- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.001
Hayirli olsun canim yine basliyormusun tedavine?Synonyms canım bildirim bekliyoruz ?? Kızlar bencede çok yawaş gidiyoruz biraz daha çabuk okumalıyız bu arada sıra bende ama bana yine nasip olmadı namazımı kılmak Stardust07 okuyalım bahar bitince sonra ben temizlenemezsem anneme kıldırırım namazı artık (
Canım benim ilk denemem olacak tedawi hakkında çok bilgisizim yaptıranlrdan dinledim internet üzerinden araştırdım ama bizi nelerin beklediğini inan bilmiyorum korkularım war herşey rabbimden ammenna buna çok inanıyorum ama sabırsızlanmamakta elde değil önüne geçmeye çalışsamda çok engelleyemiyorum maalesef yarın gideceğim işte doktor geçen ay adetle başlıycaz dedi adetin ikinci günü dedi ama benim üçe denk geliyo yarın inşllah bi sıkıntı olmaz da başlarız herşeyimiz şuan hazır diye biliyoruz bakalım yinede tecrübeli olanlardan tawsiye almak isterim sen ne yaptın nasılsınHayirli olsun canim yine basliyormusun tedavine?
Synonyms canim eksigni söyle ben tamsmlarim, siradaki arkadas a geceriz hemen
Hayirli ugurlu olsun insallah canim, korkma 3cü günde baslanabiliniyor, ben ignelerime öyle baslamistim, benim bu 2ci denemem olacak allah nasip ederse, Rabbim bu sefer insallah yüzümüzü güldürür yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.Canım benim ilk denemem olacak tedawi hakkında çok bilgisizim yaptıranlrdan dinledim internet üzerinden araştırdım ama bizi nelerin beklediğini inan bilmiyorum korkularım war herşey rabbimden ammenna buna çok inanıyorum ama sabırsızlanmamakta elde değil önüne geçmeye çalışsamda çok engelleyemiyorum maalesef yarın gideceğim işte doktor geçen ay adetle başlıycaz dedi adetin ikinci günü dedi ama benim üçe denk geliyo yarın inşllah bi sıkıntı olmaz da başlarız herşeyimiz şuan hazır diye biliyoruz bakalım yinede tecrübeli olanlardan tawsiye almak isterim sen ne yaptın nasılsın
Amiiin inşallah allah razı olsun canım benim özel olmuycaksa sıkıntınız ne birde moralim çok bozuk şuan doktorumuz şehir dışında olabilirmişHayirli ugurlu olsun insallah canim, korkma 3cü günde baslanabiliniyor, ben ignelerime öyle baslamistim, benim bu 2ci denemem olacak allah nasip ederse, Rabbim bu sefer insallah yüzümüzü güldürür yavrumuzu kucagimiza almayi nasip eder.
Korkularim var yok degil, tutarmi tutmazmi diye insan takiyor illaki, ama positif düsünmek ve tedavi sürecini heycanla beklemekden baska bisey gelmiyor insanin elinden. Sormak istedigin bisey olursa cekinme, bildigim kadarini anlatirim
Benim bitti yeni arkadasa gecebilirizHayirli olsun canim yine basliyormusun tedavine?
Synonyms canim eksigni söyle ben tamsmlarim, siradaki arkadas a geceriz hemen
Öncelikle Sakin ol canim, eger bu ay basliyamazsan bile ilaclarin hazir diger Adetinle baslarsin, kaybettigin veya gec kaldigin hicbisey yok. Öncesinde Vitaminler alabilirsin, Vitamin D, Omega, Folik felan, ama mecburi degil doktorun belki verir belki vermez, sen kendin de alsan sorun degil. Bizdeki Sorun Genetik Tasiyicilik bu yüzden tüpbebek yaptirmak zorundayiz, Rabbim insallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayirlisiylaAmiiin inşallah allah razı olsun canım benim özel olmuycaksa sıkıntınız ne birde moralim çok bozuk şuan doktorumuz şehir dışında olabilirmiştedawi aksamasın diyee dualar ediyorum sormak istediğim şuanlık öncesinde neler yapmalıyım yada yapmamalıyım aklıma takılan bişyler oldukçada sorarım dua edin nolur bi aksilik çıkmasın inşallah
Genetik taşıyıcılık nedir?Öncelikle Sakin ol canim, eger bu ay basliyamazsan bile ilaclarin hazir diger Adetinle baslarsin, kaybettigin veya gec kaldigin hicbisey yok. Öncesinde Vitaminler alabilirsin, Vitamin D, Omega, Folik felan, ama mecburi degil doktorun belki verir belki vermez, sen kendin de alsan sorun degil. Bizdeki Sorun Genetik Tasiyicilik bu yüzden tüpbebek yaptirmak zorundayiz, Rabbim insallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayirlisiyla
Bsşldık kuzum allah yüzümüze baksın emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk iğnemi vuruldum hayırlısıyla bismillah dedim rabbim güzel sonuçlandırsın inşallahhh hepmizinkiniÖncelikle Sakin ol canim, eger bu ay basliyamazsan bile ilaclarin hazir diger Adetinle baslarsin, kaybettigin veya gec kaldigin hicbisey yok. Öncesinde Vitaminler alabilirsin, Vitamin D, Omega, Folik felan, ama mecburi degil doktorun belki verir belki vermez, sen kendin de alsan sorun degil. Bizdeki Sorun Genetik Tasiyicilik bu yüzden tüpbebek yaptirmak zorundayiz, Rabbim insallah bu sefer yüzümüzü güldürür hayirlisiyla
İyiyiz canım çok şükür bıraktığınız gibiyiz mücadeleye dewam çok dua edin inşallah bizde o mucizeleri tadalım en kısa zamanda bekliyoruz buyur gel ebrucumKızlar nasılsınız? Foruma çok sık giremiyorum takip etmeye çalışıyorum sizleride. Herkes iyidir herşey yolundadır inşallah sizleri ve dualarımızı özledim kızımı biraz büyütüp gelmek istiyorum inşallah aranıza yeniden. Tedaviye başlayan arkadaşlarımız varmış rabbim hayırlı olan ne ise onu versin hepiniz pozitifleri görüp mutlu sona erersiniz inşallah dualarım her daim sizlerle. Kendinize iyi bakın
Tamam canım kismet sanaymıs en sona okuma.akşam eve gidince kilabilirim ancak yarın başlarız galiba.bildiririm benStardust07 kuzum sen en son okunmasını istedin ama benim mazeretim dewam ediyo kılamıyorum namaz sen kıl sana okuyalım en son bana kaldı
Yok canim yeni bitti, bugun aksam stardust namazini kilip ona basliyacagiz insallahShokella bahardan sonra okuma oldu mu be kAçırdım bildirim de gelmedi.
Bir sonraki duada benide eklermisiniz?
Allah dualarınızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?