Acaba Kardelen mi :) :)

Benden bahşediyor olabilirsin canım . Bende tam netleşmeden buraya yazmak istemedim .şükür bugün doktora gittim keseyi gördük .daha 5 haftalık çok ufak inşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur. Tüm isteyen arkadaşlarıma ismen dua ediyorum foruma girmeye başladığımdan beri. Dua istediğim çok arkadaşta oldu herkesten rabbim razı olsun . Dualarınızda unutmayın ben herkes için istiyorum en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

Büsraa inşallh güzel sagliklı hamilelik olur canım sen rahat ol.Allahın izniyle saglikla kucağına alirsın canım.Rabbim bu mutluluğu benim gibi emek verip isteyen tum arkadaşlara nasıp eder insallh.

Evet büşracım senden bahsediyorum hadi bakalım senenin ilk haberini senden aldık rabbim bol bebişli sağlıklı bebişli hayırlı bebişli seneler etsin hepimize nasip etsin inşallah S Selinseker95 canım geçmiş olsun hayır mı ?

Rahatsizligim var bu sorun benden kaynaklanıyor gibi sevgilim benimle konuşmuyor rabbim daha kötü şeylerden korusun

okudum Allah kabul etsin.
hayırlı olsun canim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Darısı bizim başımıza lütfen dua et bizim için de M Maviruya30

Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…