- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.541
Bende okudumF Ftszynp [/USER]
- V Vavin ARZU arkadaşımız için okuyoruz duası; sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak kişi başı 340 düşüyor pazar günü akşama kadar herkes okusun lütfen iyi geceler ..
- V Vavin (arzu)
Shokella (aslıhan) juliet55 (gizem) - K Khvekokusu20 (büşra)
Stardust07 kardelen_08 (meltem) - U umuut19 (pınar)
- F Ftszynp zeynep)
- M Maviruya30 (büşra)
Snigurucka Synonyms - R rengerenkcicekler (meliha)
dvtb (tuğba)
Tamam canım okudumTamam canım Sağol.ben arzu arkadaşımızınkini erken bitirirsem ve daha sayısı kalmış olursa dilek in yine alırım.
Canim su an 246 tane kaldi.
Şuan tam 247 tane okudum onuda sen eksiğine al eksik kalmasın canım bitmiş olsun kimseyide beklemezsin böylelikle allah hacetlerini kabul buyursun D Dilek1934Canim su an 246 tane kaldi.Synonyms okudu mu okuyacak mi hala belli degil. Eger okumayacaksa ben okurum ama okuyup okumadigi belli degil. Insallah cevap yazar daona gore eksik kalan varsa bende okurum tabiki.
Yaa su an mutluluktan agliycam. Size nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gercekten. Allah hepinizden kat ve kat binlerce kez razi olsun. Bende hepinize dua edicem. Insallah en kisa zamanda kucaklarimiz cifter cifter bebeklerle hayirli salih evlatlarla dolar. Hepinize binlerce kez tesekkur ederim. Sizin yaptiginiz iyiligi kimse yapmaz bana. Hakkinizk helal edin kizlar.
Helal olsun canımYaa su an mutluluktan agliycam. Size nasil tesekkur edicegimi bilemiyorum gercekten. Allah hepinizden kat ve kat binlerce kez razi olsun. Bende hepinize dua edicem. Insallah en kisa zamanda kucaklarimiz cifter cifter bebeklerle hayirli salih evlatlarla dolar. Hepinize binlerce kez tesekkur ederim. Sizin yaptiginiz iyiligi kimse yapmaz bana. Hakkinizk helal edin kizlar.
Tamam canım aklımda bir sonraki liste güncellemesinde çıkaracağım rabbim gönlüne göre wersin seninde tekrar bekleriz müsait olunca aramıza dönmeni hoşçakal canım bu arada V Vavin arzu için okudun demi ?Bitti benim deShokella canim listeden cikmak istedigimi söylemiştim tekrar hatirlatayim dedim sayiyi ona göre bolersin Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla yavrularini kucaklamayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?