Kızlar çok sinir oldum ya

Haksızsınız ev kucukse tabikide gitmemeniz gerekiyor. Babanızla kendinizi bir tutmayin babanız aile büyüklerinden biri. Babanizin dedigide sacma geldi 22 yasindaki kizi nasil evde birakayim demesi cok sacma

benim kuzenimde sadece aile buyuklerini cagirdi yani kuzenlerden kimse yoktu . sadece hala eniste, amca ve esi, dayisi ve sadece karisi vs. herkese acik acik soylediler. cocukladan kuzenlerden kimse olmasin evimiz kucuk diye . kuzenler arasinda sen gittin ben gitmedim kavgasi da olmadi.

evet haksızsınız. söz aile arasında bir küçük törendir. büyüklerin olması yeterlidr. hanımefendinin evi küçükmüş ve ortama göre hareket etmek OLMASI GEREKENDİR.
22 yaşında insansınız tabi ki evde tek kalabilirsiniz akşam ne var ki bunda?

İstenmemek değil bu.evleri müsait değilmiş,ve babamızıda çağırmasalar olmaz tabi ,bi orta yol bulmaya çalışmışlar.

Düğüne gitmemezlik olmaz yersiz alınganlık yapmayın.evde niye kalamayacakmışsın yaşın küçük değil

babanıza saygısızlık edilmemiş olsa ben de alınmayın derdim ama babanıza sizi de çağırmayacaktık ama kalabalık olsun diye çağırdık demek ne demek. onun için fikrimce burada evet ayıp edilmiş. sizi bilmem ama babanızın annenizin yerinde olsam gitmem o söze. kalabalık görünsün diye figüranlık mı yapacağım o yaştan sonra.

Yok sadece sizi çağıracaktık ama kız tarafı 7-8 kişi olunca şehir dışındaki halaları da çağırmak zorunda kaldık demiş. Halaları katınca kişi sayısı dolmuş, çocuklara yer kalmamış.

Bence de haksızsın konu sahibi. Düğüne gitmemen çok gereksiz bir trip olur. Kuzeninle ipleri boşuna koparmış olursun.

ev küçük olduğu için sadece aile büyüklerini çağırmışlar, normal olan da bu zaten. hatta sizin düşünüp kalabalık yapmayalım demeniz gerekirdi.
düğününe gitmemeniz de isabet olur. buluttan nem kapıyorsunuz orda da bişeylere alınır oturursunuz hiç gitmeyin daha iyi.

Siz yer olsa da gitmeyin zaten bi zahmet ne kadar tuhafsınız
Ayrıca 10 yaşında çocuk olsa evde bırakılmaz denmesini anlarım da 22 yaşındaki insanı evde bırakamamak nedir yahu

İyide akrabanız,babanızı samimi görmüş söylemiş çocukları getirmeyin diye,ne var ki bunda. Muhtemelen diğer misafirlere de söylemişlerdir çocuklar gelmesin diye,dolayısıyla gitmemeniz daha doğru olur. Ha babanız gider,kuzenler vs oradadır sadece siz çağrılmamış olursunuz amenna ama şimdiden gemileri yakmanız tuhaf yani.

Kız kalabalık olmasın diye demiş. Abartma üstüne alınma. Babanı samimi bulmasaydı getirme demezdi. Bence de sen yine de gitme. Düğüne git havanı at gel.

Amcanın oğlunun sözü yahu! Kuzenler olmadan da yapılabilir yani. Bence biraz halden anlayin, takilmayin bunlara. Düğüne de gitmicem demek aşırı ve gereksiz tepki olur.

Söz yada nisan kız evindeyse onların imkanları ve yönlendirmesiyle olur. Siz değil onlar yapıyor organizasyonu. Uyum sağlayın.

Haksızsın
Amcan yasındakı adam için cocuksun bizim için gencsın ve bu ayrımı ayırt edemeyecek kadar cocuksun
Sen gıtmezsen senın yerıne aıle buyugu bırını cagırcaklar belkı kişi sayısı onemlidir bunları ögrenmelısın

Sende nişanında sunu cagırsam bunu cagırmasam bozulur stresı yasarken öte yandan suan senın yaptıgını yapacak akrabaların var öyle düşün

Amcamın oglunun sozunu facebooka koydugu fotograftan ogrenmistim. Cok koymustu ve dugunune gitmem demistim. Ki biz cok uzak otursak da severiz birbirimizi. Ama benim kirildigim sey hic haberimin olmamasiydi. Az kisi olsun diye davet etmedilerse de alinmazdim zaten. Hic sevmem ben bu soz dugun olaylarini. Icten ice sevinirdim bile hatta firsatim olsa kendi sozume gitmezdim o derece
Bence sakin olun. Abartacak bir sey yok. Kirilmanizi anliyorum ama dugune gitmeyecekseniz de bahanesi bu olmasin.

Kiz evine gidilecekmis ve ev küçükmüş, size belirtmisler bi de az kisi olacagini.. Evin dar oldugunu bildikleri halde cumbur cemaat gitmelerinin ayip olacagini dusunduler belki.. Alinacak bisey yok, abartmayin..

Bunda bu kadar abartacak ne var ben de onu anlamadım alt tarafı söz bu gitseniz neee gitmeseniz ne yani. Bi empati yapmak bu kadar mı zor ev küçükse adamlar napsin sihirli degnekle yatlara katlara mi dönüştürsünler evlerini. Aynı durum size yapilsa "onca stresin içinde bir de akraba derdi yeaaaa" diye gelir konu bile açardınız. Kısa ve öz hatta net biçimde haksızsınız

Haksızsınız. Çocuk büyük olur kocaman kız bırakamam derler, küçük olur küçücük cocuk bırakamam derler, bu şnsanlar ne yapsın evin kapasitesi belli. Alınganlık yapmak için yer arıyorsunuz.

Niye "çocuklarım olmadan asla" kuralı nişan ve düğünlerde de mi geçerliymiş? İnsanlar sorun çıkaracak yer arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…