Kızlar çok sinir oldum ya

Ev küçükse normal. Alinacak bir şey yok. Söz bu. Her sey imkanlar dahilinde. Amca olarak babani cagirmislar. Buyutmeyin. Ayrıca babaniz da abartmis. 22 yasindasiniz pek ala evde kalabilirsiniz. 10 yasinda değilsiniz.

Ne alaka canım yaa bu kadar alıngan olmak zorunda mısınız? Ev amcanızın değil ki kızın evinde olacakmış amcan da tabii ki öncelikli olarak büyükleri çağırır evleri küçükse adam tüm aileyi bir de onların çocuklarını nasıl toplayıp gitsin elalemin evine cümbür cemaat. Ne gerek var alt tarafı söz yani. Düğün salonda olur rahatça gidilir. 22 yaşında da evde kalamayacak mısınız yani.

Aslında çocukları getirme demesi hoş olmamis. Ben olsam gitmezdim yani getirme demese de gitmezdim. Evin içinde olan söze cümbür cemaat gitmeye gerek yok. Ama o kadar alınacak bi durum degil.

7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))

Yaa nereden biliyorsunuz kalabalık olacaklarını listesi mi var elinizde? burada kendinizi haklı çıkarmak için bin tane şey üretiyorsunuz ama haksızsınız kabul edin yani. Zaten evde olan söze tabii ki ancak en fazla kendilerinden 10 kişi çağırabilirler eee kendi kayınvalidesi kayınbabası, sözlüsü, babanız, anneniz, halanız onun eşi, dayılar falan da gelse oldu mu sana 20 işi çocuklarda işin içine girse zaten 30 kişiyi geçer nasıl ağırlayacaklar evde bir düşünün. Halanızın çocukları da gelmiyormuş ama çağırmışlar da araba da yer olmadığı için gelmiyormuş. Gitmiyorlarmış sonuçta ya büyütecek ne var evde olan merasimler böyle olur değer vermemekle ne alakası var?

Bu kiz isteme, soz, nisan ,dugun olaylari gercekten telasli stresli heyecanli gecen donemler..

Kiz tarafi boyle uygun gorduyse ve bunu uygun bir dille erkek tarafina "evimiz kucuk musait degil vs" artik sebebi ne ise , aciklamissa erkek tarafida buna uygun hareket ediyorsa , davet edilen- edilmeyen herkesin anlayisli sekilde karsilamasi gereken bir durum diye dusunuyorumm..
Canları sıkılmasın dugune gidersiniz ne olacak =)

Ben de hak verdim,inan kız tarafı için çok zor.En yakın arkadaşımın sözü evde oldu,20 kişi vardı küçüçük evde,oturacak yer olmayınca salonun kapısının önendeki hole sandalye koyup oturttuk.Öyle girişte durdular.Görmediler bile,çok saçma ve sinir bozucu bir durum oldu.

Gelen içinde ağırlayan içinde zor bir durum,o yüzden kırgınlık yapma.Sadece aile büyükleri olsun yeter.

Öncelikle çocuk değil 22 yaşında bu kuzen tabiki gitmesi gerekir, davet edilmeniz gerekirdi kuzeninizin mutlu gününde orda olmak istersiniz. küçük çocuklardan çok böyle söz nişan ortamlarında gençler olur zaten

ev küçükse kız tarafı açısından sıkıntı oluyor evet ama sonuçta bu tarz şeyler her zaman olmuyor herkes hevesli oluyor falan idare edilebilir .

Benimde isteme-söz evde oldu iki tarafında kuzenleri çoktu , erkek tarafı 20 kişiye yakındı.
Kız tarafı olarak bizde 20 kişiye yakındık resmen nişan gibi bir söz oldu zor oldu biraz ama yine de eğlendik herkeste memnun kaldı. Ne yapalım gelmeyin yada kabul edemeyiz mi dicektik. çok ayıp bence kimseye az kişi gelsin şu bu gelmesin demedik denmemeli .

ev küçükse normal
sadece büyüklerin gitmesi

bende evlenecek olsam karşı taraftan sadece babanın kardeşlerini ve damadı çağırrdım
çünkü ev küçük

ayrıca amcanızlık bir durum yok bence
kız tarafı öyle istemiştir
normaldir
insan evine geleceklerin sayısının az olmasını istemesi
siz gitseniz kardeşlerin çocukları gitmese olmaz

bence boşuna abartmışsınız

nişan olsa anlarım söz için çok kalabalığa gerek yok bence

Ayni olayi yasadik gecenlerde sozune gitmedim dugune gitmeyi de dusunmuyorum.
Yengem neden gelemdin dedi bende sadece buyukleri davet etmissiniz dedim oda evli olanlar davetli degildi kuznelerden sen bekarsin gelseydin dedi.
Bende bu kadar parantez acilimiyla davetisi sizde gordum parentezin neresinde oldugumu bilemedigim icknde gelmedim dedim.

Ya biraz anlayışlı olun sizin belli ki nişanınız olmamış bu işlerin ne kadar zor olduğunda
Haberiniz Yok sakın alındığınızı belli etmeyin çok komik duruma düşersiniz.benim de evde nişanım oldu Amcam kızını oğlunu getirmemişti bu arada çok da
Samimiyizdir çocuklar 20 yasındaydı amcama sordum düğüne gelirler kızım kalabalığa gerek Yok demişti evimiz de hiç küçük değil bu arada siz üstelik gelininiz olacak kadar kızın evine gidiyorsunuz sizin düşünmeniz gerek bunları
K

Soz icin gitmenize ne gerek var..
dugune gidilmeyecek kadar onemli bir konu degil.. amcaniz rica etmis belli ki. takilmayin...

Boyle kalabalik ortamlarda biraz anlayis gostermek en iyisi....amcaniz sizi evinde istemiyor degil...dugune gitmeyecek kadar bir sikinti yok...

bence buna alınmayın bizimde kuzenlerin sozu olmustu annem babam gitmisti nisanda biz gittik ev kucuk olunca gercekten olmuyor haklılar bu konuda

Bence de haksızsın sonuçta söz bu kız tarafında yapılacak ve evleri küçükse herkes gelecek diye bi kural yok.Hemen düğüne gitmicem filan diye neden diş biliyosunuz halden anlamanız gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…