Shokella canım okudum senin için allah hayırlı sağlıklı evladını nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah,senin için bir tanede meryem okuycam okuyunca haber vereyim 41 farklı kişi 41 meryem okundumu okumadıysa bir topik aç daha kolay olur

Kuzum okudu herkes benim 3 tane eksiğim vardı kendim okuycaktım birini sen okumuş ol o zaman diğer ikisini de annemle kayınvalideme okutayım cuma günü herşey belli olacak bu iyi dileklerin duaların için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin sesini duysun tez vakitte allah senden razı olsun canım arkadaşım

abdest almadan ayet okunmaz tefriciyeyi okuyabilirsin ama neden yasak ?
Bilmiyorum ki 15 dkkyı geçmiycek çok ılık olcak dedi bnde bn 15 dkkaya hayatta çıkamam dedim o zaman 12 gün duş alma dedi saçlarımı kuaförde yıkattım gerisi duruyor öyle tamam okuym o zaman sağol kardeşim

Tamam teşekkür ederim kaç kişi var acaba
Tek kişi canım bana okunuyor sende dualarınj esirgemezsen sevinirim cuma günü belli olacakta bebişlerim var mı yok mu diye
Shokella okudum canım meryemi allah kabul etsin inşallah
Gönlü güzel kardeşim allah razı olsun senden rabbim hepimizin gönlünün muradını tez vakitte hayırlısıyla nasip eylesin

Vardır inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…