Ah ahİlk okul kaçma sebebim eşimin ailesinin gelip istememesi bizimkiler gelsinler dediler ama gelmediler eşim de ikna edemiyorum o kendi ailesini sildi bende salaklık yapıp kaçtım ailem çok pişman olursun dediler haklıda çıktılar
Yok olacak bir sey yok,olan olmus,ustune cocuk bile yapmissiniz. Simdi uzerinize dusen onlara yapabileceginiz en iyi anneligi yapmak. Ve tabi ailenizin gonlunu almak.Kendimi çok kötü hisediyorum yok olmak istiyorum hiç cesaretim yok Nasıl kaçtım ben bile şaşırıyorum
Siz amcası hasta olan bayanmiydiniz?Çünkü. Eşimi tanıyorum babam eşime söyleyecek gönder diye bide orası küçük yer ister istemez görücem onları buna akrabalar dahil bu arada doğuluyum
Şimdiye kadar çoktan gitmiş olmanız lazımdi. Kanserdi amcaniz galiba. Ve eşinizle konuşmamissınız bile. Pardon da 7 yıl boyunca zaten sizi kafese koymuş bütün ailenizden uzak tutmuş bide hala izin mi alacaksaniz. 7 sene çok uzun süre herkes unutmuştur bile. Böyle bir konuda aile konusunda ve hastalık varsa siz bilirsiniz tabi ama eşinize fazla boyun eğmeyin
Hiç kimse kendi çocuğuna evlendi diye zarar vermez. Zaten öyle niyetleri olsa yapmışlardıEşim bana zarar verirler sanıyor konuştum aslında ama sen tek git dedi çocuklar ne olacak onlar bensiz yapamazlar
Haksız mı aileniz? İnsanların hiçbir olumsuz etkisi olmamış, siz diğer aile yüzünden kaçmışsınız.Bunca zaman ailem istemedi afetmediler beni ben çok çabaladım ama olmadı şimdi amcam kanser durumu kötü ondan çağırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?