Allah hakki 3 tur 3 gun ver baktin aramiyo gelmiyo.hattini degistir.o arasin dursun.busefer tuhafina gitcek beni neden aramiyo dicek ulasamiycak.essek gibi ayagina gelcek.kuzu sakin uzulme.ben yanindayim.seni cok iyi anliyorum.senin icin dua edicem.
gıcık bişeydi zatenkendimi motive ediyim yoksa atıcam şurdan kendimi:))
Arkadaşlar sevgililerinden ayrıldıklarında birbirini teselli eder ya Zaten hiç yakışmıyordunuz diye
evet aynen zaten çok gıcıktı amaan napıyım gıcık şey
Sadece bugün aramadığını belirtmişsin. Anladığım kadarıyla diğer günler devamlı arayıp mesaj atan biri Benim de aklıma ilk sürpriz geldi. Bana kalırsa sen arama mesaj da atma bekle onun mutlaka sana açıklayacağı geçerli bir sebebi vardır.
Adamın mantıklı bir açıklaması varsa da zaten gıcıktı affetmiyim diyip barışmazsın sen
aa yok açıklaması varsa başımın üstünde yeri var gıcık mıcık idare ediyoruz
Hahaha hadi bakalım bize haber ver canım
neden ben değilim demem. çünkübu ilişkiyi ayakta tutabilmek için herşeyi yaptım.kaybeden zaten o olur benim tek üzüntüm verdiğim değere olur yazık olur..ben önüme bakarım bi hata yaparsa hiçte oturup üzülmem
Hahaha hadi bakalım bize haber ver canım
askım .s konuşalımmı yazdı arıyo ardarda konusmıycam kapattım telefonu
3-4 saat falanKız çocuk sürpriz yapıp gelmiş olmasın kapatmasaydınKaç saatlik mesefa var aranızda
3-4 saat falanbanane evi arasın o zaman
İki saattir aklı nerdeymiş de açmıyormuş. Sürpriz durumu yoksa eğer bence senle konuşurken arkadaşlarının yanında olabilir onların yanında hava yapmıştır gülmüştür falan eve gelince de aşkııımm konuşalım
aynen ya işi bitti aşkı burda nasıl olsa iki söz söyler affettirir yok olmaz
çok dayanamam amamazeretini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?