Niye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..İyi hoşta neden ölümü diliyosun?
Neden kanser gibi bir illeti diliyosun Allah'tan? Biliyo musun bir kanser hastasının dualarını? Yada aldığı kemoterapinin vücudunda yarattığı etkileri.. Saçmalıyosun kendine gel.Seni anlamaya calısıyorum,senin problemin terkedilmek yada ayrılık acısı değil kesinlikle.Sen tamamen zar mevzusuna odaklanmışsın.Diğer konularını okudum.Ölümü dileyecek kadar dertse senin için git diktir,kanser falan başına gelirse anlarsın ne kadar boş konuştuğunu.
Arkadaşım ilk iş destek al.Niye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..
herşeye hherşeydr hayır görmekBiz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Biz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Niye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..
hasbinallah vekil de uzulme haram çok güzel günler göreceğiz inşallahNiye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..
Allah razı olsun..evliliği düşünmüyorum artık..erkek isimlerinden bile nefret ediyorum..sadece ailem olsun..başka kimseyi istemiyorum hayatta..bir de bayan arkadaşlarım..Böyle bir derde koyan adama karsi sen savasmicaksin da ölümemi sürükliceksin kendini?? bir hatadir yapmissin olabilir hatasiz kul yok ve sende bundan pismansin cok üzüyorsa bu durum seni ailene anlat seni anlayacaklarina eminim.. o eski nisanlin ALLAH indan bulur elbet kimsenin hakki kimseye kalmaz burda olmazsa öbür tarafta sen sürekli böyle mutlu gezcegine bakma.. zar dikiminide yadirgamiyorum ama bence diktirme karsindaki sen nasilsan öyle kabl etsin kendini baskasina kanitlamaya calisma kendin ol yaptiginin arksinda dur öyle yaptiklarinla kabul etcek biri olsun yaninda gecmisinden hesap vercegin biri degil seni oldugun gibi mutlu edecek biri bu kiz neler yasamis benden yana yasamasin diyen biri ve oda elbet gelir yeterki sabret imtihan bunlarin hepsi kimsenin hayati 4 4lük degil canim pes etme daha ne güzel yasiyacagin günler var ilerde evlenip coluk cocuga kariscagin ailende nekadar yüz cevirsede barisir dayanamaz ümidini kesme hicbirzaman herkezin inisleri cikislari oluyor sen sabrettikce daha güzel olacak heleki böyle bir adama karsi SAKIN YIGILMA !
Allah sıkıntıylayaklaştırır kimse seni kınayamaz bir damla sudan uaratan kışta baharı hemen getirir inşallah evreni dünyayı döndüren bizi yalnız bırakmaz bir zorluk iki kolaylıkla. gelirAllah razı olsun..evliliği düşünmüyorum artık..erkek isimlerinden bile nefret ediyorum..sadece ailem olsun..başka kimseyi istemiyorum hayatta..bir de bayan arkadaşlarım..
elhamdülillah canım kardeşim Allah hidayetimizi arttırsınAllah hepinizden razı olsun şimdi daha iyiyim...
Allah razı olsun..evliliği düşünmüyorum artık..erkek isimlerinden bile nefret ediyorum..sadece ailem olsun..başka kimseyi istemiyorum hayatta..bir de bayan arkadaşlarım..
Niye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..
Koskoca insansınız şu düştüğünüz hale bak. Ergenler gibi kızlık zarım diye ağlıyorsunuz. Madem kafa yapınız kaldırmayacaktı ne diye evli olmadığınız adamla ilişkiye girdiniz? Çocuk da değilsiniz ki bilinçsizlik etmişsiniz diyeyim.Niye bu kadar kullandırdım kendimi..inan böyle birşey başıma geleceğini bilseydim elimi bile tutturmazdım..bir kaçışı vardı görmeliydiniz.şu an bakışlarını aklıma getiriyorum.bir şeytandan farksızdı..
kızlık zarı olarak kaldıramamam değil olay..göz göre kandırılmam.bu geçen süre içinde yaşadıklarımKoskoca insansınız şu düştüğünüz hale bak. Ergenler gibi kızlık zarım diye ağlıyorsunuz. Madem kafa yapınız kaldırmayacaktı ne diye evli olmadığınız adamla ilişkiye girdiniz? Çocuk da değilsiniz ki bilinçsizlik etmişsiniz diyeyim.
Kendini kullandırtmak ne demek ayrıca? Sizin bedeniniz bir alet mi, bir eşya mı? Cinsellik ikili ilişkilerin özünde olan bir kavram. Reşit bir birey olarak da bunu evlilik öncesi yaşayıp yaşamama kararı sizin bizzat kendinize ait. İnsanlar yıllarca evli kalıp ayrılıyor da sevgilinizle yolunuzun ayrılmayacağı fikrine nereden kapıldınız? Yattınız diye adam sizinle evlenmek zorunda mı?
Bedenlerini, cinsel yaşamlarını bir mal, bir ürün, bir hizmet gibi gören insanların "kullanıldım" diye ağlamasından doğal bir şey göremiyorum.
Silkinip kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?