- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.521
Okudum canım Allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızdior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Allah razi olsun canim cok sukur ben kavustum evladima Rabbim tum evlat isteyen hak edenlere bu güzel duyguları tez zamanda yasatsin sizlerinde bir bir mujdelerini alalim insAllah
Amin Allah razi olsun Rabbim seninde yüzünü salih hayirli bir evlatla guldursun ♥Allah evladınızı iki cihanda yüzünüzün akı eylesin .. güle güle büyütün
Güle güle büyüt inşallah bizler için de çok dua et canımAmin Allah razi olsun Rabbim seninde yüzünü salih hayirli bir evlatla guldursun ♥
Sağol canim ediyorum. Her zaman Rabbim tez zamanda sizlere de anneligi yasatsinGüle güle büyüt inşallah bizler için de çok dua et canım
Canım sırayla gidiliyor namaz kılınıyor herkes bitirdin sonra oku herkese birden okunmuş olsunAaa ben varmisim siradakendime de okim bari okumadiysam tabi karisti
Bitirdikce okuyorm regl oldgm icin naamzi kilamadm hala reglymCanım sırayla gidiliyor namaz kılınıyor herkes bitirdin sonra oku herkese birden okunmuş olsun
Anladım canım Allah kabul etsin inşallahBitirdikce okuyorm regl oldgm icin naamzi kilamadm hala reglym
liste henüz bitmedi canımListe tamamen bitince beni de alacaktiniz bittimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?