- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.441
Canım ben yardım edebilirim ne kadar kaldıysaKızlar bitiren arkadaşlar bana yardım edebilir mi acaba
Amin canim 100 kaldi yarin biter allah in izniylejuliet55 C cansu_tr Uraniaaflora memurhanim sher33 sera44 kızlar siz kaldınız yarın mutlaka bitrn olur mu biraz acele edelim herkese okunsun bu mübarek ayda rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Tamam canım okuyamazsan yardım edebilirimAmin canim 100 kaldi yarin biter allah in izniyle
Allah razi olsun canim okurum yarinTamam canım okuyamazsan yardım edebilirim
Alllah razi olsun canimCanım liste başa dönnce alırız inşallah bu liste tamamen bitince ❤
Canım benim bitmek üzere az kaldı kusura bakmayın şu aralar biraz kötüyüm çabucak okuyamıyorumjuliet55 C cansu_tr Uraniaaflora memurhanim sher33 sera44 kızlar siz kaldınız yarın mutlaka bitrn olur mu biraz acele edelim herkese okunsun bu mübarek ayda rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sağlık olsun canım sıkıntı yok yarın diğer arkadaşa geçeriz inşallahCanım benim bitmek üzere az kaldı kusura bakmayın şu aralar biraz kötüyüm çabucak okuyamıyorum
Canım sen 50 taneyi okudun mu bitirdim okumadıysan okurum sorun değilCanim 50 tane alabilirim başka okumalaeim var cunki
Canım bende okudum Allah kabul etsin inşallah hayirlisiyla saglıklı evlat versinBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız M Mirac440 da duası; evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Okudum csnimCanım sen 50 taneyi okudun mu bitirdim okumadıysan okurum sorun değil
Sağol canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsinOkudum csnim
Bana yardım edermisiniz 170 kaldı çok yoğunum okuyamıyorum bir türlü
Canım ben okurum 170 senDil-i bitab a başla oku olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?