Okudum canım kusura bakma geciktim biraz. Rahatsızım anca bitirebildim. Allah kabul etsin. inşallah bebeklerin tutunur sana hayirli sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bu arada yeni listede olamıcam biraz ara vericem canım hepinizden Allah razı olsun Rabbim herkesin gonlundekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Est. Canım geçmiş olsun dikkat et kendine çok sağol Allah senden de razı olsun amin inşallah rabbim sanada sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin seninde gönlüne göre versin aklına geldikçe duanı esirgeme tekrar aramızda görmek isteriz allaha emanet ol

Ben yeni listede olamayacağım canım yoğunluktan takip edemiyorum maalesef çalıştığım için zor oluyor artık

Dil-i bitab kuzum bi arkadaş bayadır bildirim yapmıyor onunkini de okuyalım diyorum hatta müsaitsen sen okur musun senin duan da sesinde karışsın istiyorum
Canim misafirlikteyim hepsini okuyamam 100 tane okurum senin için

15 dk da gusül alip cikabilirsin canim eğer o kadar musade varsa hemen al günaha girmiş olursun

Kızlar teşekkür ederim hepinize ben sonucumu aldım negatif çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş demekki sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…