Kızlar çok sinir oldum ya

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar

Haksızsınız

Cocuk sozune cok guldum. Sanki kendi yasinda biri sozleniyor. Sizin kuzeniniz o yahu asil sizlerin bulunmasi gerek. Kuzeninizin bundan haberi bile yoktur bence. Amcanizin dusuncesizligi bu.

Hala cocukları gelmiyor ama arabada yer olmadıgı icin sehir dışından geliyorlar yoksa geliceklerdi

Yazık ne yapsın insancıklar. Kendi tarafından bile 7-8 kişi çağırmışlar. Kırılma bence samimi bulup açık yüreklilikle söylemişler işte. Ne var ki düğününe gitmeyecek kadar?

Yazık ne yapsın insancıklar. Kendi tarafından bile 7-8 kişi çağırmışlar. Kırılma bence samimi bulup açık yüreklilikle söylemişler işte. Ne var ki düğününe gitmeyecek kadar?
7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))

Hala cocukları gelmiyor ama arabada yer olmadıgı icin sehir dışından geliyorlar yoksa geliceklerdi
Eğer sadece kardeşiniz ve sizin için gelmesinler demişseniz kırılabilirsiniz ama düğüne gitmeyecek kadar abartacak bir şey yok.
Yok genel tutum böyleyse (hadi halanız şehirdışından geliyor diye tamam diyelim) üstünüze alınmayın.

En yakın arkadaşımın nişanında da hiçbir kuzeni yoktu, yaşıtı sadece iki en iyi arkadaşı vardı. Ev küçük diye o da kuzenlerini çağırmamıştı. Erkek tarafı da aynı şekilde.

Evde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhalde
Ne yazdiysaniz onu okuyup anliyorum babanizin kafasindaki dusunceleri ne anlamda soyledigini buradan bilemem degilmi.
Sonuc davetli degilsiniz zorlada davet ettirerek kendinizi dusurmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…