Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız dior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)✔
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔

Canım ben yarına bitiririm az kaldı 200 tane okudum

V Vavin arzu kuzum çok haklısın özelden yazdım seher arkadaşımıza giriyor ama yazmıyor nedense haber alınca kızlarda eksik oln sayıları hallederiz sonra devm ederiz inşallah
Canım sıradaki arkadaşın ismi ney ben onunkinide okudum ama duamı yapamadım eksik varsa benim fazlam çok verebilirim

Canım sıradaki arkadaşın ismi ney ben onunkinide okudum ama duamı yapamadım eksik varsa benim fazlam çok verebilirim
Kuzu sera44 sen kendininkini bitirmeye çalış seher bildirim yapmıyor berivan senn kaç fazlan var onu bu listede seherin yerine sayalım listeyi kapatalım olur mu

Kuzu sen bitirmişsin arkadaş namazını kılana kadar bitir olur mu M Merveyakup kuzum sen 317 sini bu liste için dior a dualar kalan eksiği de okuyalım Bi. Önceki listeyi kapatalım Bi önceki liste içinde Stardust07 okuycam dedi o yardımcı olsun bize eksiksiz devam edelim olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…