Merhaba beni de ekleyebilirsiniz ben 500 okurum ben de evlat sahibi olmak istiyorum eklerseniz geri bildirim yapar misniz lutfen
Allahim insallah isteyen herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder, sen yinede duani kalbinden ve dilinden eksik etme, 1 kez okusanda 1000 kez okusanda ayni, Allahim nezaman kabul edecegi bilinmez

Canım ben ve stardust ikimize okunmadı ben müsait olamadım mazeret durumundan oda en son okunmasını istedi o yüzden ikimiz kaldık ben bi kaç güne mazeretlenicem baharın ki biterse benimkini okuyalım sonrada stardustun duasını

anladım canım sen istersen işini garantiye al namazını kıl Bahar'ın gittiğin de sana okuruz

dvtb canım senin listenden bi arkadaş kaldı sinem unutma onu haber bekliyrm listeni bitirince kapatalım ❤❤ Stardust07 kuzu yeni listeye başldık haberin olsun ❤
Gunaydin kizlar. Okumami bitirdim ama foruma girip haber veremedim. Diger arkadasa da başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…