Kızlar çok tedirginim

Hayır görüşüyor hata çok ta iyi davrandılar bana istememe sebebleri eşimin çok agresif olaması huysus bir insan hiç birşeyden memnun olmaz onlarda kendi açılarından haklılar
bi yorumda dikkatimi çekti pişmanim yazdınız haklı çıktılar yazmıştıniz mutsuz musunuz ? Bence ailenizle barışın gidin affettirin en azından kendinizi yalnız hissetmezsınız.

Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....

Eşini dinle....

Doğulu'sun...

Kaçmışsın...

Eninde sonunda senden intikam almak isteyeceklerini biliyorsun...

Neden ısrarla gitmek istiyorsun???

Evet sülalede tek kaçan benim bu çok çektim çok eşim huysus kimseyle görüştürmedi evin camlarını bile kendi silerdi ben dışarı çıkamazdım yanlız hiç bir komşu bana gelemezdi bende gitmezdim tek başıma doğum yaptım tek başıma yanımda kimsem yoktu çocuğu yıkadım tek başıma baktım 2 çocuk hep yanlız hakaret küfür niye geldin demeler sonra kendimi çocuklarıma adadım sustum katlandım çünkü kendim Eti'm kendim buldum tek suçlu benim

Anlatıyorum ama tek git diyor ben çocuklarım la gitmek istiyorum
Eşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....

Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....

Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....

Eşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....

Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....

Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....
Tamamda yapan çoktan yapardı onlar beni silmişler di

Tamamda yapan çoktan yapardı onlar beni silmişler di
Sizin önceki konunuzu bende travma etkisi yaptı, çünkü az önce yazdığım olayı hatırlattı....

Asla yapmazlar diyorsan git....ama 2 çocuğunu düşünerek git...

Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....

Eşini dinle....

Doğulu'sun...

Kaçmışsın...

Eninde sonunda senden intikam almak isteyeceklerini biliyorsun...

Neden ısrarla gitmek istiyorsun???

Yapmayın , yerini yurdunu biliyorlar , isteseler çoktan giderlerdi.

Her doğulu aşiret değil, her aşiret böyle değil.

bi yorumda dikkatimi çekti pişmanim yazdınız haklı çıktılar yazmıştıniz mutsuz musunuz ? Bence ailenizle barışın gidin affettirin en azından kendinizi yalnız hissetmezsınız.
Evet çok pişman oldum çünkü bana etmediğini bırakmadı

Ben Kocaeli'de onlar kars ta eşimi kesin görmek istemiyorlar
Adam olup da aileni istemeye getirteme, kendin de çıkıp gelme, kızımızı kaçır, kendi ailenle Barış... ben olsam ben de görüşmem böyle absürd damatla. Allahım büyük konuşturma akibetimizi aydınlık eyle...

Akrabalarınızın ne dediğini takmayın. 7 sene sizi konuşacak değiller.
Eşiniz izin vermezse onu da takmayın. Gidin görün ailenizi, ailenizle ilişkiniz eşinizi ilgilendirmez.
Kısacası siz ne istiyorsanız onu yapın. Onu bunu takarak ömür geçmez.

Annenle ya da varsa kız kardeşimle falan telefonda görüştün mü? Ne diyorlar kızgınlıkları hala devam ediyor mu?

Bi de yanlis anlama da kocan cam sildirmiyor, komsuya gitmene izin vermiyorsa internete nasıl izin veriyor?

Bence sizi görünce yumusayacaklar
Tabiki hesap soracak kar belki ama çok uzun sürmeyecektir
7 yıl.olmus yumusamislardir artıkkeske çocukları da gotirseniz
Torunlarını görünce daha çok.yumusarkar

Bence yolunu bulup ailenizin yanına gidin artık. Çok uzun zaman geçmiş.

Hepimiz hakında hayırlısı sizce gidince Nasıl davranayim belkide yüzüme tükürürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…