- Konu Sahibi balkonkusu
-
biraz daha açsan..
eşinin tavrı ne? sana köpeğin başısın dediğinde bi şey demedi mi?
kaç yaşındasın? bu ne terbiyesizlik??!!
ezdirme kendini o kadına ya ne terbiyesizmiş!!
nerenizi yoldurdunuz ne çirkin bir laf
köpeğin başı ne demek yha
laflara bakarmısın.. insan geliniyle nasıl böyle konuşur , nasıl bu kadar hadsizleşebilir... eşine söyle bence...
onca lafa hatır gönül mü kalırmış. pis kadın.
Şanslısın ki cnm aynı evde yaşamıyosunuz..
ben hem laf işitip hemde yüzüne bakmak zorunda kalıyordum
Allah ıslah etsin milleti kaşı başı ne ilgilendiriyo bu insanları ben anlamıyorum
Belli ki kadinin kendi icinde sizle sorunu var sacmada olsa bi sebep bulmus kendince.Benimkide yapar ayni seyi bambaska bi konudan bi bakarim ki bana gelmisizinsan afallayip kaliyo bi anda tansiyonum düsüyo sekerim cikiyo cvp versem bile eve gelince icimde kaliyo agzinin payini istedigim gibi veremedim diye ama noluyo sinir oldugunla kaliyosun,pazar gunu beni fitil etti geldim eve noldu ustune o sinirle esimle kavga ettim kadinin umrumu ?HAYIR.O yuzden kendini hiiic uzme canim gerekirse esine uygun bi dille anlat ama benim gibi kavga etme sakin
eşime anlatacağım zaten mecburum köye gidelim diye mutlaka söyleyecek bnde gitmeyecem yemin ettim diyecem.o zaman anlatırım olanları.
ya nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam .hayır gerçekten çarşıya bn çıkartsam onları yada ağlayan çocuk benimki olsa yada ne bileyim iyne ucu kadar hatam olsa tamm haklı kızmakta diyecemde yok yani bi hatam yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?