- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
"Çocukları pistten alalım "Valla ben de istemem küçük çocuk, evlensem düğün davetiyesine bile yazdırmayı düşünürüm çocuksuz katılım için
Ev küçükse normal. Alinacak bir şey yok. Söz bu. Her sey imkanlar dahilinde. Amca olarak babani cagirmislar. Buyutmeyin. Ayrıca babaniz da abartmis. 22 yasindasiniz pek ala evde kalabilirsiniz. 10 yasinda değilsiniz.Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
7-8 kişi lafın gelişi kız tarafı kalabalık olacak biz de mahçup olmayalım diye kalabalık çağırdılar zaten hem kalabalık olsun istiyorlar hem de yer yokmuş :))
Amcamın oğlu yani kuzenimin sözü var. Kızın evinde olacakmış söz. Amcam çağırdı babamı arayıp aslında sadece sizi çağırcaktık demiş ama kız tarafı 7-8 kişi çağırdı diye şehir dışındaki halamları falan da cagırmıslar. Neyse işte amcam dedi ki çocukları getirme. Çocuk dediği de benim yani 22 yaşındayım bir de kardeşim. Yani o kadar bozuldum ki, kızın evi küçükmüş. E küçükse bizi çağırmasaydın o zaman. Babam da genç kızımı ben evde nasıl bırakayım falan dedi sonradan gelsinler demiş. Düğününe bile gitmeyi düşünmüyorum o derece bozuldum yani. Haksız mıyım kızlar
çok anlayışsızsınızEvde yalnız kalmamak ne alaka ? Nereye çevirdiniz komik babam ayıp olur kızıma anlamında dedi onu anlamıyorsunuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?