• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dayanamıyorum..yaşadıklarımdan dolayı ölmek istiyorum

valla anlatım tarzınızdan daha dogru anlatamayışındna
bişeyleri yanlıs anlıyorsun bır sınav ugruna ölmek ne demek :)

valla anlatım tarzınızdan daha dogru anlatamayışındna
bişeyleri yanlıs anlıyorsun bır sınav ugruna ölmek ne demek :)
yok canım başoa cümleyi devrik yazdım..nişanlımla yaşadıklarımdan sonra olayı kaldıramıyorum demek istedim..cümlenin sonunda sınavım var olarak ekledim.çünkü bu düşünceden dolayı konsantre olamıyorum..ama geçecek biliyorum geçecek..

Yok kardeşim, asla kabul edemem bunu, daha güçlü ve dimdik olun ,demek öyle ben senin için değil kendim için değerli ve önemliyim demeli ve ayağa kalkmalısınız ,hatta eskisinden daha güçlü ve emin olmalısınız
bu arada fotoğrafınız çok güzel..minicik bir bebek eli..bende hayal etmiştim gelinlik giymeyi bir bebeğimin olmasını fakat onu da hakedemiyeceğim..

Biz kullar neden bu kadar aciz neden göremiyoruz..neden hayat bu kadar zor..bir kayanın altında eziliyorum şu an..Çok zor..Allahım kanser olsam ölsem diyorum kaç gündür
Ah ya
Canım hepimiz bir şekilde öğreniyoruz berbat şeyler yaşadıktan sonra da hayatta kalmayı...
Annenlerin de psikolojisi kötü sanırım onlara anlatma derdini sıkıntıdakilere anlatırsan olduğun yerde sayarsın.
Herkrs geçti zor durumlardan şuraya yazan arkadaşlarımızın da keza benim de ölmek istediğimiz çok oldu.Ama ne oluyor biliyor musun o sıkıntılar geçip gidince iyiki yaşnışım iyçki şu günleri gçrmüşüm çok şükür diyorsun.sen şimdi hayatının en zorlu dönemindesin belliki .Ama sanma ölene dek böyle olacak.
Bir hata yaptım büyük bir salaklık aptallık yaptım de.Ama yeniden herşeyi tartıp en baştan kendimi yaratacağım.İnancımın sınırlarını yoksaymayacağım de mesela(eğer bu yöndeyse fikrin) yeni ben kendş istemediği birşeyi asla yapnayacak.Asla muhtaç kimsesiz fakir insanlat dışında kimseye maddi yardum yapmayacağım... Vsvs hepsini bi düşün..kendine bir şans ver..herkes ikinci bir şansı hakeder deyip millete gelince bol keseden davranıypruz kendimize gelince ne aptalıö nasıl yaptım... Kendine bir şans daha ver kısaca
İnşallah bundan sonrası güzel olur

hatırladım konunuzu.. nisanlınız! zorla birlikte olmuştu size.. namusunuzu temizlemek için evlenmek istiyordunuz..
ALLAH aşkına toplayın kendinizi.. ölmek ne kolaymış öyle.. evet hatalısınız... ama tamam toparlanın ve hayatınıza devam edin.. bidahada hata yapmayın..

öl öl o da gider evlenir çoluk çocuk yapar hayatını yaşar gününü gün eder... el alem için ölünmez tatlım....

Ah ya
Canım hepimiz bir şekilde öğreniyoruz berbat şeyler yaşadıktan sonra da hayatta kalmayı...
Annenlerin de psikolojisi kötü sanırım onlara anlatma derdini sıkıntıdakilere anlatırsan olduğun yerde sayarsın.
Herkrs geçti zor durumlardan şuraya yazan arkadaşlarımızın da keza benim de ölmek istediğimiz çok oldu.Ama ne oluyor biliyor musun o sıkıntılar geçip gidince iyiki yaşnışım iyçki şu günleri gçrmüşüm çok şükür diyorsun.sen şimdi hayatının en zorlu dönemindesin belliki .Ama sanma ölene dek böyle olacak.
Bir hata yaptım büyük bir salaklık aptallık yaptım de.Ama yeniden herşeyi tartıp en baştan kendimi yaratacağım.İnancımın sınırlarını yoksaymayacağım de mesela(eğer bu yöndeyse fikrin) yeni ben kendş istemediği birşeyi asla yapnayacak.Asla muhtaç kimsesiz fakir insanlat dışında kimseye maddi yardum yapmayacağım... Vsvs hepsini bi düşün..kendine bir şans ver..herkes ikinci bir şansı hakeder deyip millete gelince bol keseden davranıypruz kendimize gelince ne aptalıö nasıl yaptım... Kendine bir şans daha ver kısaca
İnşallah bundan sonrası güzel olur
hani o kadar açmışım ki birisinin sevgisine..kurta yem olmuşum..bir seni seviyorum.a kanmışım işte..

bu arada fotoğrafınız çok güzel..minicik bir bebek eli..bende hayal etmiştim gelinlik giymeyi bir bebeğimin olmasını fakat onu da hakedemiyeceğim..
Canım benim, bunca insan boşa konuşmuyor, herkesin bir sınavı var, sen Rabbine güven ve güçlü ol , ne demek hakedemiycem, en iyisi ni hak edeceksin

Annen biliyor mu bu iliski olayini?

Madem bu kadar taktin git diktir kanser olmayi dileyene kadar diktirmen daha mantikli. Nasilsa sana gelecek erkegin 10 tanesinden 9u cinsel iliski yasamis olacak bu durumda kandirmis da olmayacaksin bence. Ayrica yasin kucuk degil birine desen bile yadirgamaz 15 yasinda degilsin neticede.

Haketmek ne demek allah aşkına ya. Bir zar mı belirliyor onu hakedip haketmeyeceğini. Biraz kendni sevsen her şey çok güzel olucak. Bi insan nasıl bu kadar nefret eder kendinden ya?

Evet beni bırakıp gitti..ruhum bedenim kaldırmıyor 3 aydır çok kötüyüm..kimse yok yanımda..annemgil başka şehirde..Ben ölmek istiyorum diyorum..onların çabaları bana bunun içinmiydi..onların da psikolojileri alt üst.ama hiç bi şeyden bilgileri yok..
sen ölürsen o hayatına kaldığı yerden devam eder birde arkandan konuşurlar aptal bunun için kendine kıydı diye herkes tatlı hayatına kaldığı yerden devam eder. neden beynini ohh be kurtuldum bundan hayatımı yaşarım işime bakarım yönünde çalıştırmıyorsun.

Bu ne şımarıklık ya sen ölmeyi kolay mı sanıyorsun ne bencil insansın ölmek istiyormuşta eeee SONUÇ ??? Akıllı ol akıllı kimse sen öldün diye karalar bağlamayacak kimsenin umurunda olmayacaksın hele bir zar için öldüğüne millet gülecek alay konusu olacaksın anneni babanı bir düşün ! Bir sürü çözüm üretecek yere yok kanser olayım yok öleyim yazık ya annene babana yazık millet o kadar dil dökmüş sana onlarada yazık nato kafa nato mermer ! Topla kendini yavrum toplaaaaa bunu senden başkası yapamaz sen yapacaksın toplaaaaa nasıl dağıttıysan öyle topla bu hayatın sana olgunlaşman güçlenmen için sunduğu bir fırsat daha ilk sınavda tırt çıktın ohoooooo :KK14:

Bir kere kendini suçlamaktan vazgeç. Geleceği görmek, insanların düşüncelerini okuyabilmek gibi süper güçlerin yoksa senin suçun ne? Kendi canına kıymak gibi düşünceleri de at kafandan, kendin için olmasa bile ailen için. Onlara bu acıyı yaşatmaya hakkın var mı?

kendine acımaktan vazgec ve hayatına devam et ideallerine sarıl.. anlattıgın gibiyse karsındakınden ıyiki kurtulmussun... hayatta karsına cıkan guzellikleri degerlendir .

Esin ; zor olsa da onu ve yaşattıklarını unutmaya çalış ,
Sen hata yapmadın, karşındakini kendin gibi temiz dürüst zannettin, o da bu âhı almışken , eminim ki güllük gülistanlık yaşamayacak, Allah'ından bulacak..
Benim bir arkadaşım , sözde eşinin arkadaşı olacak sıfatsız serseri tarafından, hem de kendi evinde istemediği olaylara maruz kaldı , uzun dönem Bakırköy'de tedavi gördü, o dahi geçmişine sünger çekti, şu an Mutlu bir yaşantısı var,
Senin yaşadığın durum onunki kadar zor değil en azından , sen de sevdin güvendin, eşim olacak diye düşündün,
İnan bu hayatın sonu değil, belki yaşadığın yer için ve ailen için öyle, ama karşına seni sen olduğun için sevecek v geçmişinle kabul edecek insan çıkacak, ileriy dönük planlar yapıp Allah'ın işine karışma ve kendini mutsuzluğa mahkum etme.
Allah yardımcın olsun , inşallah en yakın zamanda atlatmak nasib olsun ...

lütfen bu saçma düşüncelerden vazgeç. tamm keşke yaşanmasaydı şimdi ayrılığı daha kolay kabul ederdin. daha cabuk toparlanırdın. kendini her türlü kullanılmış hissetmen normal. yaşın olgun ve eğitimli birisi olmanda bu durumu kabullenmeni zorlaştırıyor. sen kendini bilen birisiysen sabırlı ol zamanla eski benliğini bulacaksın. başından gecenleri sürekli içinde döndürüp durma. daha cok bogulursun. şu hayatta hepimizin hataları oluyor. sen dua et emin ol rabbimiz zamanı gelince senin dertlerini anlayacak birini çıkartacak karşına. sen şimdilik yapman gerekeni yap. hayata kaldığın yerden devam et ve o adamla asla iletişime geçme. namusumu temizlicek diye sakın ona dönme. zaten namus düşünen bi adam olsaydı sana bunu yapmazdı.. unut bunları ve hayatını kaldığın yerden eskisi gibi yaşamaya devam et....

allah allah beraber olduğunuz için mi ölmek istiyorsun? saçmalama!!!
sevmişsin ve bir şeyler yaşamışsın adam da pisliğin teki çıkmış ayrılmışsın. eeeee? yani?
ölümü gerektirecek olan ne?
ya ne kızlar var her gece biriyle oluyor da bunu bide marifet gibi anlatıyor.
kul hakkına girmedikten sonra Allahın affetmeyeceği günah yok. kalk 2 rekt namaz kıl, ağla, tevbe et. rabbin affeder, niye affetmesin hata bizler için değil mi?
sanki birini öldürdün de çocukları anasız babasız bıraktın?
sanki yetimin hakkını gaspettin?
sanki bir fakirin elinde ki ekmeği çaldın?
nedir yani nedir? sana verilen bir şeyi kendi tasarrufunda kullandın? nedir seni bu kadar çıkmaza sokan???
bi sirkelen kendine gel ya hu!!!

Back
X