Kızlar çok sinir oldum ya

Alınmaya gerek yok ev küçükmüş, zaten yaptıkları nişan da değil söz. Çoğu aile sözü kendi arasında yapar. Babanızı da büyük olduğu için çağırmışlardır.

Evet bence de hadi kücük olsam tamam derim ama büyüğüm yani. Ayıp etti

Böyle şeylere aile büyükleri gider zaten. Sizin işiniz ne ki?

22 yaş aile büyüğü demek değil.

Hem gençsiniz daha, sıkıcı gelmiyor mu size böyle ortamlar?

Evde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhalde
Ben tam da böyle anladım,tamam size ayıp edilmiş lakin babanız sizi neden evde bırakamasın ki,böyle söylemesi bence biraz biraz komik olmuş.

haklısınız
bizim yakınında böyle bi konu oldu
kızın amcasının küçük çocukları vardı
annesi çocukla gelmeyin demişti
amcası çocuklarımın gelmediği yere bende gelmem diye resti çekip gelmemişti

22 hem genç hem minnak ....ayrica öfkeli
Yahu alti ustu aldım verdim ben seni yendim tarzi bir söz bu .1 tabur insanla gitmeye ne gerek .
Illa ki x i çağırdın beni niye çağırmadın diyen olacaktir
Hayır ne yapacaksınız gidip de , rakip takim kalesine gol atarsa tezahürat mı yapacaksınız
Evi küçük kizlar sozlenmesin

Yuh
Ne gereksiz bir gurur

Amcan olduğu için alınmış olabilirsin ama haksızsın. O kadar kalabalığa gerçekten gerek yok. Zaten stres oluyor baya bi bide kalabalık hiç çekilmiyor. En iyi sen yaşadığında daha iyi anlarsın kızma bence amcana kına düğün onlara gidersin.

Amcan olduğu için alınmış olabilirsin ama haksızsın. O kadar kalabalığa gerçekten gerek yok. Zaten stres oluyor baya bi bide kalabalık hiç çekilmiyor. En iyi sen yaşadığında daha iyi anlarsın kızma bence amcana kına düğün onlara gidersin.

Valla ben de istemem küçük çocuk, evlensem düğün davetiyesine bile yazdırmayı düşünürüm çocuksuz katılım için

benim kardeşimde yeni sözlendi kız tarafı evimiz küçük bizdende gelecekler var sizde kalabalık olmayın dediler. babam annemde bunu amcamlara halamlara izah etti. sizin gibi trıbe girip gereksiz davranan olmadı. bir ay sonra yer tutup nişan yaptık kuzenler bebe belık eğlendik gelmeyende yoktu

Güldürdün beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…