Günleri kısa tut sen canım bayram girmeden listeyi bitirelim bence bu mübarek ayda herkese okunsun yetistirmeyenlerde bildirim yapsın bitirenler yardım eder

Okudum, Allah kabul etsin.

Sağol ebrucm düşünmen yeterli kuzum bol dua et eksik olumca etiket yaparım amiin inşallah Stardust07 tamam kuzum aynen canım öyle yapalım sera44

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin [
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5_ @Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
6_ @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
7_ C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
8- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
9- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
10- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
11-@Victoria99 (evlat sahibi olmak için)✔
12- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
13- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
14- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin
duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 296 ❤ Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cuma günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
10- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔

Shokella canım benim 100 kaldı yarın bitirmiş olurum ,herkesde okumuş olursa yeni kişiye geçebiliriz ben yetişirim size
Tamam canımm seni okumuş saydım bende gün içinde namazımı kılıp haber vereceğim 3 kişi kaldı onlarda bildirim yaparlarsa bana geçeriz inşallah

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız V Vavin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
10- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
15- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔

V Vavin arzucum listende bi Snigurucka kaldı oda hiç aksatmazdı ama bitiremedi demekki mutlaka bildirim yapar canım ondan haber alır listeni kapatırız bn unutmam ama yinede aklında olsun tamam mı allah kabul etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…