- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 103
- 34
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.661
Tebrik ederim. Allah sağlıklı,salih bir evlat olmasını nasip etsin insallah. emziren annesiniz duanızda eksik etmeyin.Rabbim bize de nasip etsin insallah.Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah 25 ocakta doğumum gerçekleşti. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım kızımı rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle
Okudum canım allah kabul etsin.Sıradaki okuma U umuut19 pınar da duası;evlat sahibi olmak kişi başı 370 düşüyor cumartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Bugün kılıp haber veririm canım.F Ftszynp canım sıra senin namazını kıl haber ver U umuut19 canım bi V Vavin kaldı oda yazsın sayısına yardım edelim olabilir kızlar insanlık hali okuyamacağınız durumlarda haber werin okuyalım bu arada listeye bi arkadaşımızıda dahil edecem onun okumadığı arkadaşlar isterse onun dua sırasında okumayabilirler ama okuduğu arkadaşlar mecburen okuycak haberiniz olsun sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kişi sayımız artacak çünkü teşekkür ederim hepinize arzucum V Vavin kalan sayını söylersen yardımcı oluruz arkadaş namazını kılıncaya kadar
Sıradaki okuma U umuut19 pınar da duası;evlat sahibi olmak kişi başı 370 düşüyor cumartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)Allak kbul buyursun inşallah
Merhaba canim, evet katilmak istiyorum, fakat benim bugun Adetimin ilk günü
kime okunuyorsa o namaz kılıyor. biz niyetimizi edip o kişi için okumaya başlıcaz.Simdi 1ci Sayfayi okudum, Adetliyken okunur yaziyor fakat önce niyet edilip 2 Rekat namaz kilinmali diyor, kafam karisti biraz
Tamam anladim Tesekürler :) Ozaman Katilabilirim siradaki kisi icin sadece niyet edip okurum :)kime okunuyorsa o namaz kılıyor. biz niyetimizi edip o kişi için okumaya başlıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?