kızlar çok sinirliyim nolur beni yatıştırın.

o kendini ne sanıyo bilememde bnde artık nokta kadar değeri yok gittim sırf eşim için birde mübarek bayram olduğundan gittim..bana kalsa yüzüne dahi bakmam çok kinci biriyim bu huyum iyi bişey değil ama bi insandan soğuduğumda bir daha geri dönüşü yok benim için..kendinden soğuttu resmen.birde diyoki artık misafirliğe gelmem gibisine konuştu bnde herşey karşılıklı dedim.hala üste çıkacak bi lafı varya ağzım açıkkkalıyo..

aynen canimm hersey karsilikli..benim kpde bidaha evime gelme,bende senin evine gelmem bundan sonra dedi bende sen bilirsin dedim,gel baba nolur diye yalvarmam gerekiyomus pess dedim,ramazan byramnda elini vermedi bana bnde hic bsy yapmadim,demiski zorla elimi alip opcekti kim oluyosa elini zorla opcekmisim..ne saniyolar bunlar bizi kac yasimiza gelmisiz sonucta bide onlarla ugrascaz..bizi cok basite aliyolar,cok sıktılar canımı sabrim tasarsa oglunuda gostermem evimdende cikar giderimm torunlari olunca onuda gstermem..hic bi sekilde haketmiyolar..asla taviz vermemek lazim bunlara cok hafife aliyolar bizi..

Sinir oldum kaynananıza ne kadar köpek sevdalısı kadın. Anlatırken resmen gözümün önünde canlandı kaynananız.
Sizin tavizsiz duruşunuza hayran kaldım, sakın yumuşamayın, sizin bu ciddiyetinize hala bunları yapıyorsa, biraz ortamını bulsa, kimbilir neler yapacak.

göre yapılan iyilikte kötülükte karşılıklı.
bn oğluna göremezsin edemezsin diyemem torunlarınıda görme diyemem .
ama kendime gelince buz gibi oldum resmen normal konuşmalarına bile tahammülüm yok artık o yüzden bayramdan bayrama gidiyorum artık oda mübarek gün allahın bayramı olduğundan eşime karşı sorumluluklarım olduğundan gidiyorum..

aynen canım eğer bn biraz yumuşasam zaten olanlar olacak .diyorumya nerdeyse bn ona demişim gibi gösterecek olayı..onun tek derdi bn köye gidip iş yapmıyorum köyde oturuyolar onlar bn ilçedeyim tek derdi işler yapılsın iş yaparsan senden iyisi yok eğer olurda yapmazsan bak bikere neler oluyo..eltim var kaynanayla duruyo her işe koşuyo yinede yaranamıyo zavallı acıyorum bazen bebeği var 1 yaşından iş görmekten çocukla ilgilenmiyo kime yaranacaksa artık..bu bayram onada kızdım ..ne iş görüyon sen durmadan çocuğuna baklsana emzirsene diye..oda zavallı ne yapsın kim yapacak yine bn yapacam diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…