Kızlar çok tedirginim

Daha eşinle bile konuşmamışsın neyin gerginliği bu.

Ayrıca olan olmuş artık neyden korkuyor çekiniyorsun. Bırakın şu elalemi.
Hiçte tedirgin olma.. Olan olmuş zaten.. Al kocanı da al git hatta

Kızlar eşim beni tek gönderiyor çocukları götüremezmişim onlarla gidersem dönmezmişim ailem de çocuklar la gel diyor bu hafta iki arada kaldım eşime gizlice çocukları alıp gidiyim mi

Kızlar eşim beni tek gönderiyor çocukları götüremezmişim onlarla gidersem dönmezmişim ailem de çocuklar la gel diyor bu hafta iki arada kaldım eşime gizlice çocukları alıp gidiyim mi

Kendisinin ne halt olduğunu bildiğinden terk edeceğinden korkuyor şeref yoksunu pislik.
Çocukları teminat görüyor kendine,
Çocuklarınla gitmelisin,

Her zaman anne baba sözü dinlemek lazım hep haklı çıkıyorlar çünkü

Kendisinin ne halt olduğunu bildiğinden terk edeceğinden korkuyor şeref yoksunu pislik.
Çocukları teminat görüyor kendine,
Çocuklarınla gitmelisin,
Nasıl yapiyim çoklarımı alıp kaçiyim ama bunun geri dönmesi var boşanan da amcamın durumu çok kötü gitmesem bunun pişmanlığı

Uzatmanın alemi yok otur güzelce konuş o da gelsin o zaman...sen zamanında fedakarlık yapmışsın o da yapacak ... ha gitmem diyorsa ve sen ayrılmak gibi geri dönüşü olmayan bir karar verdiysen ve ailen destekliyorsa al çocuklarını git ve davanı aç.

Keşke ailem boşan dese Ozaman rahat olur du ailem kesinlikle onu görmek istemiyorlar oda beni tek göndermek istiyor kafayi yiyecem ben ailemi 7 yıldır görmedim basıl bukadar vijdansıs olabiliyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…