- Konu Sahibi balkonkusu
-
kızlar moralini bozmayın kadıncağızın ben gitmezdim falan filan diye.sakin ol bak bence burada sizdede suç var saç kestirmeye gidiyosunuz 3 saat gelmiyosunuz.allah telefon nimetini vermiş bir arasaydınız anne çocuklar duruyomu bizim işler biraz uzayacak filan diye ama siz gitmişsiniz kadının başınada çocukları bırakmışsınız olmaz tatlım o kadın yaşlı kafası götürmez valla ben 42 yaşındayım çocuk ağlaması beni çıldırtıyor.birde o babaanne dayanamamıştır torununun ağladığına eşine yinede anlat ama bence fazlada üzme gitmem gelmem diye tatlım aman sırtına boş bir çuval al (hayali)içine atıver lafları birde bizim buralarda derlerki lafını bilmeyenin lafına bakma kuzum ,tatlım
Töbe töbe laflara bakBu kadar ileri boyutlarda çirkin bir üslup kullanabildiğine göre öncesi de vardır ?
Bu dereceye varmadan mesafeli kalsaydınız keşke.. Bence uzunca bir süre gitmeyin görmeyin muhatap olmayın..
tabi ki tepki vermekte haklısınız.
eşinize söylemekte de...
ama daha fazla uzatmayın derim, çünkü bu kadın komşu değil. eşinin annesi. asla atamazsın satamazsın.
araya mesafeyi de koydum diyorsunuz, o zaman bir daha böyle şeyler duymak istemiyorum deyip konuyu kapatın.
oda yanlış söylediğini anlamış, bu tepki üzerine bir daha böyle söylemez.
geçmiş olsun...
uzuldum gercekten torun torba sahıbı bı kadına ınsanların ıcınde yakısmayacak davranıslarda bulunmus
kendı degerını dusurmus ama tabı anlayana canım
sen esıne soylemekle ve tavrını koymakla dogru olanı yapmıssın
bu saatten sonra bu konuyu acıp daha fazla esınle yuzgöz olma
kayınvalıdene gıdılecegı zamanda ıstemıyorsan bn gelmıyorum dersın olur bıter
sınırlerını bozmana hıc gerek yok kendını bılen bırı boyle yapmaz zaten
evet gerçekten kendi değerini düşürdü.
eşimle zaten gereken konuşmamı yaptım oda bana hak verdi..
günlük hayatımızda asla lafını etmiyorum zaten..
bu tarz ınsanların umurunda olurmu degerını dusurdugu orasıda ayrı bı mevzu
esın ısrarcımıdır aılesıne gıtme konusunda senı vazgecırmeye calısırmı bı saatte sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?