Kızlar çok sinir oldum ya

Haksızsınız

hemde öyle bir haksızsın ki.
belli ki imkanları kısıtlı, halden anlayın, niye sorun yaratıyorsunuz ki.
söz; isteme merasimidir, gençler arası eğlence değildir.

size çocuklar getirmeyi deyip diğer misafirlere bişey demezlerse o zaman sinirlenin bence bizimkiler yani amcamlar öyle yapmıştı

Ev küçükse eğer ondan demiştir babanıda aile büyüğü olarak çağırmıştır.Kızın tarafındanda çok kişi gelmeyecekmiş zaten.Bence bunun için düğününe gitmemezlik yapmak ayıp olur özelliklede kuzenine çünkü çocukları getirme diyen amcan.

7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))

Sozde istemede falan zaten kiz tarafinin kalabalik olmasi gerekir benim bildigim. Benim esimin tarafi 4 kisi geldi. Annem biz kalabalik olmaliyiz diye yakin komsularimizi falan cagirmisti.
Amcanizi da takdir ettim cok dusunceli bence.
Oyle takilcak birsey yok bence, siz erkek tarafisiniz, kuzeninizin yaninda destek olacak kizlara ihtiyaci yoktur zaten.

Ne var burda her seyde bi kıl aramayin olabilir alt tarafi söz yer dar olabilir bu tur durumlar oluyo genelde bunu amcanizda degil kiz tarafi demistir nişan olsaydi deselerdi hak verirdim ama evde yapiyorlar bahcedr yapsalardida hak verirdim size ama siz düşünün evin ne kadar dar olacagini

tıkış tıkış ınan hıc ıyı olmaz aile arasında demek kı buyuklerı cağırıyorlar bence gönul koyma. hem söz bu sonucta nişan değil kına değil buyutme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…