- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.881
Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim analı babalı büyütsün.Shokella canım ben sıradaki arkadaşa yetiştim. Dün doğum yapup geldim. Çok şükür. Duaya devam ediyorum zaten 2 arkadaş kaldı. İkisine de okuyorum. Dün doğum anında hepinize dua ettim.rabbim kabul etsin.
Canim sen kendinle ve bebeginle vakit gecirip dinlenseydin, biz aramizda bölüsürdük,Shokella canım ben sıradaki arkadaşa yetiştim. Dün doğum yapup geldim. Çok şükür. Duaya devam ediyorum zaten 2 arkadaş kaldı. İkisine de okuyorum. Dün doğum anında hepinize dua ettim.rabbim kabul etsin.
Okudum Allah kabul etsin inşallahSıradaki okuma R rengerenkcicekler meliha da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama kesin bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)✔
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Yok canım kalan arkadaşlarada okumak istiyorum. Emzirirken okumak için vaktim oluyor.Canim sen kendinle ve bebeginle vakit gecirip dinlenseydin, biz aramizda bölüsürdük,
Yeni listeye başlrken haber weririm canım sanada katılırsın inşallahBen de katılabilir miyim?
Sağol canım. Liste bitene kadar devam edeceğim canım. Bu listedeki tüm arkadaşlara okumak istiyorum.F Ftszynp canım tekrardan gözün aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin bizlerede çok dua et lütfen 2 arkadaşımız kalmadı 4 kişi var okunacak benim veStardust07 in ki duruyor ben hasta olduğum için kaldı bi türlü de toparlanamadım maalesef 4 kişiyede okuduktan sonra biter inşallah dewam etmek istersen memnun oluruz bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tebrikler ❤❤
OkudumSıradaki okuma R rengerenkcicekler meliha da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor pazartesi akşama kesin bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)✔
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)✔
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)✔
ben okurum canımKızlar bana yardım eder misiniz çok yoğunum 120 adetim kaldı
Tamam canım allah razı olsun :)Sağol canım. Liste bitene kadar devam edeceğim canım. Bu listedeki tüm arkadaşlara okumak istiyorum.
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolben okurum canım
Sağlıkla büyüt canım bebegini.Rabbim bizede nasip etsin insallh.Yok canım kalan arkadaşlarada okumak istiyorum. Emzirirken okumak için vaktim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?