- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
Bende sizle paylaşmak istedim ne yapacağımı şaşırdım
Benim 2 Tane bileziğim ve setim var düğünden kalan diğer takıları falan kayınvalidemler aldılar kaç lira geldiğini bile bilmiyorum borçları ödücez dediler ama bütün borçları eşimle çalışıp ödedik. İlk evlendiğimizde size yemin ediyorum 15 lira paramız kalıyordu bazen o bile kalmıyordu borçlardan dolayı koltukları mobilyaları beyaz eşyayı perdeleri halıları hepsini biz ödedik. Eşşim evlendiğimizden beri bi huzurla taktırmadı bileziklerimi. İkide bir istiyor ve kavga çıkarıyor. Abisine verecekmiş borçları varmış onları ödücekmiş. Bizim hala bitmemiş olan her ay ödediğimiz 4000 tl kadar bi borcumuz kaldı. Bu borç için patronumdan ek istedim onu alıp toplu ödeyip 500 500 maaşımdan kesicem diye konuştuk. Henüz parayı almadık. Bu borç dururken biz böyle borçla borcu kapatmaya çalışırken benim gerizekalı kocam bileziklerimi abisine verecekmiş. Aile düşkünlüğü çok fazla. Ve abisiyle arası iyi değil. Abisi çok kafasına buyruk ve kayınpederime bile bağırıp çağırabilen bi insan. Bu 2 gün içinde 4 kez en az bilezikleri isteyip vermeyince surat yaptı. En son dün akşam düğünden döndük ( düğünler haricinde takmam zaten 10 aylık evliyiz yeni gelin mevzusu ) eve girmeden çıkarda götüreyim aramızdaki buzlar çözülsün abimle dedi. Bende dedim parayla mı düzelcek dedim. Kızdı işte sen beni anlamıyosunda hiç birşey istemiyorum da. Ben en başından beri ev alırken bozdururum başka bozdurmam onları demiştim. Eve peşinat olsun diye. Başka hiç bişeyimiz yok çünkü. Dedimki Birimize acil bişey olsa bu babam annem görümcem için hepsi dahil elde avuçta yok napcaz dedim onlar bizim için geleceğimiz için dedim. Biz ev alırken bize yardım edicekler diyo. Ama 6 aylık evliydim ben ev buldum sıfır 110 m2 90000 Tl ye bıraktılar tanıdıktı sahibi ve evi tam alıyoduk kaynım aradı vazgeçirdi telefonda. Anlaşması bile yapılmıştı. O vazgeçirdi gittiler kepçe mi ne aldılar 30000 TL ye. Dün akşam öyle deyince küfretti yanımda Eğer dedi alırsam o. çocuguyum dedi. Kızdı
Tartıştık. Daha da konuşmuyorum. Vermem mi gerekirdi altınları sizce ?