- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Yapsınlar aile bu aile ana baba değmez mi ya. Onların canı yanmış sizin gibi 7 sene görmemişler iki kelam etmeye hakları olsun. Gidin elini öpun helallik alın. Siz çocuklarınizi 2 gün bırakmıyorsunuz onlar yedi yıldır görmüyo. Gidin düşünmeyin. Ayrıca eşiniz nasıl izin vermiyor ya kendi ailesi yanında eşi yanında oh mis siz niye ailenizden olasınız. Bugün yarın göçüp giderler bu geçen zamana en çok siz yanarsınızHepimiz hakında hayırlısı sizce gidince Nasıl davranayim belkide yüzüme tükürürler
Allah razı olsun hepinizden gerçekten bana güç verdinizHiç kimse hiç bişey diyemez. Sakın ola ki çekinme kimseden küs olan amcan da hasta olmuş zaten Allah şifasını versin. Ayrıca eşinin de seni manipule etmesine izin verme. Eski konularına göz attım, eşin her kavgada git ailene diyormuş gidemeyeceğini bile bile. Sen 7 yıl o kadar ezilmişsin ki eşin olcak kişi ailenin yanına gidersen gücleneceginin farkında onun için hâlâ daha gitme laf ederler diyip korkutuyo seni. Eğer adamsa elini tutup seninle gelir. Muhakkak git ailenin yanına. Ne kadar uzaksınız bilmiyorum ama senede iki kez gitmeye çalış gitmişken de 1 ay filan kal iyice özlem gider ailenle 7 yıl dile kolay.
Allah razı olsun hepinizden gerçekten bana güç verdinizHiç kimse hiç bişey diyemez. Sakın ola ki çekinme kimseden küs olan amcan da hasta olmuş zaten Allah şifasını versin. Ayrıca eşinin de seni manipule etmesine izin verme. Eski konularına göz attım, eşin her kavgada git ailene diyormuş gidemeyeceğini bile bile. Sen 7 yıl o kadar ezilmişsin ki eşin olcak kişi ailenin yanına gidersen gücleneceginin farkında onun için hâlâ daha gitme laf ederler diyip korkutuyo seni. Eğer adamsa elini tutup seninle gelir. Muhakkak git ailenin yanına. Ne kadar uzaksınız bilmiyorum ama senede iki kez gitmeye çalış gitmişken de 1 ay filan kal iyice özlem gider ailenle 7 yıl dile kolay.
Çocuklarını da götürceksin dimi giderkenAllah razı olsun hepinizden gerçekten bana güç verdiniz
Tek gitmem çocuklarımı da götürürüm tabiÇocuklarını da götürceksin dimi giderken
Malesef katlanmak sorundayim iki çocuğum var ailem beni o halde kabul etmez şimdi çocukları alıp çıksam gidecek yerim yokgiderseniz çocuklarınızı daa alın gidin Eşinizin psikolojik baskı yapmasına izin vermeyin.Onun gözünde gittiğinizde gözünüzün açılacağını düşünüyor. Ailenizden güç alacağınızı biliyor ve size eşiniz nasıl davranıuor şu an bilmiyorum ama kimse ailenizden önemli değil katlanmak zorundada değilsiniz.
mutlaka götür çocuklarını bırakıp bi yere gitme. Öyle alıştırma eşini çocuklarınla git doya doya ailenle vakit geçir çocuklar olmazsa gözün arkada kalır erkenden dönmek zorunda kalırsın.Tek gitmem çocuklarımı da götürürüm tabi
Yalnız adamın zihniyeti de pek pırıl pırıl değil.Eşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....
Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....
Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....
Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....
Eşini dinle....
Doğulu'sun...
Kaçmışsın...
Eninde sonunda senden intikam almak isteyeceklerini biliyorsun...
Neden ısrarla gitmek istiyorsun???
Hayır görüşüyor hata çok ta iyi davrandılar bana istememe sebebleri eşimin çok agresif olaması huysus bir insan hiç birşeyden memnun olmaz onlarda kendi açılarından haklılar
Şunu da eklemeden yatamayacağım.
O eşin olacak şeref yoksunu herif de adam olsaydı eğer. Derdi ki ya bu kadın benim için ailesini arkasına almış ben bu kadını el üstünde tutayım. Yazık günah bari rahat ettireyim de tümden sahipsiz kalmasın.
Ama işte adamlık cinsiyet meselesi değil, karakter meselesi O da senin kocan olacak cibiliyetsiz de yok. (Farkındayım haddimi aştım kusura bakmayın)
Evet sadece tle okada annemle aylar oludu görüşmeyeli babam desem bilmiyorum kaç yıl oldu ben arardım açmazlardı küçük kardeşim engellerdi beni arayamazdım sadece kıskardeşimle çokKonuya üzüldüm, 7 senedir kimse düşmemiş peşinize şimdi mi yapacaklar. Aileniz adinada Cok üzüldüm cok büyük bir yıkım. Gidin ailenizle görüşün , telefonda konuşmuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?