Canım sana dağıttığım 122 vardı ya onuda ben okurum D Dilek1934 canım 122 en son benim dağıttığımı ben okuycam diğer eksiklerini bilmyorum onlarıda sen tamamlarsın artık ha ?
Tamam canım Sağol.ben arzu arkadaşımızınkini erken bitirirsem ve daha sayısı kalmış olursa dilek in yine alırım.

Canım sana dağıttığım 122 vardı ya onuda ben okurum D Dilek1934 canım 122 en son benim dağıttığımı ben okuycam diğer eksiklerini bilmyorum onlarıda sen tamamlarsın artık ha ?
Canim su an 246 tane kaldi. Synonyms okudu mu okuyacak mi hala belli degil. Eger okumayacaksa ben okurum ama okuyup okumadigi belli degil. Insallah cevap yazar daona gore eksik kalan varsa bende okurum tabiki.

Canim su an 246 tane kaldi. Synonyms okudu mu okuyacak mi hala belli degil. Eger okumayacaksa ben okurum ama okuyup okumadigi belli degil. Insallah cevap yazar daona gore eksik kalan varsa bende okurum tabiki.
Şuan tam 247 tane okudum onuda sen eksiğine al eksik kalmasın canım bitmiş olsun kimseyide beklemezsin böylelikle allah hacetlerini kabul buyursun D Dilek1934

Şuan tam 247 tane okudum onuda sen eksiğine al eksik kalmasın canım bitmiş olsun kimseyide beklemezsin böylelikle allah hacetlerini kabul buyursun D Dilek1934
Yaa su an mutluluktan agliycam. Size nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gercekten. Allah hepinizden kat ve kat binlerce kez razi olsun. Bende hepinize dua edicem. Insallah en kisa zamanda kucaklarimiz cifter cifter bebeklerle hayirli salih evlatlarla dolar. Hepinize binlerce kez tesekkur ederim. Sizin yaptiginiz iyiligi kimse yapmaz bana. Hakkinizk helal edin kizlar.

Helal olsun canım

Tamam kızlar ben mazeretliyim namaz kılamıyorum sıra juliet55 in olsun benim hastalığım bitince bana gelir sıra gizemcim kuzum yarın akşam namazını kıl kızlarda o zamana bitirirler heralde sonra sana başlayalım inşallah

Tamam canım aklımda bir sonraki liste güncellemesinde çıkaracağım rabbim gönlüne göre wersin seninde tekrar bekleriz müsait olunca aramıza dönmeni hoşçakal canım bu arada V Vavin arzu için okudun demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…