Canim bitti benim.Allah kabul etsin

Synonyms canım okudun mu kendin için haber wermedin salı günü son dedik perşembe oldu haber werirsen sewinirim yavaş ilerliyoruz çnkü herkes sana okudu dğer arkadaşa geçmek durumundayım okuyunca hber wer ama listeni kapatalım olur mu ?

Sıradaki okuma Synonyms sinem de duası; evladını sağlıklı kucağına almak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar) Arkadaşımızın bi kendisi kaldı onuda okudu sayıyorum karışıklık olmaz heralde allah kabul etsin kolay doğumlar nasip etsin

Bende bu aksam bitirecegim insallah kizlar,, güya bu ay adetim gelince donmus embryo transferine basliycaktim ama adetim gecikti basliyamiyorum, bugun kan verdim bhcg icin ve 1 cikti sonuc, yani yine hormonlarim bana oyun oynuyor, neyse artik nezaman gelir diye beklemiyecegim, vardir bundada bir hayir, son 3-4 aydir tam vaktinde hic gecikme olmazdi, bu ay niyetlendik ama adetim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…