- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.141
Canim benim okuduğunu düstün mu 100 tane bence de kisi basi dusen sayi çok değil 3 4 gün de bititrsek çok iyi olurCanım ben kendiminkini bitiririm.benim dışımda kalan yoksa yeni listeye başlayabilirsiniz.ben yeni listede olmayayım dedim ama baya dinlenmiş oldum.listede adım olmasin sadece okumada olayım.yeni liste başlangıcında diğer arkadaslara da söyleyelim okuyamayan,uzun sürecek olan önceden söylesin,şimdiki gibi olmasın.herkesin ihtiyacı olan zamanda bitsin
Evet canım düştüm senin okuduğunu.Allah razı olsun.en azından herkes okuyacağısayıyı bilir ona göre bitirir.Canim benim okuduğunu düstün mu 100 tane bence de kisi basi dusen sayi çok değil 3 4 gün de bititrsek çok iyi olur
KatiliyorumC cansu_tristanbulaski M Mirac440 Dil-i bitab dior34 Uraniaaflora memurhanim sher33 sera44 kızlar liste güncellemesi yapıyorum herkes katılmak istiyor değil mi hemen bildirim yaparsanız sevinirim
Evet canımKatiliyorum❤ tefriciye regl iken de okunuyor bildgm kadaryla degl mi
Bende katılıyorum canımC cansu_tristanbulaski M Mirac440 Dil-i bitab dior34 Uraniaaflora memurhanim sher33 sera44 kızlar liste güncellemesi yapıyorum herkes katılmak istiyor değil mi hemen bildirim yaparsanız sevinirim
Yok canm katılmak isteyen arkadşlar vardı onlardan haber bekliyorumHemen başlıyoruz mu
Tmm canım sen bana yeni listede yaz mutlakaYok canm katılmak isteyen arkadşlar vardı onlardan haber bekliyorum
Canım ismini yaz isminle dua edilsinTmm canım sen bana yeni listede yaz mutlaka
Aklımdasın sen kuzum o eski listeyi kapattım bi kaç arkadaş daha katılmak istiyordu onlarda akşama kadar bilgi versinler bu gecw bşlarız artık allahın izniyleShokella bende varım canım yazdım ama.gozunden kaçtı herhalde listeye benide ekle lütfen
Berivan ben hamileyim erken doğum riskim çok yüksekCanım ismini yaz isminle dua edilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?