- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi balkonkusu
-
herkese iyi geceler konumun başlığı aynı olduğundan burdan devam edeyim dedim.. allahım sen aklıma mukayat ol sinirden öleceğim bu kaynana beni kanser edecek..
bu gün akşama kadar evdeydim akşam 6 gibi aşaya indim bi arkadaşım geldi yarım saat ya oturdum ya oturmadım.neyse benim kaynana ev telini aramış evde değilim sonra cebimi aradılar açtım eltimle konuşuyorum geriden bağırıyo nerde o av köpeği nereye gitmiş diye.yaminle başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..yanımda arkadaşımda var bişeyde diyemedim..eltime dedim bnde bak lafını sözünü bilmeden konuşuyo sonra bn kızınca kızdı oluyorum diye..oda ne desin kötü bişey demedi diyo..allahım sanki evden çıkarken izin alacağım ondan ..kendisi köyde oturuyo ordan doğru bana karışacak ..
Kayınvalidenizi arayıp söylediği şeyi duyduğunuzu ve kırıldığınızı söylediniz mi?
sen onu bi yol bence valla bak saygı sevgi hanımefendilik falan prim yapan şeyler değil onun saçları derisine fazla geliyo belli, sen bi kere delir sonra onun huyu böyle der her dediğine eyvallah derler örnekleri çok,iyi olan yaranmaz bak o zaman köpeklikten prensesliğe terfi edersin
şu moral bozukluğu arasında güldürdün ya beni allahta seni güldürsün..
ah bi yolabilsem içimden neler geçiyoda eşime olan saygımdan susuyorum yeminle yoksa kendisine saygım falan kalmadı bırakmadı çünki..
daha o lafın üstüne köye gidip işlere yardım edecekmişim tel açıyo bana..delimi ne.
birde önümüzde mübarek bayram var biliyosunuz bn gitmek istemiyorum doğal olarak gitmesem çok ters olurmu sizce inanın yüzünü dahi göresim yok..
canım belliki deli,senin onu iyi bi sarsman lazım hemde herkesin içinde yap dediği laflar laf mı yani edepsiz kadın ondan sonrada yok büyüklere saygı yok bilmem ne,saygıyı sadece yaşı büyükler mi hakediyo ne kadar ekmek o kadar köfte
tşk ederim canım ilgin için.dün görümcemin evinde kuran vardı bütün aile ordaydık tabi akrabalarda vardı..neyse kuran bitti akşama yakın bi akrabamız kuaförden randevu almış saç kastirmek için küçük eltimle bana sizde gelin dedi neyse gittik saçlarını kestirdi bizde kaş göz aldırma derken birde arkadaş dedi gelmişken saçlamı bayatayım diye tabi boyayı bir saat bekledik .derken 2 saate yakın buldu eve gitmemiz..eltimin 3 yaşında kızı var oda biz çarşıdayken ağlamış falan neyse gittik eve.bizim kaynana coşmuş nerdesiniz siz bu saate kadar eltime bağırıyo senin kocan bn olsam seni boşarım banada diyoki köpeğin başı sensin sen götürdün bunları çarşıya nerenizi yoldurdunuz bilmem ne..başımdan aşaya kaynar sular döküldü resmen ellerim titriyor sinirden..bu kaynanayla napılır siz söyleyin.
Av köpeği mi!!! Köpek başı mı!!!!
Nereden geliyor bu hanımağalık ...
peki ya eşiniz???
eşiniz; bir yastığa baş koyduğu soyadını verdiği insana bunları nasıl söyletebiliyor!
tamam annedir başımızın tacıdır fakat; bu ne saygısızlık kendini bilmezlik... TERBİYESİZLİK!
bu kayınvalideler gelinlerini çok basite alıyorlar ama damarlarımıza basılınca içimizden çıkacak o canavarı hiiiç bilmiyorlarrr... pehhh.. :113::113::113:
ah arkadaşlar .nasıl başedeceğimbn bu kaynanayla şaşırdım kaldım.
allahım yeter artık diye bağırasım var bayramı katletti resmen..
en başından konumu okuyanlar bilirler .yine okonu üzerinden tartışma çıktı ufak ama etkili diyebilirim..kadın nerdeyse beni sçlayacak şekilde konuşuyo allahım benim şarteller tavan yaptı bende sen neden kendine laf söylettirmiyosun hemen kızıyosun dedim hiç lafını tartıp konuşmuyosun ağzından çıkan lafların nerden gelip nereye gittiğini hesabını yapmıyosun dedim suçlu oldum..allah aşkına şu mubarek günde kim haklı kim haksız söyleyin bana nolur yada deyinki sen hatalısın ..sorularınız olursaa cevapları
m kısa olsun uzatmayayım istedim ,okuyanlara şimdiden teşekkürler..
ayrıca herkesin bayramını kutlarım.
en başından konumu okuyanlar bilirler .yine okonu üzerinden tartışma çıktı ufak ama etkili diyebilirim..kadın nerdeyse beni sçlayacak şekilde konuşuyo allahım benim şarteller tavan yaptı bende sen neden kendine laf söylettirmiyosun hemen kızıyosun dedim hiç lafını tartıp konuşmuyosun ağzından çıkan lafların nerden gelip nereye gittiğini hesabını yapmıyosun dedim suçlu oldum..allah aşkına şu mubarek günde kim haklı kim haksız söyleyin bana nolur yada deyinki sen hatalısın ..sorularınız olursaa cevaplarım kısa olsun uzatmayayım istedim ,okuyanlara şimdiden teşekkürler..
konunuzu en baştan okudum tum verlen cevaplarida okudum. kesinlikle haklisinz kayinvalideniz su anda uste ckma cabasi icinde hani suç bastrma driz ya oyle...
bence siz tavrinizi ayni sekılde devam ettirin birakin kinci gelin ne kadar buyuttu dsinler ama emin ol bu istikrarinizi goren kaynvalide,elti,gorumce size diycegi lafi bi dusunpde soyler
Sen ne kadar haklı olursan o,onlar haklıdır herzaman konuşur konuşur bi şekilde kendini haklı çıkarır,sonra düşünürsün ki ne kadar hatalıymısım ben diye..Aslında hiç bi suçun yoktur bende çok çekiyorum aynı senin gibi..Başetmek zor cahil insanlarla canımm o yüzden ya hep susup onların istediği gibi olcaksın,yada çok mesafeli olcaksın..Bu ikisinin ortası yok malesefki insanın huzurunu bozmaktan başka bişeye yaramaz bunlar..
en başından konumu okuyanlar bilirler .yine okonu üzerinden tartışma çıktı ufak ama etkili diyebilirim..kadın nerdeyse beni sçlayacak şekilde konuşuyo allahım benim şarteller tavan yaptı bende sen neden kendine laf söylettirmiyosun hemen kızıyosun dedim hiç lafını tartıp konuşmuyosun ağzından çıkan lafların nerden gelip nereye gittiğini hesabını yapmıyosun dedim suçlu oldum..allah aşkına şu mubarek günde kim haklı kim haksız söyleyin bana nolur yada deyinki sen hatalısın ..sorularınız olursaa cevaplarım kısa olsun uzatmayayım istedim ,okuyanlara şimdiden teşekkürler..
ah canım ah utanmasa o bana o lafı dedi diyecek ..o derece yani konu..
eşimin samimi arkadaşı geldi bize diyoki ona bizim buralarda pilav günleri yapılıyo ordan geldi oda demezmi ona ordaki köpeklere kaldı demi yemekler diyo oda dedi bndemi köpek oluyorum ordan geliyorum diye bana av köpeğimi demek istiyosun dedi eşimin arkadaşı kaynanama biliyo konuyu.oda eliyle tırnağını gösteriyo o kadarcık lafı yayıldı dümbürdüdük oldu demi diyo..bnde patladım orda hala o kadarcık laf diyosun sen neden kendine lafff söyletmiyon o zaman diye çıkıştı hemen surat döndü ağlamalar elini vermemeler .sizde bize gelin dedim o artık sor şimdiden sonra diyo..bnde herşey karşılıklı dedim.yani hiç bir şekilde taviz vermeyeceğim artık anlasın hanfendi..
konunuza şööyle bir baktım da nasıl bir kadın bu sizin kayınvalideniz böyle..yaşına verin bazı hatalarını demek için fazlasıyla haddini aşmış durumda..çünkü anne evin büyüğüdür yol gösterendir..tecrübelerini paylaşmalıdır..siz bence mesafe koyun gitmeyin gerçekten gelmek istediğinde de bir bahaneyle reddedin..uzak dursun sizden..mesafe koymadığınız sürece hatasını anlamayacaktır..mümkünatınız var mı bilmiyorum ama şehir değiştirmek de olabilir..yani çok yorduysa sizi buna değer bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?