- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.761
Saol canım benim rabbim çekilen sıkıntılara karşılık İyilikler versin inşallahAy abla allah yardımcın olsun bayağı sıkıntı yaşamışsın zor süreç zaten tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun inşallah sütünden olur rızkı inşallah allaha emanet ol abla çok dua et dikkat et kndine oğluşunuda öpyrum kocaman isim ne verdiniz bu arada merak ettim :))
Canım senide alalım tabi ama bu liste bitse öyle dahil etsek olur mu karışıklık olmasın istiyorum yinede kızlar bişey demezse diğer liste başlangıcında senide alalımBende katilmak istiyorum aranıza beni de alabilir misiniz
Rabbim ismiyle büyütsün hayırlı salih evlatlardan etsin darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah allaha emanet ablacımSaol canım benim rabbim çekilen sıkıntılara karşılık İyilikler versin inşallahZor bir süreç ama hep tecrübeoluyor insana artık ne yapılır ne yapılmaz daha iyi biliyorum inşallah sizde bir kucağınıza alın yavrunuzu bunları yaşamayın diye hepsini sizlerle paylaşıcam bu arada oğlumun adını egehan koyduk Bizde çok öpüyoruz Allah’a emanet
selam arkadaşlar bugün beta değerim düştü ve sanırım kimyasal olacak Rabbim nasip ederse inşallah sağlıklı bi evlat için dua istiyorum
Olur canımCanım senide alalım tabi ama bu liste bitse öyle dahil etsek olur mu karışıklık olmasın istiyorum yinede kızlar bişey demezse diğer liste başlangıcında senide alalım
Canım geçmiş olsun inşallah öyle olmaz dua et rabbime sığın rabbim yar we yardımcınız olsun inşallahselam arkadaşlar bugün beta değerim düştü ve sanırım kimyasal olacak Rabbim nasip ederse inşallah sağlıklı bi evlat için dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?