kızlar çok sinirliyim nolur beni yatıştırın.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
günaydın herkese.hemen konuya geçmek istiyorum ..
o kadar sinirliyimki arkadaşlar anlatamam .birileriyle paylaşmam lazım..
konu kaynanam o kadar dengesizki artık yeter bağırıp çağırıp içimdekileri kusmak istiyorum..

biraz daha açsan..

tşk ederim canım ilgin için.dün görümcemin evinde kuran vardı bütün aile ordaydık tabi akrabalarda vardı..neyse kuran bitti akşama yakın bi akrabamız kuaförden randevu almış saç kastirmek için küçük eltimle bana sizde gelin dedi neyse gittik saçlarını kestirdi bizde kaş göz aldırma derken birde arkadaş dedi gelmişken saçlamı bayatayım diye tabi boyayı bir saat bekledik .derken 2 saate yakın buldu eve gitmemiz..eltimin 3 yaşında kızı var oda biz çarşıdayken ağlamış falan neyse gittik eve.bizim kaynana coşmuş nerdesiniz siz bu saate kadar eltime bağırıyo senin kocan bn olsam seni boşarım banada diyoki köpeğin başı sensin sen götürdün bunları çarşıya nerenizi yoldurdunuz bilmem ne..başımdan aşaya kaynar sular döküldü resmen ellerim titriyor sinirden..bu kaynanayla napılır siz söyleyin.

eşinin tavrı ne? sana köpeğin başısın dediğinde bi şey demedi mi?
kaç yaşındasın? bu ne terbiyesizlik??!!

eşim yoktu canım işteydi kadınlar vardı bi kaç erkek vardı onlar odadaydı biz holdeydik mutlaka duymuşlardır eşimin haberi yok daha söylemedim..29 yaşındayım.

laflara bakarmısın.. insan geliniyle nasıl böyle konuşur , nasıl bu kadar hadsizleşebilir... eşine söyle bence...

ezdirme kendini o kadına ya ne terbiyesizmiş!!
nerenizi yoldurdunuz ne çirkin bir laf

yok bn orda herkesin için de münakaşaya girmek istemedim yoksa altta kalmam normalde.sabah görümcemle konuştum benim için artık bitti dedim yemin ettim dahada gitmem evine dedim 11 yıllık evliyim sizin içinizdeyim ne yanlışımı görmüş dedim.köydeler kendileri bazen süt falan yollar ekmek falan göndermesin istemiyorum ya çöpe atarım ya komşulara veririm dedim...bn duymadım sana köpek dediğini diyor görümcemde bnde anen ya ondan duymamışsındır dedim..

laflara bakarmısın.. insan geliniyle nasıl böyle konuşur , nasıl bu kadar hadsizleşebilir... eşine söyle bence...

eşime mecburum zaten söylemeye çünki bizde köye ev yaptırıyoruz işçiler falan oluyo onlara çay falan demlersin yemek yaparsın diye eşim köye gidelim diyor o zaman söyliyeceğim bn yemin ettim gitmeyeceğim diye evimiz yapılıncada kendi evime giderim hafta sonları..

onca lafa hatır gönül mü kalırmış. pis kadın.

kalmadı zaten ..saçlarını kestiren ablada üzüldü o diyor işte onların suçu yok beni beklediler diye benim işim uzadı diye..yok dinlermi bizimki.daha sonra bn kendi ablamın evine geçtim gece kapıya geldi çocukları köye götürecekmiş.bana diyor işte allahhaısmarladık biz gidiyoruz sarılmıyomusun diye bnde hadi güle güle dedim suratına dahi bakmadım.o abladanda biz geldikten sonra özür diliyormuş.ne anlamı varsa.

Belli ki kadinin kendi icinde sizle sorunu var sacmada olsa bi sebep bulmus kendince.Benimkide yapar ayni seyi bambaska bi konudan bi bakarim ki bana gelmisizinsan afallayip kaliyo bi anda tansiyonum düsüyo sekerim cikiyo cvp versem bile eve gelince icimde kaliyo agzinin payini istedigim gibi veremedim diye ama noluyo sinir oldugunla kaliyosun,pazar gunu beni fitil etti geldim eve noldu ustune o sinirle esimle kavga ettimkadinin umrumu ?HAYIR.O yuzden kendini hiiic uzme canim gerekirse esine uygun bi dille anlat ama benim gibi kavga etme sakin

Şanslısın ki cnm aynı evde yaşamıyosunuz..
ben hem laf işitip hemde yüzüne bakmak zorunda kalıyordum
Allah ıslah etsin milleti kaşı başı ne ilgilendiriyo bu insanları ben anlamıyorum

Şanslısın ki cnm aynı evde yaşamıyosunuz..
ben hem laf işitip hemde yüzüne bakmak zorunda kalıyordum
Allah ıslah etsin milleti kaşı başı ne ilgilendiriyo bu insanları ben anlamıyorum

tek tesellem zaten ayrı oturmam ve eşimin beni haklı bulacağını bilmem.ne hali varsa görsün..

eşime anlatacağım zaten mecburum köye gidelim diye mutlaka söyleyecek bnde gitmeyecem yemin ettim diyecem.o zaman anlatırım olanları.
ya nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam .hayır gerçekten çarşıya bn çıkartsam onları yada ağlayan çocuk benimki olsa yada ne bileyim iyne ucu kadar hatam olsa tamm haklı kızmakta diyecemde yok yani bi hatam yok.

Bosver canim takma dedigim gibi bence onun kafasi baska seye bozulmusta malesef sana patlamis,hakliligin zaten ortada ki baskalari bile duymus dediklerini esinde hakliyi haksizi ayirt ediyosa hiic kendini uzmeye degmez.

kızlar moralini bozmayın kadıncağızın ben gitmezdim falan filan diye.sakin ol bak bence burada sizdede suç var saç kestirmeye gidiyosunuz 3 saat gelmiyosunuz.allah telefon nimetini vermiş bir arasaydınız anne çocuklar duruyomu bizim işler biraz uzayacak filan diye ama siz gitmişsiniz kadının başınada çocukları bırakmışsınız olmaz tatlım o kadın yaşlı kafası götürmez valla ben 42 yaşındayım çocuk ağlaması beni çıldırtıyor.birde o babaanne dayanamamıştır torununun ağladığına eşine yinede anlat ama bence fazlada üzme gitmem gelmem diye tatlım aman sırtına boş bir çuval al (hayali)içine atıver lafları birde bizim buralarda derlerki lafını bilmeyenin lafına bakma kuzum ,tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…