kızlar çook moralim bozuk ne olur bişeyler söyleyin:(

Onun ne tepki vereceğini kişiliğe göre değişir ama, Ya görmemiştir yada trip atıyordur. Ya bilerek yapıyor cevap vermiyor yada gerçekten alındığı içindir. Sen sakinliğini koru bence Çok fazla üstüne düşme.

onun alınacağı hiçbişey yok ne yaptığını.ne yapmaya çalıştığını hiç anlamıyorum ..üstüne düşmeyincede geri çekicek kendini diye korkuyorum doğrusu

Allahım sabır ver.. kızlar kusura bakmayın etiketleyemedim isimlerinizi ama inş. okursunuz ben anlatayım..aradı konuştuk bu güzel güzel konuştu bişey olmamış gibi bi ton zırvaladı şöyle oldu falan yani kısaca aramaya mesaj atmaya vakti olmamış acele çıkmış dışarı . Ben kzımıyım dışarda olduğu için diyede yalan söylemiş. Ben inanmadığımı söyledim tabi özür diledi falan.Ben hiç yüz vermedim sonrada sinirlenmeye başladı en son bağırdı sen bana inanmıyosun güvenmiyosun diye ben sesimi çıkarmadım kavga ettik (üste çıktı yani tahmin ettiğim gibi) şimdi suçlu ben oldum konuşmuyoruz..

Tipik erkek dışarı çıkarken yalan söyler sonra inanmayınca anlattıklarına sen bana güvenmiyor musun der..Güveneyim mi yani şimdi sana be ağaçtan gelme varlık diyesi gelir insanın diyemez....

Tipik erkek dışarı çıkarken yalan söyler sonra inanmayınca anlattıklarına sen bana güvenmiyor musun der..Güveneyim mi yani şimdi sana be ağaçtan gelme varlık diyesi gelir insanın diyemez....

bak ne güzel özetledin. işte biz o ağaçtan gelme varlıklarla ilişki yaşamaya çalışıyoruz sorun bizde ama mecbur napalım

bak ne güzel özetledin. işte biz o ağaçtan gelme varlıklarla ilişki yaşamaya çalışıyoruz sorun bizde ama mecbur napalım
Canım benden 6 yaş küçükmüşsün sana içtenlikle bir abla gibi tavsiye vereyim varma üstüne bunlar böyle üsteledikçe dahada bağırır sinir yapar.Sen onu kendi haline bırak hatta baya geri çek kendini 3 güne dayanamaz atlar gelir yanına kendini affettirmek için.Ve bir daha asla yalanını affetmeyeceğin konusunda kararlılığını hissettir ona çünkü bence asıl mevzu bu.Yalan söylemeden güzelce haber verip çıksa neden güvenmeyesin şimdi evde mi çıktı mı yalan mı söylüyor diye düşüneceksin her seferinde.

Aramaya ve mesaj atmaya vakti olmamış mı ? önceden nasıl oluyordu. Zor bir durum. Belki işle ilgili bir problem olmuştur. Seni üzmemek için sana söylememiş olabilir. Yoksa bir günde neden değişsin. Erkekleri anlamak gerçekten zor.

tavsiyeniz için teşekkür ederim öyle yapıcam büyük ihtimal gelir . bende ona öyle söyledim ben hergün nerdesin napıyosun diye düşünmek zorunda değilim dedim ama ne fayda bugün söylersin yarın yine aynı..

evet 1 günde değişti bende o yüzden sizinle paylaşmak istedim çünkü ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım . evet bide kadınları anlamak zor derler:18:

resmen yavuz hırsız ev sahibini bastırmış :1

eğer normalde onun gittigi yerlere, görüştügü kişilere karışmıyorsan da bugun böle söylemeyi unuttuuysa işin içinden bi iş çıkabilir gibi geliyor bana gerçi aklı olan erkek bi halt karıştıracaksa normal davranır ki şüphe çekmesin ama erkek milleti bu düşünüp düşünemeyecegi şüphe konusu

ama eğer zaten arada böyle unuttugu zamanlar oluyorsa, ve sen ona tepki gösteriyorsan unuttugunda, belki yine unutmuştur sen arayınca da panik olup yalan söylemiştir kii bu asla güzel bişey değil şimdi konuşmanız gerektiginizi konuşmuşsunuz zaten, biraz bekle derim ben. eğer kavga etttiginiz zamanlarda ilk adımı atma gibi bir huyu varsa bikaç gün bekle, mutlaka kendini affettirir. ama alttan alma ilk adımı atma gbi bi huyu yoksa, sen sakinleştikten sonra adam akıllı konuş onunla.

bu gittigi yeri haber vermeme muhabbeti bizde de olduydu da bigun iyice tepem attı saydın döktüm ne varsa " sen bana gittigin yeri söylemeyi unutuyosan gittigin yerde seni bekleyen çok önemli birileri vardır demek ki " dedim. sen nasıl şüphelenirsin benden deyince de " benden saklanan bişey varsa şüphelenirim tabi " dedim. insan eğer saklayacagı bişey yoksa söylemeyi unutmaz unutamaz dedim ve Allahıma şükür bu konuşmadan sonra hiç unuttugu olmadı yani en azından ben böyle biliyorum

umarım hakkınızda hayırlısı olur

erkeklerin suçluluk psikolojisi:) suçlu olduğu için bağırmaya başlarlar ya al karşına tokatla... canım hiç üstüne düşme bence de. bırak kendisi birkaç güne yanına gelir kendini affettirmek için ne varsa yapar

bi zahmet affettirsin yani ben ne yapayım ay aşkım özür dilerim yalanını yakaladım falan bunu bekliyo resmen

dediğiniz gibi var birşeylerde o kadarını bilemem ya itiraf edicek yada edicek yani :)) ama şuan suçlu benim :)) akıllandı sabah haber veriyor . bende aramam merak etme dedim oda aramak istemiyorum desene dedi bende yalanını yakalamk istemiyorum . yapamıyosun bari uğraşma dedim..sustu

bölee sıkacaksın ümüğünüü

bekle bakalım o zaman büyük itiraf ne zaman gelecek canım kolay gelsin

ilk once aciklamasini sakince dinlemeyi unutma oldu mu? belki cook mantikli bir acıklamaı vardır. mafya tarafından falan kacirilmistir kumara neyim baslamistir tobe tobe:>neyse en azindan ayar vermis oldun:>

ilk once aciklamasini sakince dinlemeyi unutma oldu mu? belki cook mantikli bir acıklamaı vardır. mafya tarafından falan kacirilmistir kumara neyim baslamistir tobe tobe:>neyse en azindan ayar vermis oldun:>

vakit olmamış.. başka birşey söylemiyor . uzakta oluncada birşey söylenmiyor gelsin bakalım o zaman ağzından alıcam lafları..

Simdi gordum.yuzsuz canim bu adam.sakin kendini ezdirme.hem suclu hem guclu.sen bsna guvenmuysun diye bagirdignda cunku sen bana guven vermiyosun de.hicbisey yalan solemesi icin hakli bir sebeb degil.cek restini ve iyi dusun.zararin neresinden donersen kardir.evlenince duzelir deme.bu buzdaginin gorunen yuzu.dahada azitacak emin ol.senin tepkiden korkacak kim bilir neleri sakladi.lutfen iyi dusun.tecrube konusuyo.benim esim cocukluk askimdi.13 yasimdaydim o 23 yiilar gecti .nisanlandik.ben gozumun onundeki pwrdeyi aralasaydim gorecektim.aman okadar seviyodumki her yaptigi hataya bir kilif uyduruyordum.o zamanda baski yapiyodu kiskaniyo diye seviiiyordum.simdi evlendik.sehre uzak bir lojmanda oturuyirum.3 yadinda bir kizim var.kizimda bende hapisis esim uygun gordugu zamanlar .gezebiliyoruz.esim gecen gun erkek arkadaslariyla ant sinemaya gitti.ben evde cocukla onu bekledim 11 lere kadar.allah kimseye koca yolu gozletmesin.gec olsun.guc olmasin.iyi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…