- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.221
Önemli değil canım.olur öyle yaparız:)Kusura bakma kuzum ben öyle anlamışım bi sonrakinde katılmazsan öyle yaparız olurmu
Günleri kısa tut sen canım bayram girmeden listeyi bitirelim bence bu mübarek ayda herkese okunsun yetistirmeyenlerde bildirim yapsın bitirenler yardım ederEvet canım bende senin gibi düşünüyorum ama yalnız ikimiz değiliz işte kızlarında hızlı okuyup bildirimleri zamannda yapmaları gerekiyor bitiremeyenler olursa yardım ederiz bnde istiyorum herkese okunsun ama bu biraz da listeye bağlı yarın diğer arkadaşa geçsek böyle ilerlesek herkese sıra gelir bnce kızlar bunu göz önnde bulunduralım sonlarda olan arkadaşlarımızada okunsun bu ayda sayıda az zaten hızlı ilerleyelim inşallh
Okudum, Allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5_ @Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
6_ @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
7_ C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
8- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
9-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
11-@Victoria99 (evlat sahibi olmak için)✔
12-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
13-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
14-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
Sağol ebrucm düşünmen yeterli kuzum bol dua et eksik olumca etiket yaparım amiin inşallahAslıhancım yardım gerekirse bende buralardayım kızdan fırsat buldukça okur destek olurum inşallah şu mübarek günde hepinize duam geçsin isterim etiket yapman yeterli. Hepiniz kuzularınıza kavusun bu ayki duaların hürmetine inşallahShokella
Tamam canımm seni okumuş saydım bende gün içinde namazımı kılıp haber vereceğim 3 kişi kaldı onlarda bildirim yaparlarsa bana geçeriz inşallahShokella canım benim 100 kaldı yarın bitirmiş olurum ,herkesde okumuş olursa yeni kişiye geçebiliriz ben yetişirim size
Canım ben internete giremedim kaç gün şimdi gördüm ve hemen başlıyorum okumayaM Merveyakup allah yardımcınız olsun canım iyi düşün inşallah bişy olmuycak allahın izniyleSnigurucka M Mirac440 sher33 kızlar siz kaldınız bildirim yapar mısınız eksiğiniz varsa yardım edelim bugün yeni kişiye geçmemiz gerekiyor haber bekliyrum sizlerden
Kaç tANE okuyoruz ne kadar süre de bide kısa tut süreyi canım ya hepimize okunsun 1 kişi 1 haftayı buluyor neredeyseKızlar ben namazımı kıldım okumaya başlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?