- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Tutup kollarindan sarsmak istiyorum seni. Her kanser olan olmuyor bak ben olmedim. Hayat guzel kalk ayaga banyo yap o suyun dertlerini alip goturdugune inanarak. Disari cik ve yuru. Dua et. Hayata kisa ama guzel sakin vazgecme yasamaktanBiz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Evet çalışıyorum.beni hayata bağlayan yalnız bu şu an için..Uzun uzun yazıları okudum bak su an olduğun durum senin için çok zor su an sana göre kimse sana yardım edemez ama öyle de il senin olduğun durumu su zamanda herkes yaşıyor sen sadece rabbinden yardım ışte ve su an kimseye eyvallah etme içini ne kadar rahatlatr bilmem ama bende nisanlimla birlikte oldum ve su an evliyiz dogumamada 1 hafta var ama kendini hiç çaresiz hisettme kendinden emin dur kimseye kötü oldgunu gösterme kendine yeni bi hayat kur telfn numaranı değiştir kendine bak dünyanın sonu değil kendine gel silkelen bu arada calisiyor musun
Bak bir ay sonra bebeğim olucak ve bende eşimden boşanmak üzereyim ilgilenicek farklı aktiveteler bulsan kafanı dağıtmak için böyle şeyler iyi gelebilir zamanla herşeyin acısı azalıcak sabretmen lazım hepimizin başından geçti sarsıntılı olaylar ama dimdik durduk.Sende dik durmalısın.Evet çalışıyorum.beni hayata bağlayan yalnız bu şu an için..
Evet çalışıyorum.beni hayata bağlayan yalnız bu şu an için..
Rabbim senin ve melek bebeğin hayal edemediğin kadar mutlu,sağlıklı gelecek nasip etsin..Rabbim gönlünün güzelliğini görsün..Bak bir ay sonra bebeğim olucak ve bende eşimden boşanmak üzereyim ilgilenicek farklı aktiveteler bulsan kafanı dağıtmak için böyle şeyler iyi gelebilir zamanla herşeyin acısı azalıcak sabretmen lazım hepimizin başından geçti sarsıntılı olaylar ama dimdik durduk.Sende dik durmalısın.
aminn..ölünce bitiyomu her şey toprağın altında kendimi düşündükçe ürperiyorum, çok yaşlı bir kadın olarak yatağımda acısız ölmek istiyorum, Allah imanlı acısız ölüm nasip etsin
Sikayet etseydiniz yaptigi yanina karmi kalsin yaniÖnceki konularımdan bilirsiniz belki nişanlımla yaşadıklarımdan..pislik bir herifmiş..bi kızın başına gelebilecek çok kötü bir şey yaşadım..adam 2 yüzlünün tekiymiş..elini kolunu sallayarak geziyor resmen..benim de miğdem kaldırmıyor..benliğim kaldırmıyor..banyo bile yapamıyorum..Allahım ne yapıcam ben
Esin ne oldu tam olarak?Evet çalışıyorum.beni hayata bağlayan yalnız bu şu an için..
Aminn.Hayat pes edecek kadar basit değil hepimiz bir yerlerden tutunmaya çalışıyoruz sende pes etme daha yolun başındasın önünde çok güzel uzun bir hayat var.Rabbim senin ve melek bebeğin hayal edemediğin kadar mutlu,sağlıklı gelecek nasip etsin..Rabbim gönlünün güzelliğini görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?