- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.421
Tamam canımC cansu_tr kuzum sende bi arkadaş kldı eksik bn unutmam ama sende unutursam hatırlatmemurhanim bildrim ypınca listeni kapatalım diğer arkdaşa geçmm gerekiyor çnkü
Tamam canım sıkıntı yok sıkışırsan söyle yardım ederim ben bizim içinde çook dua et listeni kapttım bu arada herkes okudu allah kabul etsinMiraç için bu gece yada yarın okurum en geç bu akşam Sultanahmet'te iftara geldik teravihi burada kılıp sahura Eyüp sultana gideceğiz sabah namazını kılıp eve geçeceğiz
Rabbim bu ayın hatrina isteyen herkese nasip etsin olanları bağışlasin hamile olanlara yardım etsin sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar bana çok dua edin lütfen sadece wc ye kalkıyorum ve çok zor kaybetme korkusu yatakta yatmanin sitresi başkasına muhtaç olmak onun sitresi herşey iç içte yine elhamdülillahKızlar bugün içime birşey doğdu inşallah yanılmıyorumdur ramazanda birimizden hamilelik haberi çıkacak gibi sanki öyle ümit ediyorumm hadi bakalım kimin nasibi en yakında rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize
Amin inşallah canım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bizlere de beraberinde benim geçti bu ay dün hastalandım inşallah burdaki herkesin ard arda güzel haberini alırızKızlar bugün içime birşey doğdu inşallah yanılmıyorumdur ramazanda birimizden hamilelik haberi çıkacak gibi sanki öyle ümit ediyorumm hadi bakalım kimin nasibi en yakında rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize
Benide alirmisiniz listeye tesekkurler. (Saglikli evlat sahibi olmak icin)Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız M Mirac440 da duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-@Victoria99 (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Sağolasın canım Allah razı olsun ettim ismi aklıma gelen kişilere de dua ettim ve bütün müslümanlara dua ettimTamam canım sıkıntı yok sıkışırsan söyle yardım ederim ben bizim içinde çook dua et listeni kapttım bu arada herkes okudu allah kabul etsin
Canim 50 tane alabilirim başka okumalaeim var cunkiKızlar bitiren arkadaşlar bana yardım edebilir mi acaba
Tamam canım çok sağol Allah razı olsun gerisini yarına kadar tamamlarımCanim 50 tane alabilirim başka okumalaeim var cunki
Allah yar ve yardımcın olsun kuzumm cümlemzin inşallahhRabbim bu ayın hatrina isteyen herkese nasip etsin olanları bağışlasin hamile olanlara yardım etsin sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin inşallah kızlar bana çok dua edin lütfen sadece wc ye kalkıyorum ve çok zor kaybetme korkusu yatakta yatmanin sitresi başkasına muhtaç olmak onun sitresi herşey iç içte yine elhamdülillah
Amiiin canım benim inşallahAmin inşallah canım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bizlere de beraberinde benim geçti bu ay dün hastalandım inşallah burdaki herkesin ard arda güzel haberini alırız
Canım liste başa dönnce alırız inşallah bu liste tamamen bitinceBenide alirmisiniz listeye tesekkurler. (Saglikli evlat sahibi olmak icin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?