Kızlar çok tedirginim

Ah ah
Ailenize yazik ya.
Bence esiniz ne derse desin dinlemeyin,alin cocuklari gidin ailenizi gorun. Siz de annesiniz,yarin sizin cocuklariniz da sizin ailenize yaptiklarinizi size yapsa hosunuza gider mi?

Kendimi çok kötü hisediyorum yok olmak istiyorum hiç cesaretim yok Nasıl kaçtım ben bile şaşırıyorum

Kendimi çok kötü hisediyorum yok olmak istiyorum hiç cesaretim yok Nasıl kaçtım ben bile şaşırıyorum
Yok olacak bir sey yok,olan olmus,ustune cocuk bile yapmissiniz. Simdi uzerinize dusen onlara yapabileceginiz en iyi anneligi yapmak. Ve tabi ailenizin gonlunu almak.

Ya giderim de çocukları vermez onlara bişey olucak sanır ben çocukları bırakamam yani birde onlar için de değişiklik olur

Şimdiye kadar çoktan gitmiş olmanız lazımdi. Kanserdi amcaniz galiba. Ve eşinizle konuşmamissınız bile. Pardon da 7 yıl boyunca zaten sizi kafese koymuş bütün ailenizden uzak tutmuş bide hala izin mi alacaksaniz. 7 sene çok uzun süre herkes unutmuştur bile. Böyle bir konuda aile konusunda ve hastalık varsa siz bilirsiniz tabi ama eşinize fazla boyun eğmeyin

Eşim bana zarar verirler sanıyor konuştum aslında ama sen tek git dedi çocuklar ne olacak onlar bensiz yapamazlar

7 yıl geçmiş, kim ne derse desin, etkisini kaybetmiş olmalı.

Benim takıldığım ailenizin hiçbir kötü etkisi olmamasına rağmen onları çiğnemiş kaçmışsınız.
Peki eşinizin bunca düşmanlığının nedeni nedir?O aile size ne yaptı da 7 sene sizi göndermedi, götürmedi, gidip ellerini öpmedi terbiyesiz adam!
Kendi ailesi sizi istemeye gelmediyse adam gibi tek başına çıksaydı babanızın karşısına.
Sizin kaçmanıza ne gerek vardı.

Off çok kötü çok çok çok.
Hadi olan olmuş.
Şimdi hâlâ neyin tribinde bu adam.
Sizi göndermemek ne demek?
Çocukları göndermemek ne demek? Adam olsun toplasın karısını çocuklarını gitsin elini öpsün babanızın ananızın. Ay nasıl sabrediyorsunuz, neden yaa neden.
Siz de anne olmuşsunuz, korkmuyor musunuz ektiğinizi biçmekten?

Bunca zaman ailem istemedi afetmediler beni ben çok çabaladım ama olmadı şimdi amcam kanser durumu kötü ondan çağırdılar

Nasil ya 7 senedir annenizi gormuyor musunuz? Cok cok uzuldum anneniz adina.. esiniz de gelsin o zaman, sonucta ailenizin bir sucu yok istemeye gelmeyen kendi ailesiymis.. merak ettim esinizin ailesiyle gorusuyor musunuz?

Bunca zaman ailem istemedi afetmediler beni ben çok çabaladım ama olmadı şimdi amcam kanser durumu kötü ondan çağırdılar
Haksız mı aileniz? İnsanların hiçbir olumsuz etkisi olmamış, siz diğer aile yüzünden kaçmışsınız.
Eşinizi ikna edin birlikte gidin.
Bu tuhaf düşmanlık da bitsin.

Bir kere geliyoruz dünyaya.
Hiç uğruna anne babanızla küs geçirmeyin yıllarınızı.
Hayat bu değil

Hayır görüşüyor hata çok ta iyi davrandılar bana istememe sebebleri eşimin çok agresif olaması huysus bir insan hiç birşeyden memnun olmaz onlarda kendi açılarından haklılar

7 yaaa 7 koca yill nasi dayandiniz anne babanizin hasretine.kimse kusura bakmasin lanet gelsin evlilige de kocasina da.hic kimse ailemden 7 yil uzak kalmama sebep olacak kadar degerli degil.bende doguluyum ve kacarak evlenip barisan bi suru insan var.sizde barisabilirdiniz nasi dayandiniz ailenizi gormemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…