- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
Cocuk sozune cok guldum. Sanki kendi yasinda biri sozleniyor. Sizin kuzeniniz o yahu asil sizlerin bulunmasi gerek. Kuzeninizin bundan haberi bile yoktur bence. Amcanizin dusuncesizligi bu.Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
Hala cocukları gelmiyor ama arabada yer olmadıgı icin sehir dışından geliyorlar yoksa geliceklerdiOlabilir. Babanız aile büyüğü olarak çağrılmıştır, ev küçükse ve çok kalabalık olunmayacaksa çocuklar çağrılmamıştır. Halanızın çocukları veya başka kuzenleriniz de gitmiyorsa alınmanıza gerek yok.
Evde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhaldeAbartmayin ne isiniz var ev kucukmus.22 yasinda evde yalniz kalamiyormusunuz kazik kadar kadinsiniz.
Yazık ne yapsın insancıklar. Kendi tarafından bile 7-8 kişi çağırmışlar. Kırılma bence samimi bulup açık yüreklilikle söylemişler işte. Ne var ki düğününe gitmeyecek kadar?Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
Evet bence de hadi kücük olsam tamam derim ama büyüğüm yani. Ayıp ettiCocuk sozune cok guldum. Sanki kendi yasinda biri sozleniyor. Sizin kuzeniniz o yahu asil sizlerin bulunmasi gerek. Kuzeninizin bundan haberi bile yoktur bence. Amcanizin dusuncesizligi bu.
7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))Yazık ne yapsın insancıklar. Kendi tarafından bile 7-8 kişi çağırmışlar. Kırılma bence samimi bulup açık yüreklilikle söylemişler işte. Ne var ki düğününe gitmeyecek kadar?
Eğer sadece kardeşiniz ve sizin için gelmesinler demişseniz kırılabilirsiniz ama düğüne gitmeyecek kadar abartacak bir şey yok.Hala cocukları gelmiyor ama arabada yer olmadıgı icin sehir dışından geliyorlar yoksa geliceklerdi
İnan ki yine de alınacak bir durum yok. Kırılma boşuna7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))
Haklısın çok da meraklı değilim düğününe gitmemÇok da meraklı olduğunuzu sanmıyorum
Ne yazdiysaniz onu okuyup anliyorum babanizin kafasindaki dusunceleri ne anlamda soyledigini buradan bilemem degilmi.Evde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?