Canım herkese aynı etiket yapılıyor benle alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum.
Boşluk falan bırakınca doğru olsa bile etiketlenmiyor ya o yüzden dedim.en başından beri sayı bölüştüğümüz mesaj bildirimi gelmiyor bende.neyse gecikti benim biraz.yarına okumam biter inşallah.

Böyle olduğu zaman geliyor canim.bazen is yoğunluğundan sadece bildirimler için giriş yapabiliyorum siteye.görmeyince okumam gereken süre uzuyor.
Tamam kuzum olmadı sana tek bildirim yaparım sayıyı bölüştürürken sıkıştığın yerde paslaşırız sıkıntı etme

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.Rabbim bu hayırlı günün hatrına,hürmetine dualarımızı kabul etsin. Bize ve isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin insallah.kendim için ne kadar istiyorsam isteyen herkes için de gönülden dua ediyorum.
Rabbim hiç bir kadını muradsız bırakmasın. dualarınız da eksik etmeyin. F Ftszynp M Maviruya30 Synonyms daha çok sizden dua bekliyorum Rabbim size de hayırlı doğum nasip etsin insallah.❤❤❤❤

Canlar herkese hayırlı kandiller rabbim kimin ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin bizi de bir sonraki kandile anne olarak girmeyi nasip etsin inşallah Synonyms Stardust07 canlar haber bekliyorum sizden R rengerenkcicekler melihacım sende namazını kıl inşallah sıra senin kızlar haber werince başlayalım allaha emanet olun

tmm canım akşam haber veririm ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…