Canım hayırlı olsun.Sağlıkla al kucağına.Rabbim bizede nasip eder insallh..Doğalmı? Kac yıllık evlisin uyguladigın herhangi bir sey oldumu?

amin ALLAH razı olsun canım Rabbim sizlere de nasip eder inşallah doğal canım 10 aylık evliyim herhangi bi şey uygulamadım canım sadece ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim sadece Rabbim de nasip etti çok şükür

canım hayırlı olsun. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. nasıl gidiyor serüvenin?

canım hayırlı olsun. çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. nasıl gidiyor serüvenin?
amin Allah razı olsun canım darısı diğer bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah aminnn valla çok yeni sağ kasığımda batma var onun dışında belirtim yok şu anda

Ablaaacımmm geldin mi nasılsın ne war ne yok çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için allah oğluşuna sağlık sıhhat wersin tez zamanda bekliyoruz buyur gel allaha emanetsin
Valla hep aklımdasınız canım daha önce gelecektim ama rahatsızlandım emziren annelerin çilesi mastit oluyorum devamlı ateşim 39 lara çıkıyor 3 kutu antibiyotik içtim bebekte huysuzlanıuor o yüzden süt bi veriyorum bi vermiyorum çocuğun düzeni bozuluyor uyku sıkıntılı oluyor çünkü memede uyumaya alışmıştı napıcam bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin yavrumun rızkını rabbim kesmesin inşallah hepimize sağlık sıhat versin

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ay abla allah yardımcın olsun bayağı sıkıntı yaşamışsın zor süreç zaten tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun inşallah sütünden olur rızkı inşallah allaha emanet ol abla çok dua et dikkat et kndine oğluşunuda öpyrum kocaman isim ne verdiniz bu arada merak ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…