Kızlar çok tedirginim

Hiç kimse hiç bişey diyemez. Sakın ola ki çekinme kimseden küs olan amcan da hasta olmuş zaten Allah şifasını versin. Ayrıca eşinin de seni manipule etmesine izin verme. Eski konularına göz attım, eşin her kavgada git ailene diyormuş gidemeyeceğini bile bile. Sen 7 yıl o kadar ezilmişsin ki eşin olcak kişi ailenin yanına gidersen gücleneceginin farkında onun için hâlâ daha gitme laf ederler diyip korkutuyo seni. Eğer adamsa elini tutup seninle gelir. Muhakkak git ailenin yanına. Ne kadar uzaksınız bilmiyorum ama senede iki kez gitmeye çalış gitmişken de 1 ay filan kal iyice özlem gider ailenle 7 yıl dile kolay.

Hepimiz hakında hayırlısı sizce gidince Nasıl davranayim belkide yüzüme tükürürler
Yapsınlar aile bu aile ana baba değmez mi ya. Onların canı yanmış sizin gibi 7 sene görmemişler iki kelam etmeye hakları olsun. Gidin elini öpun helallik alın. Siz çocuklarınizi 2 gün bırakmıyorsunuz onlar yedi yıldır görmüyo. Gidin düşünmeyin. Ayrıca eşiniz nasıl izin vermiyor ya kendi ailesi yanında eşi yanında oh mis siz niye ailenizden olasınız. Bugün yarın göçüp giderler bu geçen zamana en çok siz yanarsınız

Allah razı olsun hepinizden gerçekten bana güç verdiniz

Allah razı olsun hepinizden gerçekten bana güç verdiniz

giderseniz çocuklarınızı daa alın gidin Eşinizin psikolojik baskı yapmasına izin vermeyin.Onun gözünde gittiğinizde gözünüzün açılacağını düşünüyor. Ailenizden güç alacağınızı biliyor ve size eşiniz nasıl davranıuor şu an bilmiyorum ama kimse ailenizden önemli değil katlanmak zorundada değilsiniz.

Malesef katlanmak sorundayim iki çocuğum var ailem beni o halde kabul etmez şimdi çocukları alıp çıksam gidecek yerim yok

Tek gitmem çocuklarımı da götürürüm tabi
mutlaka götür çocuklarını bırakıp bi yere gitme. Öyle alıştırma eşini çocuklarınla git doya doya ailenle vakit geçir çocuklar olmazsa gözün arkada kalır erkenden dönmek zorunda kalırsın.

M Mihra36 ben Van’lıyım aşiret mensubuyum. Doğma büyüme buralı olsam da örfümüzü adetimize vakıfım bu arada benim annem de Kağızman’lı Ankara’da yaşıyor olmamız memleketlerimizden haber almamıza engel değil. Yani diyeceğim o ki eskidendi bu kaçan kız sendromu. İlk kaçan değilsin son da olmayacaksın. Ben daha kocaya kaçanın vurulduğunu duymadım. Tabi ki önceleri vardır mutlaka ama bir kere doğuluların torun sevgisi buna engel olur.
Kuzum eşin seni sindirmek ve ailenin arkanda olmasını engellemek için kendince dolduruyor seni bir kere bunda anlaşalım. Al çoluğunu çocuğunu git ailenin yanına evliliğini bitir demiyorum. Ama ailenin korkusuna O eşin olacak herif sana bu kadar yükleyemeyecek ve artık eskisi gibi atını koşturamayacak.
Buna adım kadar eminim.

Aileniz adına inanılmaz üzüldüm. Vermiyoruz dememis ki insanlar esinizin ailesinin ayïbï ūzerine hangi mantıkla kactınız? Hadi kactınız bir de 7 senedir nasıl gidip gormezsiniz? Sizin eşinize söylemek istedigim suan cok sey var ama bozmak istemiyorum kendimi.. allahim sen cocuklarimiza akil fikir ver. Git ailenin elini op hayir dualarini almak icin ayaklarina kapan onlarin..

Benim kuzenim 18ine basar basmaz sevdigi cocukla nikah kıyıp kacıyolar.
Bulundugu sehirden bes saatlik uzaklıkta bi baska sehirde bulunuyolar ertesi günü
Doguluyuz bu arada
Neyse işte hemen bir hafta içinde dügün yapıldı,tabi herkes ögrendi kactıgını nikah kıydıgını filan
Eee noldu ,hiçbişey
Dayım en cok o damadını sewiyo
Kimsede kıza bak sen kaçtın şöyle böyle diye lafta etmedi

Şunu da eklemeden yatamayacağım.
O eşin olacak şeref yoksunu herif de adam olsaydı eğer. Derdi ki ya bu kadın benim için ailesini arkasına almış ben bu kadını el üstünde tutayım. Yazık günah bari rahat ettireyim de tümden sahipsiz kalmasın.
Ama işte adamlık cinsiyet meselesi değil, karakter meselesi O da senin kocan olacak cibiliyetsiz de yok. (Farkındayım haddimi aştım kusura bakmayın)

Eşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....

Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....

Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....
Yalnız adamın zihniyeti de pek pırıl pırıl değil.

Kadına yapmadığını bırakmamış.

Evli barklı kadınsın yıllar geçmiş üstünden herkes unutmuştuk çoktan. Git keyfine bak kimseyi de takma hayat senin hayatın.

Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....

Eşini dinle....

Doğulu'sun...

Kaçmışsın...

Eninde sonunda senden intikam almak isteyeceklerini biliyorsun...

Neden ısrarla gitmek istiyorsun???

Yahu aile bu affeder, hem dekoskoca 7 yil olmus daha neyin intikami?? Konu sahibesi evli barkli kadin neyin kinini gutsunler?

Konu sahibesinin kocasini genel olarak hic begenmedim, onun o dahiyane fikirlerini dikkate alamicam maalesef.

Hayır görüşüyor hata çok ta iyi davrandılar bana istememe sebebleri eşimin çok agresif olaması huysus bir insan hiç birşeyden memnun olmaz onlarda kendi açılarından haklılar

Eeee ailen hakli. Kactin da basin goge mi erdi? Cocuklarini sirf kendi egosuna sebep anneanne dededen mahrum eden bir tiple evlendin de iyi mi oldu ablacim keske aileni dinleseymissin.

++++++
Rezil herif

Konuya üzüldüm, 7 senedir kimse düşmemiş peşinize şimdi mi yapacaklar. Aileniz adinada Cok üzüldüm cok büyük bir yıkım. Gidin ailenizle görüşün , telefonda konuşmuyor musunuz

Konuya üzüldüm, 7 senedir kimse düşmemiş peşinize şimdi mi yapacaklar. Aileniz adinada Cok üzüldüm cok büyük bir yıkım. Gidin ailenizle görüşün , telefonda konuşmuyor musunuz
Evet sadece tle okada annemle aylar oludu görüşmeyeli babam desem bilmiyorum kaç yıl oldu ben arardım açmazlardı küçük kardeşim engellerdi beni arayamazdım sadece kıskardeşimle çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…