- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.781
Öyle söyleme canım herkesin sınavı farklı buda bizim sınavımız demekki. Evet bende artık gerçekten psikolojikmen hiç iyi değilim ama yinede Rabbimize sığınmaktan ondan dilemekten başka ne yapabiliriz ki verende o alanda. Herşeyin yazılmış bi zamanı var. Allahın izniyle zamanı geldimi olacak inşallah.Ben artık neredeyse bırakacağım dua işini öyle psikolojik bir çıkmazdayım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu ya elini duaya kaldırmayanların çocuğu oldu çok kızgın üzgün ve mutsuzum mayısta 2 yıl olacak
İnşallah canım inşallah aminnnnnÖyle söyleme canım herkesin sınavı farklı buda bizim sınavımız demekki. Evet bende artık gerçekten psikolojikmen hiç iyi değilim ama yinede Rabbimize sığınmaktan ondan dilemekten başka ne yapabiliriz ki verende o alanda. Herşeyin yazılmış bi zamanı var. Allahın izniyle zamanı geldimi olacak inşallah.
Allah korusun canim.sen dinlen kendine iyi bak.Allah tamamına erdirir inşallah.kimyasal olmasi icin değerin yukselmemesi gerekiyor diyr biliyorum.dua et aklına kötü getirmeselam arkadaşlar bugün beta değerim düştü ve sanırım kimyasal olacak Rabbim nasip ederse inşallah sağlıklı bi evlat için dua istiyorum
Kendime itiraf edemediğim duygularım resmenBen artık neredeyse bırakacağım dua işini öyle psikolojik bir çıkmazdayım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu ya elini duaya kaldırmayanların çocuğu oldu çok kızgın üzgün ve mutsuzum mayısta 2 yıl olacak
canım bu sabah adet oldum yani kimyasal olduğu kesinleşti dua edin Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım geçmiş olsun inşallah öyle olmaz dua et rabbime sığın rabbim yar we yardımcınız olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum inşallah tekrar nasip olacak sağlıklı bi gebelik ben inanıyorumjuliet55 kuzuumm ne oldu sana o nasıl düşünceler öyle daha iki yıl olmuş sabret duanın gücüne inan rabbime sığın imtihan dünyası bizim imtihanımızda bu imtihanını sew güzel ağırla gelip geçicidir allahın izniyle ben dün hsg çekildim tüp bebek başlıycaz önümzdeki ay benimde 3 yıl oldu dediğin dönemlerden defalarca geçtim ağlama krizleri ewden çıkmamalar insanlarla görüşmemeler neler neler ama umudum baki seninde öyle olsun bak göreceksin bu sene rabbim bizede kün fe yekün diyecek kurban olayım yapma kendine bunu eşini yuvana sarıl daralınca bunalınca yaz yalnız hissetme kendini biz burda ne için varız hıı rabbim büyük ol der bi bakmışız oluvermiş imtihanımızı werebilen kullardab olmak ümidiyle kendine iyi bak rabbşm cümlemizin yar we yardımcısı olsun tez wakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin cümlemize inşallahh allaha emanet ol isyana düşme lütfen dvtb canım hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki en azından gebe kalabildiğini gördün geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun üzülme rabbime sığın lütfen
Allahın izniyle inşallahAllah razı olsun kuzum inşallah tekrar nasip olacak sağlıklı bi gebelik ben inanıyorum
Sıradaki okumaSnigurucka da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evladını kucağına almak için)(Tuba)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Canım ya ağlattın beni ne kadar içten yazmışsın bende hsg isteyeceğim doktordan adeti bekliyorum nasıl bişey ağrılı mı kapalı mı çıktı tüplerjuliet55 kuzuumm ne oldu sana o nasıl düşünceler öyle daha iki yıl olmuş sabret duanın gücüne inan rabbime sığın imtihan dünyası bizim imtihanımızda bu imtihanını sew güzel ağırla gelip geçicidir allahın izniyle ben dün hsg çekildim tüp bebek başlıycaz önümzdeki ay benimde 3 yıl oldu dediğin dönemlerden defalarca geçtim ağlama krizleri ewden çıkmamalar insanlarla görüşmemeler neler neler ama umudum baki seninde öyle olsun bak göreceksin bu sene rabbim bizede kün fe yekün diyecek kurban olayım yapma kendine bunu eşini yuvana sarıl daralınca bunalınca yaz yalnız hissetme kendini biz burda ne için varız hıı rabbim büyük ol der bi bakmışız oluvermiş imtihanımızı werebilen kullardab olmak ümidiyle kendine iyi bak rabbşm cümlemizin yar we yardımcısı olsun tez wakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin cümlemize inşallahh allaha emanet ol isyana düşme lütfen dvtb canım hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki en azından gebe kalabildiğini gördün geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun üzülme rabbime sığın lütfen
Yaşadığın şeyi o kadar iyi biliyorum ki iliklerime kadar yaşadım çünkü zor çoook zor ew değil araba değil kendi çabanla yapabileceğin bişy değil tek çare rabbim o istemediği sürece ne yaparsan yap boş o kadar ağır sözler işittim ki o kadar ağır ithamlarda bulundu ki halden anlamaz insanlar çocuklarını bnden kaçırıp sakınanlar mı dersin bayram ziyaretlerinde acınası gözlerle bakıp üstüme gülenler mi nasılsın sorusunu sorup cewap olarak bebek yok mu hala neyi bkliyosun diyenler mi yataklarda sabahtan akşama akşamdan sabaha ağlama krizlerimi insanlarla saklambaç oynamalar mı neler neler ama baktım ki ne yaparsam yapayım elden bişy gelmez tıkadım kulaklarımı çewremde ki boş beleşlere açtım ellerimi semaya yalwardım yakardım rabbime sen ki bana şah damarımdan daha yakınsın haller ki sana ayan mevlam uzatma dünya sürgünümü helalini hayırlısını senin emrini peygamber sünnetini istiyorum dedim we kendime söz werdim mücadelemi edip gerisini rabbime bırakacağıma dair gittim we tedawime başladım önümüzdeki ay rabbim hayırlısını rast getirsin tedawi başlıyor inşallah hsg çekildim özelde anestezili olrak hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür ne ağrı ne sızı nede olumsuz bişy temiz çıktı herşey eşimde de sıkıntı war benim canım erkek faktörü nedeniyle tüp bebek yapılcak zaten sana tawsiyem hayatına bak belki ewlatsızlık vardır kderde bilinmez zorla mı alacağız hayır rabbim ellere yerinç bırakmasın hiç birimizi tez wakitte bizede tattırsın anneliği hiç bişy için canını sıkma olur mu konuşacak anlatack birini ararsan ben burdayım ne zaman istersen yazabilirsin rabbim imtihanını werebilen kullarından eylesin cümlemizi aminler boşa değil hayaller boşa değil allahın izniyle sırasıyla zamanı gelince nasip varsa duyacağız duyuracağız beklediğimiz müjdeleri allaha emanet ol rabbim yar we yardımcımız olsun sabır sebat wersin inşallahhCanım ya ağlattın beni ne kadar içten yazmışsın bende hsg isteyeceğim doktordan adeti bekliyorum nasıl bişey ağrılı mı kapalı mı çıktı tüpler
Allah razı olsun canım üzüntümüz gibi inşallah neşemizi de paylaşırızYaşadığın şeyi o kadar iyi biliyorum ki iliklerime kadar yaşadım çünkü zor çoook zor ew değil araba değil kendi çabanla yapabileceğin bişy değil tek çare rabbim o istemediği sürece ne yaparsan yap boş o kadar ağır sözler işittim ki o kadar ağır ithamlarda bulundu ki halden anlamaz insanlar çocuklarını bnden kaçırıp sakınanlar mı dersin bayram ziyaretlerinde acınası gözlerle bakıp üstüme gülenler mi nasılsın sorusunu sorup cewap olarak bebek yok mu hala neyi bkliyosun diyenler mi yataklarda sabahtan akşama akşamdan sabaha ağlama krizlerimi insanlarla saklambaç oynamalar mı neler neler ama baktım ki ne yaparsam yapayım elden bişy gelmez tıkadım kulaklarımı çewremde ki boş beleşlere açtım ellerimi semaya yalwardım yakardım rabbime sen ki bana şah damarımdan daha yakınsın haller ki sana ayan mevlam uzatma dünya sürgünümü helalini hayırlısını senin emrini peygamber sünnetini istiyorum dedim we kendime söz werdim mücadelemi edip gerisini rabbime bırakacağıma dair gittim we tedawime başladım önümüzdeki ay rabbim hayırlısını rast getirsin tedawi başlıyor inşallah hsg çekildim özelde anestezili olrak hiç bi sıkıntı olmadı çok şükür ne ağrı ne sızı nede olumsuz bişy temiz çıktı herşey eşimde de sıkıntı war benim canım erkek faktörü nedeniyle tüp bebek yapılcak zaten sana tawsiyem hayatına bak belki ewlatsızlık vardır kderde bilinmez zorla mı alacağız hayır rabbim ellere yerinç bırakmasın hiç birimizi tez wakitte bizede tattırsın anneliği hiç bişy için canını sıkma olur mu konuşacak anlatack birini ararsan ben burdayım ne zaman istersen yazabilirsin rabbim imtihanını werebilen kullarından eylesin cümlemizi aminler boşa değil hayaller boşa değil allahın izniyle sırasıyla zamanı gelince nasip varsa duyacağız duyuracağız beklediğimiz müjdeleri allaha emanet ol rabbim yar we yardımcımız olsun sabır sebat wersin inşallahh
okudum canım Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah aminnnSıradaki okumaSnigurucka da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Okudum canım, Rabbim kabul eylesin inşallah.Sıradaki okumaSnigurucka da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsinSıradaki okumaSnigurucka da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?