Kızlar merhaba herkes iyidir inşallah 25 ocakta doğumum gerçekleşti. Çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım kızımı rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dualarım sizlerle
Tebrik ederim. Allah sağlıklı,salih bir evlat olmasını nasip etsin insallah. emziren annesiniz duanızda eksik etmeyin.Rabbim bize de nasip etsin insallah.

F Ftszynp canım sıra senin namazını kıl haber ver U umuut19 canım bi V Vavin kaldı oda yazsın sayısına yardım edelim olabilir kızlar insanlık hali okuyamacağınız durumlarda haber werin okuyalım bu arada listeye bi arkadaşımızıda dahil edecem onun okumadığı arkadaşlar isterse onun dua sırasında okumayabilirler ama okuduğu arkadaşlar mecburen okuycak haberiniz olsun sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kişi sayımız artacak çünkü teşekkür ederim hepinize arzucum V Vavin kalan sayını söylersen yardımcı oluruz arkadaş namazını kılıncaya kadar

Bugün kılıp haber veririm canım.

B Bahar0107 canım katılmak istiyor musun ? İstiyorsan liste sonuna ismini ekliycem haberin olsun bilgi werirsen sewinirim
Merhaba canim, evet katilmak istiyorum, fakat benim bugun Adetimin ilk günü namaz kilamiycam ama Dua edebiliyormuyum? Eger Abdest almadan Salati Tefriciye yi okuyabiliyorsam katilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…