Synonyms canım bildirim bekliyoruz ?? Kızlar bencede çok yawaş gidiyoruz biraz daha çabuk okumalıyız bu arada sıra bende ama bana yine nasip olmadı namazımı kılmak Stardust07 okuyalım bahar bitince sonra ben temizlenemezsem anneme kıldırırım namazı artık (

Hayirli olsun canim yine basliyormusun tedavine?
Synonyms canim eksigni söyle ben tamsmlarim, siradaki arkadas a geceriz hemen

Hayirli olsun canim yine basliyormusun tedavine?
Synonyms canim eksigni söyle ben tamsmlarim, siradaki arkadas a geceriz hemen
Canım benim ilk denemem olacak tedawi hakkında çok bilgisizim yaptıranlrdan dinledim internet üzerinden araştırdım ama bizi nelerin beklediğini inan bilmiyorum korkularım war herşey rabbimden ammenna buna çok inanıyorum ama sabırsızlanmamakta elde değil önüne geçmeye çalışsamda çok engelleyemiyorum maalesef yarın gideceğim işte doktor geçen ay adetle başlıycaz dedi adetin ikinci günü dedi ama benim üçe denk geliyo yarın inşllah bi sıkıntı olmaz da başlarız herşeyimiz şuan hazır diye biliyoruz bakalım yinede tecrübeli olanlardan tawsiye almak isterim sen ne yaptın nasılsın

Hayirli ugurlu olsun insallah canim, korkma 3cü günde baslanabiliniyor, ben ignelerime öyle baslamistim, benim bu 2ci denemem olacak allah nasip ederse, Rabbim bu sefer insallah yüzümüzü güldürür yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.
Korkularim var yok degil, tutarmi tutmazmi diye insan takiyor illaki, ama positif düsünmek ve tedavi sürecini heycanla beklemekden baska bisey gelmiyor insanin elinden. Sormak istedigin bisey olursa cekinme, bildigim kadarini anlatirim

Amiiin inşallah allah razı olsun canım benim özel olmuycaksa sıkıntınız ne birde moralim çok bozuk şuan doktorumuz şehir dışında olabilirmiş tedawi aksamasın diyee dualar ediyorum sormak istediğim şuanlık öncesinde neler yapmalıyım yada yapmamalıyım aklıma takılan bişyler oldukçada sorarım dua edin nolur bi aksilik çıkmasın inşallah

Okuyan herkeslerden Allahim razi olsun Yarin Tüpbebek transferim var allahin izniyle, Yer Gök Dua, insallah busefer Rabbim bize evladimizi getirir, Sizlerden Ricam, eger Yasin Okuyabilirseniz cok sevinirim, kimin Duasi Kabul olur bilinmez. Allahim Okuyan Okumuyan herkesten Razi olsun

Öncelikle Sakin ol canim, eger bu ay basliyamazsan bile ilaclarin hazir diger Adetinle baslarsin, kaybettigin veya gec kaldigin hicbisey yok. Öncesinde Vitaminler alabilirsin, Vitamin D, Omega, Folik felan, ama mecburi degil doktorun belki verir belki vermez, sen kendin de alsan sorun degil. Bizdeki Sorun Genetik Tasiyicilik bu yüzden tüpbebek yaptirmak zorundayiz, Rabbim insallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayirlisiyla

Genetik taşıyıcılık nedir?

Bsşldık kuzum allah yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk iğnemi vuruldum hayırlısıyla bismillah dedim rabbim güzel sonuçlandırsın inşallahhh hepmizinkini

Kızlar nasılsınız? Foruma çok sık giremiyorum takip etmeye çalışıyorum sizleride. Herkes iyidir herşey yolundadır inşallah sizleri ve dualarımızı özledim kızımı biraz büyütüp gelmek istiyorum inşallah aranıza yeniden. Tedaviye başlayan arkadaşlarımız varmış rabbim hayırlı olan ne ise onu versin hepiniz pozitifleri görüp mutlu sona erersiniz inşallah dualarım her daim sizlerle. Kendinize iyi bakın

İyiyiz canım çok şükür bıraktığınız gibiyiz mücadeleye dewam çok dua edin inşallah bizde o mucizeleri tadalım en kısa zamanda bekliyoruz buyur gel ebrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…