kızlar çook moralim bozuk ne olur bişeyler söyleyin:(

Allah hakki 3 tur 3 gun ver baktin aramiyo gelmiyo.hattini degistir.o arasin dursun.busefer tuhafina gitcek beni neden aramiyo dicek ulasamiycak.essek gibi ayagina gelcek.kuzu sakin uzulme.ben yanindayim.seni cok iyi anliyorum.senin icin dua edicem.

canımmm çok teşekkür ederimmm

Sadece bugün aramadığını belirtmişsin. Anladığım kadarıyla diğer günler devamlı arayıp mesaj atan biri Benim de aklıma ilk sürpriz geldi. Bana kalırsa sen arama mesaj da atma bekle onun mutlaka sana açıklayacağı geçerli bir sebebi vardır.

olması gerekk.. bende öyle avunuyorum ama arıyorum açmıyo yok delirtcek beni o yüzden yapıyor

verdigin degerde yazik olmaz bi soz vardir hayat yedigin kazıkların bileşkesidir.her adımımız bizi olgunlastirir. iki gn daha bekle.cok onemli bir sorun yoksa es gecersin ve hayatna devam edersin. gercekten soyluyorum suandaki hayat arkadasim canım yoldasim briricik kocam umutlarimin tukendigi bir anda karsimdaydi.hayatın bize ne yol cizecegini bilemeyiz.:) o kadar mukemmel suprizleri oluyorki hayatın.yasadikca sasiracaksin.daha hayatin cok basindasn anladigim kadariyla.ben isimi esimi en dibe vurdugumda buldum.umarim bize mutlu haberlrele donersin guzel cocuk:>

3-4 saat falan banane evi arasın o zaman

İki saattir aklı nerdeymiş de açmıyormuş. Sürpriz durumu yoksa eğer bence senle konuşurken arkadaşlarının yanında olabilir onların yanında hava yapmıştır gülmüştür falan eve gelince de aşkııımm konuşalım

aynen ya işi bitti aşkı burda nasıl olsa iki söz söyler affettirir yok olmaz

Bende çok merak ettim. İnşallah geçerli bir sebebi vardır yoksa dövmene yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…