kızlar dert sahibi etti beni

Bosh almani tafsiye ederim 3 kurus fazla olsun ama basin rahat etsin bozuldu garanti derdine falan dusmessin bizim evdeki bosh olan beyaz esyalar geldiklerinden beri gamirci yuzu gormemistirler

profılo kullanıyorum cok memnunum canavar gıbı yıkıyor valla
multıplus 9 kg lık

Canım bunaldım artık bişeyler denmekten makinam güvenmiyorum..birseyler denemeden direk temizleyen makineye ihtiyacım var

Bosh almani tafsiye ederim 3 kurus fazla olsun ama basin rahat etsin bozuldu garanti derdine falan dusmessin bizim evdeki bosh olan beyaz esyalar geldiklerinden beri gamirci yuzu gormemistirler
Annem o markadan buzdolabı aldı oda soğutmuyor gerekçe olarakta ceryanlari bahane edip duruyorlar..ama makinada nasıldır bilmiyorum dediginiz markaları hep araştırıcam

Ah canım ah beyazlari az giyinip çamaşır makinası nı yarım bile doldurSam yine temiz yikamatör. .ömrümü yedi ömrümü..bozulmuyorda,ama ben karar verdim bozulmadan atacam onu
Canım bunaldım artık bişeyler denmekten makinam güvenmiyorum..birseyler denemeden direk temizleyen makineye ihtiyacım var
O zaman hotpoint

bosh ıle profılo aynı fabrıkadan cıkıyor
kardesler zaten
bırının parcası almanyadan getırılıyor bosh un
profılonun tırkıyeden
bu yuzden bosh arızalandıgında parcası degısmesı gerektıgınde daha pahalı tutuyor
esım muhendıs bı donem bu fabrıkada calıstı ordan bılıyorum
ıkısıde aynı fırma yanı
yalnızca bırı almanyadan getırtıldıgı ıcın parcaları daha pahalı

kırısık azaltma ozelligide harika :)
genelde yunlu harıc hepsını koyup karısık da yıkıyorum
1 saatde yıkıyor pırıl pırıl :)
kırısık azaltma da yapınca gomlek ve kumas pantolon harıcınde hıcbıseye utu gerekmıyor

Makineniz ne marka?

bu da önemli

bosch çamaşır makinem arıza verdi içine bir şey kaçmış; servis geldi acayip ilgilendi hatta adam dedi ki zaten bunlar akıllı hatayı da ekranda yazıyor aynen öyle yazıyor kod şeklinde çözüyorlar hemen; ki tamaman kullanıcı hatası idi

diğer bosch ürünlerinin montajındaki vs servis iyi idi

bir de arçelik kurutma makinem var servis çağırdım anamı ağlattılar

gelip baktılar; biz şu gün parça getirelim dediler; aradılar; bu saatte olsa olmaz mı dediler

derdimi zor anladılar ki ilk gelen tık diye hah şurası bozuluyor zaten hep demişti yani

veee adamlara zorla para verdim; kaç para alacaklarını bile öğrenmeden gelmişler ki bu da kurumsal şirket olacak bir de

perde yıkamak ıcın ayarı harıka
bebek urunu yıkama ayarı ekstra hıjyenı
tertemız yapıyor okadar memnun kaldımkı annemde gıttı bundan aldı
Makina bana okadar çok çektirdi ki sen böyle anlatınca içimi huzur ve tertemiz çamaşırların heyecanı sardı..canım peyazlarıda parlatiyormu

benim makinamda bosch ama aldığım günden beri beyazlardan leke çıkmıyor sararıyor yada grileşiyor ..anneminkide bosch ama o canavar gibi yıkıyor bende kafayı yiycem ..ama şu karbonat olayını bir denemek istiyorum

Makina bana okadar çok çektirdi ki sen böyle anlatınca içimi huzur ve tertemiz çamaşırların heyecanı sardı..canım peyazlarıda parlatiyormu

bir de çok fazla beklentiye girmeyin ; hayal kırıklığına uğramayın

yani makineler aynı zamanda nispeten sessiz de

benimki Bosch arkadaşınki profilo imiş özellikler benzer

benimki 8 kilo; esasen ben o kadar fazla istememiştim; ama bunların kenarları farklı idi; ses yalıtımları daha iyiymiş; o zaaan indirimde idi aldık; sonra bir üst model çıktı; onun 20 derece ayarı bile varmış mesela

benim makine 3 yıllık ki daha neler çıkmıştır neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…