- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.841
Okudum, Allah kabul etsin.Sıradaki okumaSynonyms sinem de duası; evladını sağlıklı kucağına almak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)✔
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)✔
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar) ✔
Boşluk falan bırakınca doğru olsa bile etiketlenmiyor ya o yüzden dedim.en başından beri sayı bölüştüğümüz mesaj bildirimi gelmiyor bende.neyse gecikti benim biraz.yarına okumam biter inşallah.Canım herkese aynı etiket yapılıyor benle alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum.
Böyle olduğu zaman geliyor canim.bazen is yoğunluğundan sadece bildirimler için giriş yapabiliyorum siteye.görmeyince okumam gereken süre uzuyor.Stardust07 canım bildirimler geliyo mu ?
Doğumu bekliyorum ama hala gelen yok çok şükür iyi diyelim. Bu hafta doğurayım inşallah..Arkadaslar, aramizda Hamile Hanimler vardi, nasilsiniz iyimisiniz? Nasil gidiyor hersey yolundadir insallah
Allahim tez zamanda saglicakla kucagina almayi nasip eder inşallah, darisi isteyen herkese insallah, AminDoğumu bekliyorum ama hala gelen yok çok şükür iyi diyelim. Bu hafta doğurayım inşallah..
Canım bu liste bitiyo az kaldı ikinci listede senide eklerim okuruz hep beraberSelam kızlar nolur bana da okuyalım bende hamile kalamıyorum beni de yazın listeye bende okuyayaım
Tamam kuzum olmadı sana tek bildirim yaparım sayıyı bölüştürürken sıkıştığın yerde paslaşırız sıkıntı etmeBöyle olduğu zaman geliyor canim.bazen is yoğunluğundan sadece bildirimler için giriş yapabiliyorum siteye.görmeyince okumam gereken süre uzuyor.
Lütfen kuzum 17gün meryem suresi okudum 41 gün okuyacam. 17.günde adet oldum bugn. Allah razı olsun sizdenCanım bu liste bitiyo az kaldı ikinci listede senide eklerim okuruz hep beraber
Gecmis olsun canim cok sevindim senin adinaKızlar ben çıktım hsg sonucum temiz çok şükür hafif ağrım oldu ama kısa sürdü dayanılmayacak gibi değilmiş
tmm canım akşam haber veririm ancakCanlar herkese hayırlı kandiller rabbim kimin ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin bizi de bir sonraki kandile anne olarak girmeyi nasip etsin inşallahSynonyms Stardust07 canlar haber bekliyorum sizden R rengerenkcicekler melihacım sende namazını kıl inşallah sıra senin kızlar haber werince başlayalım allaha emanet olun ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?