yok canım başoa cümleyi devrik yazdım..nişanlımla yaşadıklarımdan sonra olayı kaldıramıyorum demek istedim..cümlenin sonunda sınavım var olarak ekledim.çünkü bu düşünceden dolayı konsantre olamıyorum..ama geçecek biliyorum geçecek..valla anlatım tarzınızdan daha dogru anlatamayışındna
bişeyleri yanlıs anlıyorsun bır sınav ugruna ölmek ne demek :)
bu arada fotoğrafınız çok güzel..minicik bir bebek eli..bende hayal etmiştim gelinlik giymeyi bir bebeğimin olmasını fakat onu da hakedemiyeceğim..Yok kardeşim, asla kabul edemem bunu, daha güçlü ve dimdik olun ,demek öyle ben senin için değil kendim için değerli ve önemliyim demeli ve ayağa kalkmalısınız ,hatta eskisinden daha güçlü ve emin olmalısınız
Anneme söyledim ben ölmek istiyorum diye..hepimiz ölmek istiyoruz dedi..
Ah yaBiz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Anneme söyledim ben ölmek istiyorum diye..hepimiz ölmek istiyoruz dedi..
hani o kadar açmışım ki birisinin sevgisine..kurta yem olmuşum..bir seni seviyorum.a kanmışım işte..Ah ya
Canım hepimiz bir şekilde öğreniyoruz berbat şeyler yaşadıktan sonra da hayatta kalmayı...
Annenlerin de psikolojisi kötü sanırım onlara anlatma derdini sıkıntıdakilere anlatırsan olduğun yerde sayarsın.
Herkrs geçti zor durumlardan şuraya yazan arkadaşlarımızın da keza benim de ölmek istediğimiz çok oldu.Ama ne oluyor biliyor musun o sıkıntılar geçip gidince iyiki yaşnışım iyçki şu günleri gçrmüşüm çok şükür diyorsun.sen şimdi hayatının en zorlu dönemindesin belliki .Ama sanma ölene dek böyle olacak.
Bir hata yaptım büyük bir salaklık aptallık yaptım de.Ama yeniden herşeyi tartıp en baştan kendimi yaratacağım.İnancımın sınırlarını yoksaymayacağım de mesela(eğer bu yöndeyse fikrin) yeni ben kendş istemediği birşeyi asla yapnayacak.Asla muhtaç kimsesiz fakir insanlat dışında kimseye maddi yardum yapmayacağım... Vsvs hepsini bi düşün..kendine bir şans ver..herkes ikinci bir şansı hakeder deyip millete gelince bol keseden davranıypruz kendimize gelince ne aptalıö nasıl yaptım... Kendine bir şans daha ver kısaca
İnşallah bundan sonrası güzel olur
o da çok sıkıntılı günler çekti..daha da çekiyor..evde huzursuzluklar var..anladadığınızı umuyorum.annen pek hoşmuş :)
Canım benim, bunca insan boşa konuşmuyor, herkesin bir sınavı var, sen Rabbine güven ve güçlü ol , ne demek hakedemiycem, en iyisi ni hak edeceksinbu arada fotoğrafınız çok güzel..minicik bir bebek eli..bende hayal etmiştim gelinlik giymeyi bir bebeğimin olmasını fakat onu da hakedemiyeceğim..
bu arada fotoğrafınız çok güzel..minicik bir bebek eli..bende hayal etmiştim gelinlik giymeyi bir bebeğimin olmasını fakat onu da hakedemiyeceğim..
sen ölürsen o hayatına kaldığı yerden devam eder birde arkandan konuşurlar aptal bunun için kendine kıydı diye herkes tatlı hayatına kaldığı yerden devam eder. neden beynini ohh be kurtuldum bundan hayatımı yaşarım işime bakarım yönünde çalıştırmıyorsun.Evet beni bırakıp gitti..ruhum bedenim kaldırmıyor 3 aydır çok kötüyüm..kimse yok yanımda..annemgil başka şehirde..Ben ölmek istiyorum diyorum..onların çabaları bana bunun içinmiydi..onların da psikolojileri alt üst.ama hiç bi şeyden bilgileri yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?