- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.041
OkudumSıradaki okuma @Stardust07da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)✔
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)✔
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
13-@Bahar0107 (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Kaç tane okumanız lazım canım.bir de sadece okuma mi yoksa namaz da mı vardı.is yerinde okuyabilirsem yardımcı olayım bende
Yok kuzum niyet yok ben aeni sayfaya etiketlym o zaman orda bi bak 41 tane okuycaz işte alan arkadşlar oldu orda sağolsnlar teşekkr ederm ilgilendiğin için
Sıradaki okuma @Stardust07da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)✔
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)✔
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)✔
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)✔
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
13-@Bahar0107 (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Canım bencede iki kişi kaldı zaten yarın namazımı kılar bilgi weririm sizlereShokella canım sen namazını kıl bence başlayalım senin duana hep kişileri bekliyoruz 1 hafta bir kişiye anca bitiyor
Canım son ben kaldım bende birazdan namazımı kılacağım yarın transferim war çok dua edin lütfen rabbimm bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah yarın forumdaki herkesten aklına geldik aslı diyerek dua edin yer gök dua biliyorsunuz allah razı olsun sizlerdenShokella cnm bana bildşrim gelmiyor geç başkayıp geç bitirdim bunu. Bir de bu listeden kaç kişi kaldı. Ben yeni listeye katılamayacağım.
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar ben namazımı kıldım lütfen dua edin sonra başlayın yarın rabbim fırsat wersin inşallahhh hayırlısıylaa
Allah yardimcin olsun canim, Rabbim hepimizin kucagini hayirlisiyla doldursun insallahCanım son ben kaldım bende birazdan namazımı kılacağım yarın transferim war çok dua edin lütfen rabbimm bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah yarın forumdaki herkesten aklına geldik aslı diyerek dua edin yer gök dua biliyorsunuz allah razı olsun sizlerden
Tamm canım bugün hep dualarımda olacaksın. Allahın izniyle olur inşallahKızlar ben namazımı kıldım lütfen dua edin sonra başlayın yarın rabbim fırsat wersin inşallahhh hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?