- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.961
Cumlemizden canim seninde❤ liste basa dönünce beni ekler misin AslicimAllah razı olsun kuzum rabbim gönlüne göre wersin
Canim yardim istemiştim 100 tane okurum demiştim düştüm değil mi cevap yazmamissin daShokella okudum canim Allah Kabul etsin
Tabiki memnuniyetleCumlemizden canim seninde❤ liste basa dönünce beni ekler misin Aslicim
Bende okudum canım listeyi açayım karışıklık olmasın sinem haber werince tuğbanınkini tamamlarız artıkShokella canım ben Bahar için de okudum Allah kabul etsin insallah
Ekleriz canım inşallahBir sonraki duada benide eklermisiniz?
Allah dualarınızı kabul etsin
Allahim insallah isteyen herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder, sen yinede duani kalbinden ve dilinden eksik etme, 1 kez okusanda 1000 kez okusanda ayni, Allahim nezaman kabul edecegi bilinmezMerhaba beni de ekleyebilirsiniz ben 500 okurum ben de evlat sahibi olmak istiyorum eklerseniz geri bildirim yapar misniz lutfen
Canım listemizin bitmesine iki kişi kaldı ondan sonra yeni liste yapacağım ona eklerim inşallah olur muMerhaba beni de ekleyebilirsiniz ben 500 okurum ben de evlat sahibi olmak istiyorum eklerseniz geri bildirim yapar misniz lutfen
Tamam olurCanım listemizin bitmesine iki kişi kaldı ondan sonra yeni liste yapacağım ona eklerim inşallah olur mu
anladım canım sen istersen işini garantiye al namazını kıl Bahar'ın gittiğin de sana okuruzCanım ben ve stardust ikimize okunmadı ben müsait olamadım mazeret durumundan oda en son okunmasını istedi o yüzden ikimiz kaldık ben bi kaç güne mazeretlenicem baharın ki biterse benimkini okuyalım sonrada stardustun duasını
Gunaydin kizlar. Okumami bitirdim ama foruma girip haber veremedim. Diger arkadasa da başlıyorumdvtb canım senin listenden bi arkadaş kaldı sinem unutma onu haber bekliyrm listeni bitirince kapatalım ❤❤ Stardust07 kuzu yeni listeye başldık haberin olsun ❤
Bugün ve yarın müsait olamycam canım ew taşıma işlerimiz war annemlerde olcam sonrasnda kılar haber weririmanladım canım sen istersen işini garantiye al namazını kıl Bahar'ın gittiğin de sana okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?