- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.561
Kuzu sen 50 taneni oku bence eğer berivan isterse diğer listeleri kapatalımCanım 50 yi bana ver kalan 450
Okurum canım o zaman aksama kadar cüzüm var onu bitireyim dedimKuzu sen 50 taneni oku bence eğer berivan isterse diğer listeleri kapatalım
CanımBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızdior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
Tmm verdim Allah kabul etsin50 tane canım
Tmm canım 317 verdim 50 de sera44 verdim yeni listeye geçelim karışıklık olmasınKuzu sen bitirmişsin arkadaş namazını kılana kadar bitir olur mu M Merveyakup kuzum sen 317 sini bu liste için dior a dualar kalan eksiği de okuyalım Bi. Önceki listeyi kapatalım Bi önceki liste içindeStardust07 okuycam dedi o yardımcı olsun bize eksiksiz devam edelim olur mu??
Canım benim çok sağol bende bitirdim o zaman sıradaki arkadaş için o 50 yi alıyorum Allah kabul etsinTmm canım 317 verdim 50 de sera44 verdim yeni listeye geçelim karışıklık olmasın
Kim icin okunacak canım.okumaya başlayayım.dior34 canım senin listen kapandı Allah kabul etsin kızlar şuan Dil-i bitab ın listesinde 84 var dvtb canım senin 100 de alınca 84 kalıyor onuda okuyalım Bi miraç kalıyor onun eksiğinide Stardust07 okuyabilirim demişti 317 tane okur musun kuzum bu şekilde listeleri kapatmış olacağız onu halledelim sonra uraniaaflora nın listesini düzenleyelim haber bekliyorum sizlerden teşekkür ederim bu arada sher33 arkadaşımız bildirim yapmıyor Bi sonraki listede onu çıkarmayı düşünüyorum eğer bildirim yaparsa onun okuduğu arkadaşlarda onun için okur ki hak geçmesin hiç birimize düşüncelerinizi de almak isterim bu konuda ne yapalım??
Kuzu herkese okumuş arkadaş dior içinde okuduk zaten şimdilik kimseye okunmycak herhalde teşekkür ederim çok incesin hakkını helal etKim icin okunacak canım.okumaya başlayayım.
Ben okudum bitti Allah kabul etsin inşallah tez zamanda nasip etsin inşallahBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızUraniaaflora da duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım pazar günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?