- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.081
abdest almadan ayet okunmaz tefriciyeyi okuyabilirsin ama neden yasak ?Kuzum ben hala abdest alamadım mazererli değilim ama hoca transferi yaptı ya gusul almam gerekiyordu yasakladılar alamıyorum okusam olur mu
Kuzum okudu herkes benim 3 tane eksiğim vardı kendim okuycaktım birini sen okumuş ol o zaman diğer ikisini de annemle kayınvalideme okutayım cuma günü herşey belli olacak bu iyi dileklerin duaların için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin sesini duysun tez vakitte allah senden razı olsun canım arkadaşımShokella canım okudum senin için allah hayırlı sağlıklı evladını nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah,senin için bir tanede meryem okuycam okuyunca haber vereyim 41 farklı kişi 41 meryem okundumu okumadıysa bir topik aç daha kolay olur
Bilmiyorum ki 15 dkkyı geçmiycek çok ılık olcak dedi bnde bn 15 dkkaya hayatta çıkamam dedim o zaman 12 gün duş alma dedi saçlarımı kuaförde yıkattım gerisi duruyor öyle tamam okuym o zaman sağol kardeşimabdest almadan ayet okunmaz tefriciyeyi okuyabilirsin ama neden yasak ?
Merhaba bende katılabilir miyim acaba bende evlat istiyorumSıradaki okumaShokella da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)✔
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
13-@Bahar0107 (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Tabi canım listeyi güncellerken ismini eklerimMerhaba bende katılabilir miyim acaba bende evlat istiyorum
Tamam teşekkür ederim kaç kişi var acabaTabi canım listeyi güncellerken ismini eklerim
Tek kişi canım bana okunuyor sende dualarınj esirgemezsen sevinirim cuma günü belli olacakta bebişlerim var mı yok mu diyeTamam teşekkür ederim kaç kişi var acaba
Gönlü güzel kardeşim allah razı olsun senden rabbim hepimizin gönlünün muradını tez vakitte hayırlısıyla nasip eylesinShokella okudum canım meryemi allah kabul etsin inşallah
Vardır inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınTek kişi canım bana okunuyor sende dualarınj esirgemezsen sevinirim cuma günü belli olacakta bebişlerim var mı yok mu diye
Gönlü güzel kardeşim allah razı olsun senden rabbim hepimizin gönlünün muradını tez vakitte hayırlısıyla nasip eylesin
Listede ismim neden yokSıradaki okumaShokella da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)✔
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
13-@Bahar0107 (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Canım liste henüz bitmedi çnkü bitince eklycem ben sana bildirim gelecektirListede ismim neden yok
Allah razı olsun canım yeni listeye eklemiyorum seni değil mi?Shokella benim duam bitti canım allah kabul etsin.
Liste bitmeden ekleyemez misin bende sıra kimdeyse okurum ona sırayla okunuyor herkese sanırımCanım liste henüz bitmedi çnkü bitince eklycem ben sana bildirim gelecektir
Yok canım öyle olmaz hak geçer herkesin herkese okumuş olması lazımListe bitmeden ekleyemez misin bende sıra kimdeyse okurum ona sırayla okunuyor herkese sanırım
Tamam o zaman yeni liste ne zaman başlayacakYok canım öyle olmaz hak geçer herkesin herkese okumuş olması lazım
Belli değil canım şuan 3 kişi kaldı onlarda haber verince yeni liste oluşturcamTamam o zaman yeni liste ne zaman başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?