kızlar çok sinirliyim nolur beni yatıştırın.

hata bizde derken yolda aradılar eltimde eve yaklaştık diye açmadı teli.
biz üç saatte değil 2 saate geldik eve ..ve tek kaynanama bırakmadık çocuğu görümcem vardı ablam vardı ablamın kızları vardı .kaynanam bakmıyodu yani çocuğa. ayrıca zaten bn hep mesafeli davranırım herzaman bi sınır vardı benim tarafımdan konulmuş bi mesafe hep var..ne çok iyiydik ne çok kötü orta şekerli bi şekildeydi yani..bnde çok sevmem öyle vıcık vıcık ilişkileri...

kızlar eşime söyledim olayı ayrıntılarıyla anlattım..ne beni korudu ne annesini.sanırım tarafsız kalmak istedi..ama bn içimdekileri kustum tabiki.birdaha gitmeyeceğimi söyledim ..hiç brşey söylemedi ama inadımı kinimi bilir ısrar edeceğini sanmıyorum bu sorunda böylece sonuçlandı.

hanfendi birde eşime diyomuş ereninannesi bana kızmışmı diye oda bilmiyomuş gibi davaranmış .anlatmış olayı sinirle söyledim diyomuş..tamam belki o anda sinirle söyledi dedim ..demekki içinde biriktirmiş hanfendi o ortamı buldu patlayacak..senin hatrın bile paklamaz onu dedim eşime..artık bitti dedim gitmem evine.

ne bu ya ne bu kaynanalarin gelinlere cektirdigi ya anlamiyorum
oglumun karisi torunlarimin anasi diyipte kendi kizi gibi niye sevemezki bunlar
illa bi bomba patlatacaklar yani yoksa ölürler aman ya

resmen terbiyesizlik başka hiç bir şey değil sinir oldum iki dakıka da ne bu yaa eşine derhal söyle bu durumu

eşime söyledim tabiki .bnden tarafa oldu ..bn annesiyle görüşmüyorum.
o kadar iki yüzlüki ablama diyomuş işte bn kaynanayım herşey söylerim..benim arkadaşım var eşim tarafındanda akrabamız onada diyomuşki.bn ona söylemedim o lafı saçını boyatan kadına söyledim diyomuş..niyetide kendince tabi bn inanmadım.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mesajı vermekmiş..lafa bak bnde salağım ya yedim..asla affetmeyeceğim...

kızlar inanmayacaksınız ama şimdi bizim kaynana aradı..neymiş o kadarcık lafı üstüme niye alınıyomuşum...valla kusura bakma dedim ne demek herkesin içinde köpeğin başı sensin demek dedim yarin dibine girdim bn orda dedim..

tabi ki tepki vermekte haklısınız.
eşinize söylemekte de...

ama daha fazla uzatmayın derim, çünkü bu kadın komşu değil. eşinin annesi. asla atamazsın satamazsın.

araya mesafeyi de koydum diyorsunuz, o zaman bir daha böyle şeyler duymak istemiyorum deyip konuyu kapatın.

oda yanlış söylediğini anlamış, bu tepki üzerine bir daha böyle söylemez.

geçmiş olsun...

Töbe töbe laflara bak Bu kadar ileri boyutlarda çirkin bir üslup kullanabildiğine göre öncesi de vardır ?

Bu dereceye varmadan mesafeli kalsaydınız keşke.. Bence uzunca bir süre gitmeyin görmeyin muhatap olmayın..

tabiki önceside vardı ama hep boşver büyüktür eşimin annesidir işte yaşlıdır diye alttan aldım ama biyere kadar..
belli bir süre öyle olmayı düşünüyorum zaten kolay kolay geçmez sinirim benim..

uzuldum gercekten torun torba sahıbı bı kadına ınsanların ıcınde yakısmayacak davranıslarda bulunmus
kendı degerını dusurmus ama tabı anlayana canım
sen esıne soylemekle ve tavrını koymakla dogru olanı yapmıssın
bu saatten sonra bu konuyu acıp daha fazla esınle yuzgöz olma
kayınvalıdene gıdılecegı zamanda ıstemıyorsan bn gelmıyorum dersın olur bıter
sınırlerını bozmana hıc gerek yok kendını bılen bırı boyle yapmaz zaten

tşk ederim yorumunuz için.gereken mesafeyi koydum zaten .ama yara geçer izi kalır hep kolay kolay hazmedemem bn o lafı yerin dibine girdim herkesin içinde..

evet gerçekten kendi değerini düşürdü.
eşimle zaten gereken konuşmamı yaptım oda bana hak verdi..
günlük hayatımızda asla lafını etmiyorum zaten..

evet gerçekten kendi değerini düşürdü.
eşimle zaten gereken konuşmamı yaptım oda bana hak verdi..
günlük hayatımızda asla lafını etmiyorum zaten..

bu tarz ınsanların umurunda olurmu degerını dusurdugu orasıda ayrı bı mevzu
esın ısrarcımıdır aılesıne gıtme konusunda senı vazgecırmeye calısırmı bı saatte sonra

bu tarz ınsanların umurunda olurmu degerını dusurdugu orasıda ayrı bı mevzu
esın ısrarcımıdır aılesıne gıtme konusunda senı vazgecırmeye calısırmı bı saatte sonra

eşim işi gereği çok sık gidemiyoruz zaten ama asla gidelim demiyor..geçen gittik köye kendi evimize bakmaya gittik oraya uğramadık tabi..kaynanada telde soruyo neden uğramdınız diye eşimde dedi misafir gelecekti hemen döndük diye ..tabi öyle bişey yok benim gitmeyeceğimi bildiği için yalan söylemiş.neden öyle dedin dedim bnde senin için söyledim dedi..

eşine söylemekte iyi etmişsin..
eşin bu durumda arada kalmış ne yapsın...
ama annesini savunmaması senin haklı olduğunu gösterir...

Kayınvalideniz terbiyesizlik yapmış.Söylediği cümle çok yanlış.

Ama size sinirlenmekte haklı olabilir bence.Ortamın kalabalık olduğunu hatta sizin ablalarınızın da orda olduğunu yazmışsınız.Siz görümcenizin evinde ev sahibi sayılırsınız,bu kadar misafir varken ortamda birde çocuk bırakıp kaş aldırmaya gitmekte bana göre çok saygılı bir davranış değil.Günler çuvala mı girdi.Belki kadıncağız misafirlerle ilgilenmenizi beklerken siz ona çocuk emanet edip kuaföre gidiyorsunuz.Ben olsam bende kızardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…