Saol canım benim rabbim çekilen sıkıntılara karşılık İyilikler versin inşallah Zor bir süreç ama hep tecrübeoluyor insana artık ne yapılır ne yapılmaz daha iyi biliyorum inşallah sizde bir kucağınıza alın yavrunuzu bunları yaşamayın diye hepsini sizlerle paylaşıcam bu arada oğlumun adını egehan koyduk Bizde çok öpüyoruz Allah’a emanet

Sıradaki okuma @brkycn büşra da duası;evladını sağlıkla kucağına almak kişi başı 342 düşüyor pazar akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evladını kucağına almak için)(Tuba)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar) Allah kabul etsin Kızlar kusura bakmayın cenaze hasebiyle yazamadım Snigurucka kuzum sıra senin namazını kıl başlayalım hemen

Rabbim ismiyle büyütsün hayırlı salih evlatlardan etsin darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah allaha emanet ablacım

selam arkadaşlar bugün beta değerim düştü ve sanırım kimyasal olacak Rabbim nasip ederse inşallah sağlıklı bi evlat için dua istiyorum
Canım geçmiş olsun inşallah öyle olmaz dua et rabbime sığın rabbim yar we yardımcınız olsun inşallah

Ben artık neredeyse bırakacağım dua işini öyle psikolojik bir çıkmazdayım benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu ya elini duaya kaldırmayanların çocuğu oldu çok kızgın üzgün ve mutsuzum mayısta 2 yıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…