- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.401
Kuzum okumayan arkadaşlar var yarın oku bitir seni okumuş saydım zaten öyle diğer arkadaşa geç ona okumaya başladık zaten hızlı ilerler diye tahmin ediyorum yarın listesini güncelleyeceğim bitirmeynler var çnküShokella cansu için 150 okudum ,yarın bitirebilirim,erken bitsin diyorsanız yardım edebilirsiniz kızlar
Okudum, Allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız M Mirac440 da duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- @Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9- @dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-@Victoria99 (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12- @sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- @sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
ben okudum canım da yazmayı unuttum kusura bakmaKuzum okumayan arkadaşlar var yarın oku bitir seni okumuş saydım zaten öyle diğer arkadaşa geç ona okumaya başladık zaten hızlı ilerler diye tahmin ediyorum yarın listesini güncelleyeceğim bitirmeynler var çnküdvtb M Mirac440 memurhanim M Merveyakup kızlar bildirim bekliyorum haberiniz olsun okuyanlar miraç için okumaya başlasınlar kızlar sayı aynı çnkü
Tamam canım başla sıkıntı yok çok geçmiş olsunCansu için okudum.diger arkadaşa başlamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?