Canım aldım zaten abdestimi dinlemedim onları hayırlısı böyleymiş demekki tamam kalan 142 de ben okurum kardelen_08 canm benim için okudun demi sen
Canım hakkında hayırlısı olsun. Vakti gelmeyince Gül açmaz der annem. Herşeyin bir vakti saati var sen umudunu kaybetme yeter ki. Evet senin için okudum.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Vakti gelmeyince Gül açmaz der annem. Herşeyin bir vakti saati var sen umudunu kaybetme yeter ki. Evet senin için okudum.
Evet canım öyle gerçekten rabbim daha iyi bilir hayırlısı teşekkür ederim canımm
Tamam canım kaç eksik var.ikimize de okunmadı mı.
Evet kuzu olmadı maalesef sağlık olsun bana kızlar yardım etti 140 kaldı onu okuym sonra seninkini okuyalım yeni liste yapalım hızlı hızlı ilerleyelim inşallah olur mj

Shokella canim uzulmemek elde degil ama hayurlisi boyle imis demekki cok sukur ki sagligimiz gucumuz yerinde denemeye devam❤
Canım çok üzüldüm senin adına demek ki daha zamanı var bende her ay b
Kızlar teşekkür ederim hepinize ben sonucumu aldım negatif çıktı hakkımızda hayırlı olan buymuş demekki sağlık olsun
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah şu mübarek aylar hürmetin Rabbim sesimizi duyup dualarımızı kabul etsin herseyin bi vakti zamanı var dua edip bekleyemekten başka yapacak bişey yok

Olur canim ben kendiminkini okurum yeni arkadasa geçene kadar inşallah

Shokella canim uzulmemek elde degil ama hayurlisi boyle imis demekki cok sukur ki sagligimiz gucumuz yerinde denemeye devam❤
Aynen canım elhamdülillah Aynem canım kesinlikle amin inşallah
Olur canim ben kendiminkini okurum yeni arkadasa geçene kadar inşallah
Tamam canım nasıl istersen liste bitiyo o zaman yeni liste yapcam tekrar gelmek istersen burdayız

Niye başımıza bun

artık bizde gülelim yeter ya
Güleceğiz allahın izniyle kuzum bizim imtihanımız da bu demekki hamd etmekten sabretmekten başka çare yok gibi o yzdn rabbim sabrımızı tez vakitte selamete ulaştırsın sağlıklısını sıhhatlinisi en önmlisi hayırlısını nasip etsin isteyen herkese içindede bizlere inşallah

Canım arkadaş bilgi vermedi okuyup okumadığını o yüzden bende onun payını kendim okuyacağım kendim için :) senin zamanın varsa okuyabileceksen iyi olur birazını almış olman
Tamam canim hemen şimdi 100 tane okuyorum dusebilirsin

Kuzum benim eksiğim vardı yarın tamamlayacağım temizlik falan derken malum ramazan yaklaştı giremedim siteye liste düzenlemesini stardust unkide bitsin öyle yapalım hak geçmesin olur mu

Shokella Stardust07 kizlar ne kadar eksik bianonce tamamlayalim da yeni listeye geçelim
Canım ben kendiminkini bitiririm.benim dışımda kalan yoksa yeni listeye başlayabilirsiniz.ben yeni listede olmayayım dedim ama baya dinlenmiş oldum.listede adım olmasin sadece okumada olayım.yeni liste başlangıcında diğer arkadaslara da söyleyelim okuyamayan,uzun sürecek olan önceden söylesin,şimdiki gibi olmasın.herkesin ihtiyacı olan zamanda bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…