bi yorumda dikkatimi çekti pişmanim yazdınız haklı çıktılar yazmıştıniz mutsuz musunuz ? Bence ailenizle barışın gidin affettirin en azından kendinizi yalnız hissetmezsınız.Hayır görüşüyor hata çok ta iyi davrandılar bana istememe sebebleri eşimin çok agresif olaması huysus bir insan hiç birşeyden memnun olmaz onlarda kendi açılarından haklılar
Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....berhabalar daha önceki konumu biliyorsunuz memlekete gidicem 7 yıl sonra ben kaçarak evlendim elalem arkamdan atı tutu akrabalar ben şimdi yüzlerine Nasıl bakıcam tabi gidebilirsem eşim izin vereceğini sanmıyorum ama şimdiden elim ayağım titriyor Nasıl davranayim
Eşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....Anlatıyorum ama tek git diyor ben çocuklarım la gitmek istiyorum
Yok artıkEşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....
Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....
Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....
Acı gerçek...Yok artık
Tamamda yapan çoktan yapardı onlar beni silmişler diEşin niye cocuklari gindermek istemiyor, bu düşün....
Çünkü biliyor senin ailenin zihniyetini....
Senin gibi doğulu bir arkadaşımın kaçan kuzeni 20 yil sonra kaza süsü verilerek öldürüldü....
Sizin önceki konunuzu bende travma etkisi yaptı, çünkü az önce yazdığım olayı hatırlattı....Tamamda yapan çoktan yapardı onlar beni silmişler di
Bence sen bu konuda KK'dan fikir alma....
Eşini dinle....
Doğulu'sun...
Kaçmışsın...
Eninde sonunda senden intikam almak isteyeceklerini biliyorsun...
Neden ısrarla gitmek istiyorsun???
Evet çok pişman oldum çünkü bana etmediğini bırakmadıbi yorumda dikkatimi çekti pişmanim yazdınız haklı çıktılar yazmıştıniz mutsuz musunuz ? Bence ailenizle barışın gidin affettirin en azından kendinizi yalnız hissetmezsınız.
Adam olup da aileni istemeye getirteme, kendin de çıkıp gelme, kızımızı kaçır, kendi ailenle Barış... ben olsam ben de görüşmem böyle absürd damatla. Allahım büyük konuşturma akibetimizi aydınlık eyle...Ben Kocaeli'de onlar kars ta eşimi kesin görmek istemiyorlar
Yok ilk geldiğimde yapıyor du şimdi eskisi gibi dil çok şükürAnnenle ya da varsa kız kardeşimle falan telefonda görüştün mü? Ne diyorlar kızgınlıkları hala devam ediyor mu?
Bi de yanlis anlama da kocan cam sildirmiyor, komsuya gitmene izin vermiyorsa internete nasıl izin veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?