- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Haklısın çok da meraklı değilim düğününe gitmem
Zaten gideceğim demedim gitmeyeceğim dedimNe yazdiysaniz onu okuyup anliyorum babanizin kafasindaki dusunceleri ne anlamda soyledigini buradan bilemem degilmi.
Sonuc davetli degilsiniz zorlada davet ettirerek kendinizi dusurmeyin.
Babaniz kizima ayip olur anlaminda konusmusya o zaman sonradan gelsinler denmis zorla davet ettirmis babaniz sizi.Zaten gideceğim demedim gitmeyeceğim dedim
O oyle demiş olabilir ama zaten gitmiycemBabaniz kizima ayip olur anlaminda konusmusya o zaman sonradan gelsinler denmis zorla davet ettirmis babaniz sizi.
Evet bence de hadi kücük olsam tamam derim ama büyüğüm yani. Ayıp etti
Ben tam da böyle anladım,tamam size ayıp edilmiş lakin babanız sizi neden evde bırakamasın ki,böyle söylemesi bence biraz biraz komik olmuş.Evde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhalde
Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
Yuhhaklısınız
bizim yakınında böyle bi konu oldu
kızın amcasının küçük çocukları vardı
annesi çocukla gelmeyin demişti
amcası çocuklarımın gelmediği yere bende gelmem diye resti çekip gelmemişti
Ayrıca gidesiniz yokmuş zaten bahane olmuş :)O oyle demiş olabilir ama zaten gitmiycem
Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
Valla ben de istemem küçük çocuk, evlensem düğün davetiyesine bile yazdırmayı düşünürüm çocuksuz katılım içinhaklısınız
bizim yakınında böyle bi konu oldu
kızın amcasının küçük çocukları vardı
annesi çocukla gelmeyin demişti
amcası çocuklarımın gelmediği yere bende gelmem diye resti çekip gelmemişti
Güldürdün beni :)22 hem genç hem minnak ....ayrica öfkeli
Yahu alti ustu aldım verdim ben seni yendim tarzi bir söz bu .1 tabur insanla gitmeye ne gerek .
Illa ki x i çağırdın beni niye çağırmadın diyen olacaktir
Hayır ne yapacaksınız gidip de , rakip takim kalesine gol atarsa tezahürat mı yapacaksınız
Evi küçük kizlar sozlenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?