Kızlar dayanamıyorum..yaşadıklarımdan dolayı ölmek istiyorum

Keşke şöyle yapsaydım,böyle olmazdı,deme.Allah böyle takdir etmiş,de.Olmuş ve olacak herşeye kader,denir.Buda başa gelmiş bir şey sizin kaderiniz.Allah yazmış deyip teselli bulmalısınız.Öldüm,bittim,ölmek istiyorum,demek kaderi tenkit olur.İmtihandasınız bunu kabul edin.Bu sefer yeni evli,hamile,nişanlı düğün bekleyen kızların,hanımların,eşleri,nişanlıları şehit edildi.Canlarından can gitti.Uzun süre,belki ölene dek içlerinden atamayacakları bir acı bu.Ama onların çoğu bunun imtihan olduğunu bilip,namazla Allah'tan sabır istiyorlar.Herkes çeşitli şekillerde imtihan ediliyor,Bu sayfadaki çoğınun da çeşitli imtihanları var.Sizde eğer bu şekilde imtihan edilmeseydiniz,başka türlü belki daha ağırıyla imtihan edilirdiniz kim bilir.Artık başa gelene sabredip,işlenmiş günah varsa tövbe edip,Allah'a dua edip hayır istemelisiniz.İntihar ettiğinizde sizi neyin beklediğini biliyor musunuz da bu kadar intihar etmek istiyorsunuz?

Merak etmeee ölmezsin birşeycik olmaz. Ayrılık sonrası sendromu de. Ne yaşadığının farkında ol. Atlatırsın..

Guclu ol. Kotuyu görmeden ıyıyı bılemezsın. Hayatını kur meslek sahıbı ol.. Gerısı hıkaye. sadece kendıne güven ve guclu ol

Amannn üç günlük dünya noldu yani yattiysan falan.bırakıp gittiyse gitti.hayatta insanın başına herşey geliyo malesef.ama ölmek çözüm olsaydı herkes bunu yapardı.kendine gel.yeni bir hayat planı yap kendine.önce işe durumu kabullenmekle başla.rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…