Kızlar çok sinir oldum ya

Esasen olay çağırmadılar değil bence

Madem kalabalık istiyor şehir dışından çağırıncaya kadar sizi çağırsaymış

Amcan başka şehirden misafir getirteceğim altta kalmayacağım derdinde büyükleri getirdik ağırlayın diyecek kız tarafına çocukları vs çağırmadık diyecek

Bu arada söz ya da ev nişanında kuzen vs çok olur

böyle buluttan nem kapıp düğüne gelmeme bahanesi arayan akrabalara uyuz oluyorum.

benim kına gecemde de bi akrabalarımın benle yaşıt kızları onları ayrica arayıp davet etmediğim bahanesiyle kınama gelmemişlerdi. annem babam davetiye yollayıp zaten davet etmişlerdi. ayrıca benim aramam gerekiyormuş.gelmedikleri mesele değil bi dünya sitemle o gün huzurumu kaçırmışlardı. sonradan onlar evlenirken davetiyem bile gelmedi son dakika sadece tel açtılar ben yinede gittim gitmemezlik yapmadım.

tamamen kıskançlık icgüdüsüyle yapılan bahaneler olduğunu düşünüyorum. sizinki de öyle. hala kendinizi haklı çıkaracak bir sebep arıyorsunuz. kendi evleri de değil sonuçta kızevine mahçup olmayacak şekilde ayarlamşlar.

Valla bence haksızsın baban da haksız. Baban daha haksız sanki seni evde bırakınca noluyo 22 değil de 2 yasindasin sanki. Benim de nişanım oldu sayılarını teyzemi hep çağırdık sadece anne babalar gelince bile 30 kişi olduk. Bence görgülü ve anlayışlı insanlar olduklarından hiç kimse çocuğunu getirmedi. Ee hepsi getirse bütün kuzenler eder sana 30 kişi daha e onlarin da 2ser 3er çocukları var kim çekecek o rezaleti. Evde küçük bir nisan olunca bozulmanın anlamı yok. Ki bu sadece sözmüş.

Babanız büyük olarak çağırılmış işte.Kızın evi küçükse tabiki sınırlı çağırılır kız tarafının da insanları olacak.Haksızsınız

Tamam da daracık evde ne yapıcaksınız? Evde kendiniz gayet de kalabilirsiniz 22 yaşındasınız. İnsanların yeri küçük demek ki. Sanki özellikle sizi çağırmamış gibi davranıyorsunuz, insanların önemli gününde çocukluk yapıp moral bozmayın derim ben.

Ay Allah askina neyine bozuldunuz bir de gereksiz triplere girmissiniz karsi tarafta az kisiyi cagirin dedik cubur cemaat geldi diye dedikodu yapmistir ne gerek var yani gitmesseniz olmessiniz

Bizim evimizde cok küçüktü ve erkek tarafindan istemeye gelmeye dusunenlerin evimizin kucuk olduğunu soyleyerek kişi sayisini azaltmalarini rica ettik onlarda gelecek kisileri elediler ve gelemeyenlerde gayet anlayisla karsiladilar. Kinama nikahimiza ve düğüne geldiler. Ev küçük ne yapılsın? Boyle zamanlarda en yakinlarin sorun cikarici ve alingan değil destek olucu olmasi inanin çok önemli...

Bir söz için evden taşınmalarına gerek Yok bence söz için aile büyükleri yalnız gider hatta bazı yerlerde bayanlar gitmez bile

Yani senin yerinde olsaydım bende bozulurdum.Bence çoğu kişi o an bozulurdu tabi ki bu duruma.Ama mantıken bakıldığında sadece aile büyükleri olacak ve ev küçük amcan haklı ama sanada bu konusunda hak verdim cnm kim olsa bu lafa bozulurdu boşver ya sanki sözü görsen ne görmesen ne.

haksızsın.düğüne bile gitmeyecek kadar bozulacak ne var bi anlayabilsem! söz ya da nişan aile arasında, küçük bir davetse sadece ana baba gider. hatta yakınlık durumuna göre sadece birisi de gidebilir. dayımlar nişan yaptılar, sadece annem gitti kimse de alınıp gücenmedi yani.evin içindeki söze veya nişana her davetli çoluğuyla çocuğuyla giderse nolur hiç düşündün mü? biraz anlayışlı olun. hem 22 yaşında bir kız ve kardeşi evde anasız babasız, niye kalamıyor bu da ayrı bir tuhaflık! ailenin, her gittiği yere gidiyor musun sen?

sonuna kadar haksızsın bu konuda canım. samimiyetineze güvenip dogruyu söylemişler hem siz hem onları sıkıntı çekmesin diye ne var bunda.

Haksızsınız.
Ben nişanımı çekirdek ailelerle düşünmüştüm hep, kayınvalidem geldi ben akrabalarımı çağıracağım 6-7 kişi dedi, ses edemedik.
Biz de şehir dışından akrabaları çağırdık.
Eşimin tarafı bir geldi 20-25 kişi, bizim ev küçük.
Yani halalara amcalara demelilerdi şu kadar kişi götürebiliriz diye, çok kötü geçti nişanım.
Düğün değil bu, illa ki katılmanız gerekmez.
Düğüne gitmeyecek bir şey de yok, adam anlatmış işte durumu.

Haklısın...Şu konuda haklısın amcanınki resmen patavatsızlık:"Çocukları getirme." Baban da işi şakaya vursaydı keşke "tabi biz sütleri verip uyuturuz onları "diye...Sonuna kadar da haklısın,aynısını benim hala adındaki akrabam da yapmıştı,o yaşlardaydım,torunun düğününde müzikleri ayarlayıversin arkada demiş,yani göz önünde olmasın ayak altında falann...Densiz insanlar canım ya üzme kendini,uygun bi zamanda şu telaşeleri bitince çok seviyosan amcanı kuzenini git söyle açıkça ....İçine atıp kendince trip yaparsan kimse anlamaz.

Haksizsin baban çağrılmış daha ne canim bukadar alingan olma ya.

Düğün, nişan, söz veya cenaze gibi durumlarda illaki işi zora sokan trip atan bi akraba çıkar ortaya.
Yahu ne yapsın adam sınırlı misafir çağıracak babanız veya amcanız dururken sizi mi çağırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…