Canım o halde Bosch öneririm,benim eşyalarım hepsi bu markanın. Annem de senelerce kullanır hiç sorun yaşamadık,memnunuzEn iyi markalardan birini kullanıyorum makinanın yaptığından eminim
Canım o halde Bosch öneririm,benim eşyalarım hepsi bu markanın. Annem de senelerce kullanır hiç sorun yaşamadık,memnunuz[/QUOTE
Öylemi canım bakacak korkuyorum resmen yine temiz yıkmaya bir makine denk gelecek diye
Kızlar ben değiştirmek istiyorum.. okadar çok şey denedim ki sorun makinada..şimdi 8 kilo yıkayan bir model almak istiyorum ama hangi marka?
Canım bir beyaz eşyacıdan duymuştum,sosyal medyada bir grupta da konuşulmuştu. Kireç sökücüler hep para düzeniymiş, rezidans çok ucuz bir şey, seneler sonra kireçlense ya da bozulsa bile değiştirilebilirmiş ama sırf bozulmasın diye kireç çözücüye kaç kat para veriliyormuş.Benim profilo memnunum
Kaç yıllık makine ? Deterjan ne ? Marka yasak mıydı bilmem kireç için tablet varya ondan da kullan..
Hadi yaCanım bir beyaz eşyacıdan duymuştum,sosyal medyada bir grupta da konuşulmuştu. Kireç sökücüler hep para düzeniymiş, rezidans çok ucuz bir şey, seneler sonra kireçlense ya da bozulsa bile değiştirilebilirmiş ama sırf bozulmasın diye kireç çözücüye kaç kat para veriliyormuş.
Ah canım ah beyazlari az giyinip çamaşır makinası nı yarım bile doldurSam yine temiz yikamatör. .ömrümü yedi ömrümü..bozulmuyorda,ama ben karar verdim bozulmadan atacam onuen iyi annemin 20 yıllık AEG makinası yıkıyor
ondan sonra benim arçelik makinam oldu
şimdi de bosch var
makinalar değil de deterjanlar ve biz en önemli unsuruz
ben en iyi annemin makinasının yıkadığı kanaatindeyim
annem bir kere bizim beyazları gördü bunlar nasıl bu kadar beyaz dedi çok da yeni çamaşırlar da değillerdi
sonra bize geldi ve çözdüm nasıl beyaz olduklarını dedi
az giyilip makine az doldurulup yıkanıyor
deterjanım hiç değişmedi 10 yıldır hep Omo kullanırım; renklisi beyazı ayrı ayrı
eskiden renklerini morartır bu otomatikler derlerdi bizim o zaman otomatik makinemiz yoktu o zaman da muhtemelen karıştırdıkları ve deterjan güçlü olduğu için boyalarını çıkardığı için morartıyordu
şunu da ekleyeyim; eski makineler 30 derece hassas ayarında daha iyi yıkıyordu yeni makinemde beyazları o ayarda yıkayınca temiz olmuyorlar gibi
pamuklu 40 benim ideal ayarım ama arada da ön yıkamalı yapıyorum; makinemde tek ayar var o da 60 onun dışında da 60 ı çok kullanmam
Yenilemek istiyorum ama hangisini almalıyım?Valla gücün yetiyorsa Miele.
Yok be hayatım inan çok şeyler denedim..sorun makinede benimki tek böyleBenim makinemi arçelik çok ta memnunum.ama senin sorunun bence de deterjan.bnde bir çık deterjan denedim lekeler çıkmıyordu falan ama su an kullandığımdan çok çok memnunum .bilmiyorum isim verilebiliyor mu?
Peki temiz yikiyor mu?8 kilo yıkayan diye alacaksınız ama internetten inceleyin
onun da gömlek vs hassas yıkaması 3,5 kilo galiba benimki
ayarına göre kilosu değişiyor
benim makine 8 kilo ayarında iken içine az çamaşır atarsan kısa sürede bitiriyor; programının neresinden kırpıyor onu bilmiyorum ama tam dolu değilse 3 saat yıkamıyor; az su alıyor; az suyu daha çabuk ısıtıyor vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?