kızlar dert sahibi etti beni

Makina bana okadar çok çektirdi ki sen böyle anlatınca içimi huzur ve tertemiz çamaşırların heyecanı sardı..canım peyazlarıda parlatiyormu

valla cok guzel yıkıyor
ben yumusatıcıda kullanmıyorum
sadece her yıkamada kırec tutmasını engellesın dıye toz varya onu kullanıyorum
esım gunde 2 kere kıyafet degısıyor bende hergun
haftada 5 kere makına calısıyor
ılk gunkı gıbı
pırıl pırıl yıkıyor
gıder yerınde gorursen tamburuna bakarsan anlarsın ne demek ıstedıgımı
en onemlısı kapagı genıs
battanıye yorgan perde cok rahat sıgıyor bol suyla yıkanıyor
tartıyor bıde ona gore suyunu falan ayarlıyor

Aaa, çok akıllıymış, makine içine koyduğunuzu tartıyor mu yani? Hangi marka? Benim de ısıyı yüksek seçince kıssa yıkama gibi bir şansım olmuyor, dediğiniz gibi 3 saat bitmek bilmiyor bu seferde.

Detarjanım klasik deterjanlar kadar beyazlatmıyor; ama iç giysilerde asla vazgeçmem. Market markaları çok kimyasal; durulanmak bilmiyor.

benim makinem 3 senelik LG
7 kg sanırım kapasitesi
çok da memnunum.
haftada 3 kere çalışır güzel güzel yıkar canım benim

durulanma konusuna katılıyorum; azıcık koyuyorum artık

oğluma sabun tozu ile devam ediyorum; ama o da yağ vs çözmüyor

önce elde prilleyip sonra makineye de zor oluyor

makinem bosch avantix 8; 3 yıl oldu belki de daha fazla alalı; çok daha üstün modeller de çıkmıştır yani

ilk aldığımda içine bir şeyler attım; ekranda biteceği saat yazıyor; aradan bir süre geçti bir baktım; bu kadar saat ne zaman geçti diye saate baktım yarım saat geçmiş ama makineye göre 1,5 saat

sonra öğrendim ki içindeki az olunca öyleymiş

ben de bozuk sanmıştım :)

altına imzamı atsam mı ki

ben kireç çözücü de kullanmıyorum

arada makine boş iken yüksek ısıda koyup yıkıyorum onunla

zira kimyasal bir madde

kapaklarının genişliği de müthiş

yastık vs ben hep yıkıyorum

biz de çocuk da var o nedenle haftada kaç makine bilmiyorum oğlumun 3 makine bizim de Allah ne verdiyse çıkıyor işte

antebın suyu oyle kıreclı kı burdakı cogu makına kırecten bozuluyor
yakında organlarımızda kırec tutacak valla
mecbur kullanıyorum
bıde bıtmesıne kac dakıka kaldıgını belırtmesı
tartması
sessız calısması
bıtınce ben bıttım dıye ses cıkarması bibiip :)
tipi
hosuma gıdıyor hey maşallah :)

9 kilo alması ve bol suyla yıkaması harikaymış. .duyduğuma göre profılo markası el değiştirmiş ve çok kaliteli ürünler çıkartmaya başlamiş

9 kilo alması ve bol suyla yıkaması harikaymış. .duyduğuma göre profılo markası el değiştirmiş ve çok kaliteli ürünler çıkartmaya başlamiş
bosh ıle profılo aynı fabrıkada uretılıyor kardesler
profılonun motoru ve parcası turkıyede uretıldıgınden daha uygun
boshun almanyadan gelıyor
tek farkı bu
el degıstırme mevzusunu duymadım
:)

nergiz iki makinenin biz reklamını yaptık esasen ikisi de aynı işte bosch ya da profilo

biraz internetten özelliklerine bak biraz da yerinde gör; esasen çok farklı değiller; işte bütçene göre değerlendir

ama bi,r ufak uyarı da yapayım görmeden alma

bosch bulaşık makinesi almaya gittim; yerli üretimlerin içi plastik idi; ben ithal aldım; içi tümden çelik mesela

böyle farklılıklar da olabiliyor

Süpermiş valla, bunu araştıracağım. :)
Benim de alerjik bir bünyem; normal detarjan kullansam, dediğin gibi hem az koyuyorum, hem 2 kere duruluyorum. Yoksa bütün gün üzerime yapışıyor sanki; bazen kaşındığım oluyor ya da kokusundan başım ağrıyor.

Organik kokusuz detarjanımı seviyorum ama beyazlarım asla anneminkiler kadar beyaz değil

bosh ıle profılo aynı fabrıkada uretılıyor kardesler
profılonun motoru ve parcası turkıyede uretıldıgınden daha uygun
boshun almanyadan gelıyor
tek farkı bu
el degıstırme mevzusunu duymadım
:)
Eşim süpriz bir şekilde profılo bulaşık makinası almıştı onu araştırırken duymuştum

bir de makinenin ekstra durulama butonu var

ilave bir durulama daha yapıyor

hani, o benim rutinim oldu onu yazmamışım ama sana lazım olur

Evet canım haklısın

Tam gunume ait konu.bende makinemi degistirdim dun aksam yeni makinem geldi.miele marka,aksamdan beri butun camasirlarim yikandi , gercekten cikmaz dedigim leke cikmis

Tam gunume ait konu.bende makinemi degistirdim dun aksam yeni makinem geldi.miele marka,aksamdan beri butun camasirlarim yikandi , gercekten cikmaz dedigim leke cikmis

onun eline bence hiç bir makine su dökemez ama onu da ya apartmana ortak almak ya da eve demirbaş almak lazım

benim bütçeme göre biraz pahalı

Alacaksan bosch al canim bnm 8 kiloluk vala yorgan battaniye ne varsa atiyom tertemiz cikiyor. Bide yumusatici katiyorum miss gibi kokuyor..mahallediler diyo hiiij yine seren camasir asmis mis kokmaya basladi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…