canım herkes 342 tane okuyunca 2 tane fazla oluyor bu dua tam sayısınca okunmalı anahtar kilit mantığı gibi düşünelim anahtar şifresi farklı olursa kapı açılmaz bu dua da öyle sayı önemli yani 342*13=4446 oluyor bi önceki hesapta da 370*12=4440 oluyordu ben gruba dahil olup hesapladıktan sonra 4 tane fazlaokuyordum lütfen buna dikkat edelim ÖNEMLİ ÇÜNKÜ

Tamam ben 340 Okurum insallah

Canım onun hesabını ben yapıyorum herkese 4444 tam okunuyor ne bir eksik ne bir fazla sizin içiniz rahat olsun ben diğer seferlerde 4 fazla okudum bundada 2 eksik okuycam hesaplama yapmanıza gerek yok yani iki sene olcak nerdeyse yeni okumuyoruz itimadınız tam olursa daha iyi sonuçlar alırız diye düşünüyorum şimdi sen kafana göre 4 fazla okursan sayı 4448 olmuş oluyor siz benim werdiğim sayıları okursanız ben ona göre kendi okumamı şekillendiriyorum hak önemli niyet önmli kalbimizi ferah tutmamız daha önemli B Bahar0107 canım werdiğim sayıyı okuyorsun 342 denildi öyle okunmalı 2 eksiği ben okuyorum kafanızı karıştırmayın kızlar gerek yok

Kusura bakmayın ben bilmiyordum bu şekilde planlama yaptığınızı güvenimiz tam kalben o konuda içimiz rahat teşekkür ederiz açıklama yaptığınız için

Bende 342 okudum, Allah Kabul etsin inşallah, okurken eşimde bana yardimci oldu hemencik bitirdik, umarim bir sakincasi yoktur

Masallah canim 2 Sene oluyor demek, simdiye kadar ne cok kisinin Duasi kabul olmustur, insallah bizlerinde duasi en yakin zamanda hayirlisiyla kabul olur, Amin

Masallah canim 2 Sene oluyor demek, simdiye kadar ne cok kisinin Duasi kabul olmustur, insallah bizlerinde duasi en yakin zamanda hayirlisiyla kabul olur, Amin
Bende hamile kalmadan once buradagdim sonra ara verdim bi sureligine. Simdi cok şükür yol bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin

Şuan başladığımız listede bir arkadaşımız rabbimin izniyle hamile olduğunu öğrendi ben kendi paylaşmak ister belki diye düşünerek söylemedim sizlere kızlar daha ilk turda haber almaya başladık çok şükür ewet bu topikte hamile kalan bir sürü arkadaşımız oldu aminler boşa değil

Bende hamile kalmadan once buradagdim sonra ara verdim bi sureligine. Simdi cok şükür yol bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne güel Maşallahhh sağlıkla al kuçağına..Rabbim bizede nasip etsin inşallh.Dualarında bizede yer ver neolur hamişlerin duası kabul olunurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…