Kızlar dayanamıyorum..yaşadıklarımdan dolayı ölmek istiyorum

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Haftaya hayatımla ilgili çok önemli bir sınavım var..ama ben dayanamıyorum artık ölmek istiyorum...artık son reddedeyim..direnemiyorum.

Nasıl bir sınav bu? Ölümün bir kurtuluş olucağınımı düşünüyorsunuz.Yanılıyorsunuz sadece düşüncesi sizi rahatlatıyor.Ölüm bir kurtuluş değildir.Ki kaldıki bir canı alabilmek nu kadar kolay olmamalı başınızdan her ne geçerse geçsin.Bu bir sınav unutmayınki dim dik durmanız gerekiyor.Hepimizin başından geçiyor kötü şeyler ama hiçbirimiz pes etmiyoruz yılmadan dört elle sarılıyoruz hayata.Hayata inat yaşıyoruz.

Önceki konularımdan bilirsiniz belki nişanlımla yaşadıklarımdan..pislik bir herifmiş..bi kızın başına gelebilecek çok kötü bir şey yaşadım..adam 2 yüzlünün tekiymiş..elini kolunu sallayarak geziyor resmen..benim de miğdem kaldırmıyor..benliğim kaldırmıyor..banyo bile yapamıyorum..Allahım ne yapıcam ben

beraber mi oldunuz nedir yani? inşallah böyle bi nedenden kendine bu kadar yuklenmıyorsundur.

Ben hiç bişey anlamadım neden ne olmuş doğru düzgün yazsan ona göre uardım etsek

Isyan edecegine kalk sirkelen kendine gel önce , ne demek ölmek istiyorum.

Bak kendin diyorsun o hayatina devam ediyor , sen niye edemiyesinki ?
Herkes birseyler yasqyip ayriliklar yasiyor hangimiz öldük ? Bende esimden ömce nisan attim önce cok üzülmüstüm bugün iyiki olmadi ve iyiki bozuldu diyorum.
Kimse icinde üzülmeye degmez , herseyin ilaci zaman. Zamanla unutur kendine gelirsin.

beraber mi oldunuz nedir yani? inşallah böyle bi nedenden kendine bu kadar yuklenmıyorsundur.
Evet beni bırakıp gitti..ruhum bedenim kaldırmıyor 3 aydır çok kötüyüm..kimse yok yanımda..annemgil başka şehirde..Ben ölmek istiyorum diyorum..onların çabaları bana bunun içinmiydi..onların da psikolojileri alt üst.ama hiç bi şeyden bilgileri yok..

Yahu kendi kendine yaşayıp hayatını sürdürüyorsun ne olmuş birlikte olduysan saçmalıyorsun seni seven biriyle tanışıp evlenirsin bu zamanlarınada gülersin emin ol
Anneme söyledim ben ölmek istiyorum diye..hepimiz ölmek istiyoruz dedi..

Eski nişanlınla beraber olmuşsun ve en son doktor arıyodun zar dikimi için,önümüzdeki hafta hayatınla alakalı sınavın ne bu durumda? Birşey anlamadım nasıl yardımcı olalım.. Biraz aç istersen sıkıntını

İnanın ki şu bulunduğum halimden daha iyi olucam..nefes alamıyorum..düşünemiyorum..

Anneme söyledim ben ölmek istiyorum diye..hepimiz ölmek istiyoruz dedi..
Annendemi biliyor bu durumu kimsenin bilmesine gerek yok 29 yaşında koca kadınsın kendi kendini boşa bunalıma sokuyorsun yaşamak ne kadar güzel oysaki sanki 15 16 yaşında kızsın güçlü dur

Allah razı olsun tek anlayan sizsiniz..ruhsal yönden çok kötüyüm..ölürsen öl umrumda değilsin diyen bi adama karşı savaşmak hayatla savaşmak istiyor..ailemin yanında olmak istiyor bir yanım..diğer yanım kaldırmıyor..sürekli miğdem bulanıyor..o yaz tatiline gidiyor..param yok diyen ona telefon paramı ödemiştim taksitle o 200 tl ye muhtaç olan adam antalyaya cluplara gidiyor..nişanlanmadan hiç bir akrabasını paylaşmayan adam face de paylaşımlarda bulunuyor..bana çok iyi bir sülaleyiz diyen adam

Haftaya hayatımla ilgili çok önemli bir sınavım var..ama ben dayanamıyorum artık ölmek istiyorum...artık son reddedeyim..direnemiyorum.
intihar haramdır Allah yardımcın olsun inşallah canım kardeşim peygamberimiz bize çok duşkundur birlikte üstesinden geliriz inşallah

Siz ona inat dimdik ayakta durmalisiniz. Yaşadığınızı yaşamışsiniz. Sorgulamayin bu kadar. Sizi siz olduğunuz için seven biri karşınıza çıkacaktır .Emin olun.O öyle gününü gün ederken siz karalar mi bağlıyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına. Bir silkelenin. . Kendinizi sevin. Kendinize değer verin. Adamın işine geliyor. Kurtulmussunuz böyle birinden. Dua edin.

intihar haramdır Allah yardımcın olsun inşallah canım kardeşim peygamberimiz bize çok duşkundur birlikte üstesinden geliriz inşallah
Biz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür

Ruhsal yönden çöküşte olduğun bariz belli.. Seni kınamıyorum,dönem dönem zayıf bulunduğumuz anlar olabiliyo ve sende o süreçtesin gibi.Tavsiyem aşamıyosan bu durumu kendine eziyet etme,pskolojik destek al. Zar dikimine gelince bence doğru değil,ama hissettiklerini anlamaya çalışıyorum,kendini öyle daha iyi hissedeceksen daha mutlu olacaksan yaptırabilirsin.

Biz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
İyi hoşta neden ölümü diliyosun?
Neden kanser gibi bir illeti diliyosun Allah'tan? Biliyo musun bir kanser hastasının dualarını? Yada aldığı kemoterapinin vücudunda yarattığı etkileri.. Saçmalıyosun kendine gel.Seni anlamaya calısıyorum,senin problemin terkedilmek yada ayrılık acısı değil kesinlikle.Sen tamamen zar mevzusuna odaklanmışsın.Diğer konularını okudum.Ölümü dileyecek kadar dertse senin için git diktir,kanser falan başına gelirse anlarsın ne kadar boş konuştuğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…