- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.541
Canım ben yarına bitiririm az kaldı 200 tane okudumBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızdior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔
Canım kac fazla var benim eksik daha bitiremedimCanım sıradaki arkadaşın ismi ney ben onunkinide okudum ama duamı yapamadım eksik varsa benim fazlam çok verebilirim
Canim evet benim oglen kilayim canim baslayalimUraniaaflora canım sen victoria sın herhalde doğru anladım demi bittim mazeretin namazını kıldın mı okumaya başlayalımmı
Okunuyor kuzumkızlar mazeretliyken okuyabiliyor muyuz?
KuzuCanım sıradaki arkadaşın ismi ney ben onunkinide okudum ama duamı yapamadım eksik varsa benim fazlam çok verebilirim
Sıradaki arkadaşCanım sıradaki arkadaşın ismi ney ben onunkinide okudum ama duamı yapamadım eksik varsa benim fazlam çok verebilirim
Canım liste bitiminde ismini ekleriz olur mubende gelebilir miyim ?
tamam olur . Ne zaman biter ki ?Canım liste bitiminde ismini ekleriz olur mu
500 fazlam varKuzusera44 sen kendininkini bitirmeye çalış seher bildirim yapmıyor berivan senn kaç fazlan var onu bu listede seherin yerine sayalım listeyi kapatalım olur mu
Kaç eksiğin varCanım kac fazla var benim eksik daha bitiremedim
50 tane canımKaç eksiğin var
Az kaldı takipte kal ben haber veririm sana yinetamam olur . Ne zaman biter ki ?
Canım 50 yi bana ver kalan 450500 fazlam var
Kuzu sen bitirmişsin arkadaş namazını kılana kadar bitir olur mu M Merveyakup kuzum sen 317 sini bu liste için dior a dualar kalan eksiği de okuyalım Bi. Önceki listeyi kapatalım Bi önceki liste içinde50 tane canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?